Shopp løs på Cyber Monday! Vi forlenger de elleville Crazy Deal-tilbudene fra Black Week med en ekstra dag, men klokken 23.59 er det slutt! Tilbudene gjelder KUN 28.11.2022 eller så lenge lageret rekker. 

Du har sett 42 av 175 produkter
Vis flere

Cyber Monday - spar store summer på populære sexleketøysmerker

Hva er Cyber Monday?

Cyber Monday er en stor handelsdag for nettbutikker verden over. Det er internettbutikkenes svar på Black Friday, som primært er en handelsdag for fysiske butikker. Cyber Monday avholdes alltid mandagen etter Black Friday, eller “svart fredag” som handelsdagen oversettes til på norsk. De to salgsdagene deler mange likheter og begge fenomener stammer fra USA. Cyber Monday er den yngste av de to handelsdagene og ble etablert i takt med internettbutikkenes ekspansjon på begynnelsen av 2000-tallet, som et motsvar på Black Friday. I dag er skillet mellom de to salgsdagene derimot mer utydelig, ettersom flere og flere aktører i detaljhandelen holder salg på begge dager.

Cyber Monday ligger alltid nærme jul og mange benytter derfor denne dagen til å kjøpe julegaver til sterkt nedsatte priser. Dersom du er på utkikk etter en “frekk” julegave til en du er glad i, finner du alle våre Cyber Monday-tilbud her på siden. Tilbudene gjelder en stor mengde sexleketøy og erotisk tilbehør til både kvinner, menn og par. Hvis du derimot ikke skulle finne det du er på jakt etter, kan du se nærmere på våre sexy kalendergaver som du kan lage din egen julekalender med, eller kjøpe en av våre ferdige julekalendere som vil gjøre nedtellingen til julaften enda mer spennende.

Spar mange penger

Cyber Monday er som sagt en amerikansk tradisjon, men avholdes verden rundt og er for alvor inntrådt i Norge, hvor nettbutikker konkurrerer med hverandre om å gi forbrukerne de beste tilbudene. I Sinful feirer vi også Cyber Monday med ekstra lave priser på sexleketøy fra kjente og populære merker. Vi senker prisene på et stort antall kvalitetsprodukter, så du endelig kan få bestilt det sexleketøyet du har overveid å kjøpe.

På Cyber Monday setter vi prisene ned på utvalgte kvalitetsprodukter til både kvinner, menn og par. Det er derfor en god mulighet til å gi deg selv en velfortjent førjulsgave eller kjøpe noe til partneren din, som du gjerne vil introdusere ham eller henne for. Du kan dermed bruke julen til å bringe deg og partneren din nærmere hverandre, både fysisk og følelsesmessig. Hvis du ikke finner den perfekte gaven blant salgsvarene ovenfor, kan du ta en titt på våre frekke julegaver til par. Her har vi samlet et stort utvalg av sexleketøy og erotisk tilbehør som vil kunne hjelpe dere med å få mer intimitet i parforholdet. Og nettopp dèt kan være sårt tiltrengt i de kalde vintermånedene.

Gjør et kupp på sexleketøy fra populære merker

Til årets Cyber Monday har vi valgt å senke prisene på utvalgte kvalitetsprodukter fra tre populære merker. Du får dermed prisavslag på et stort antall BDSM-produkter samt vibratorer til både kvinner, menn og par. Med produktene fra Obaie kan du endelig gjøre dine frekkeste og mest kinky fantasier til virkelighet. La deg inspirere av det store utvalget av populære fetish-produkter som inviterer til pirrende og utfordrende leker. Vi setter også ned prisene på produkter fra Hot Octopuss, som står bak en rekke revolusjonerende vibratorer til både kvinner og menn. Vibratorene kan benyttes til hete alenestunder eller som forspill til sex med en partner.

Det siste merket du finner blant våre tilbud på Cyber Monday er We-Vibe, som er et av de mest populære og kjente merkene innenfor kategorien sexleketøy til par. We-Vibe produserer nemlig flere forskjellige parvibratorer som man kan bruke under sex. Produktene kan også brukes alene og du finner både G-punktsvibratorer og rabittvibratorer blant merkets store utvalg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no