Fun Factory Toyfluid Glidemiddel til Sexleketøy

Klikk på bildene for å forstørre

 • Fun Factory Toyfluid
 • Fun Factory Toyfluid

Fun Factory Toyfluid Glidemiddel til Sexleketøy

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 129,00

  Beskrivelse

  Fun Factory Toyfluid er essensielt å bruke med ditt sexleketøy laget av silikon. Glidemiddelet gjør opplevelsen mer levende, mer realistisk og mer behagelig.

  Glidemiddelet kan brukes sammen med kondomer og er spesielt bra sammen med Fun Factorys sexleketøy. Flasken inneholder 100 ml glidemiddel og leveres i en brukervennlig og hygienisk doseringsflaske.

  Vi anbefaler at du alltid bruker en sexleketøys rengjøring når du skal rengjøre sexleketøyet ditt. Det sikrer deg at leketøyet er klart og helt rent til neste gang lysten melder seg. Vi kan anbefale f.eks. Fun Factorys eget Sexleketøys Rengjøring. 

  Detaljer

  MATERIALE: Vannbasert glidemiddel.
  INNEHOLDER: 100 ml.
  SMAK/LUKT: Nøytral.
  KONDOMVENNLIG: Ja.
  MANUAL: Engelsk, Tysk. 

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Glideevne
  Det kjøre som smurt! Det er det beste glidemidlet som jeg noensinne har prøvd! På tross av at jeg ikke akkurat er like tørr som Sahara på nederste etasje, så kan jeg likevel være øm. Og det er ikke alle typer glidemiddel som kan klare oppgaven. Men Fun Factory har blitt mitt yndligsprodukt! Den er nå fast inventar i dusjen og på soverommet - jeg skal aldri bli fri for denne! Ekstra bonus: jeg slipper å bli "slitesår", win!
  5 5 1

  Du anmelder: Fun Factory Toyfluid Glidemiddel til Sexleketøy

  Hvordan bedømmer du produktet? *