Gvibe

Gvibe er et prisvinnende merk som lager sexleketøy av høy kvalitet. De har mange ulike produkter, som alle har til felles at de treffer på de helt riktige stedene. Gvibes mål er å lage leketøy av høy kvalitet, som samtidig er enkle og innovative i formen. Ta en titt på produktene her, og finn din favoritt allerede i dag.

Gvibe - enkelt og innovativt sexleketøy

Gvibe sexleketøy til analstimulering

Hos Sinful forhandler vi en lang rekke spennende og populære brands innen erotisk leketøy. Hvis du enda ikke har stiftet bekjentskap med merket Gvibe, kan du hermed betrakte dette som en vennlig oppfordring. Det prisvinnende merket produserer sexleketøy i aller beste kvalitet! Deres produkter, som primært er fremstilt i medisinsk silikon, er kjennetegnet ved den utrolig behagelige og silkemyke overflaten, som sikrer deg maksimal nytelse, uansett om du bruker leketøyet til onani og frekk solo-sex, eller til pirrende parlek i selskap med en partner. Blant favorittene finner du blant annet de ergonomiske Gvibe Gplug Butt Plugs, som som en bonus har integrert vibrasjon i hele 6 nivåer du kan skifte mellom med et enkelt trykk. Buttpluggene fås i flere forskjellige størrelser. Modellen i small er 8 cm lang og har en diameter på 2,9 cm - perfekt til deg som er nybegynner. I large måler pluggen 11 cm i lengden og 3,8 cm i diameter. Helt ideelt til den erfarne analdyrker. Du kan lade analleketøyet lynraskt og enkelt ved hjelp av den magnetiske USB-kabelen som følger med. Gvibe sine analprodukter er til og med 100% vanntette, sånn at du kan bruke dem til ekstra kinky og pirrende opplevelser på badet.

Til frekke og pirrende parleker

Trenger du og partneren din noe som kan gi lakengymnastikken et lite ansiktsløft? Så kan vi anbefale den innovative Gvibe Gring fingervibratoren, som er perfekt til kjærestepar i alle aldre. Du kan naturligvis også bruke fingervibratoren til en hyggelig alene-stund, men den er spesielt ideell til å gi forspillet et lille tvist. Bruk den til å tirre og pirre din partners allermest følsomme og nytelsesfulle punkter på kroppen. Prøv i knehasene, på innersiden av lårene, brystvortene, området omkring navlen eller rett under kragebenet. Som en ekstra kul feature, kan du koble fingervibratoren til alle de andre Gvibe-produktene dine via bluetooth, og bruke den som fjernkontroll. Dere kan også prøve krefter med den ytterst effektive Gvibe Mini Tiffany, som har to fleksible spissser og hele tre (!) motorer, hvis dere tør (og det anbefaler vi, at dere gjør). Den kraftige vibrator kan brukes til både ham og henne. Er hun til innvendig stimulering, treffer G-Vibe akkurat der den skal. Masser henne til intense G-punkts- og skjedeorgasmer på null komma niks! Vil du heller bringe ham til kanten? Kil og kjærtegn hans mannlige G-punkt, prostataen, til han eksploderer i orgasmisk nytelse.

For et sterkere underliv - og bedre sex

Vil du slå to fluer i ett smekk? Den ultimate kombinasjonen mellom fornøyelse og trening får du med bekkenbunnstrening. Med Gballs 2 fra Gvibe kan du trene bekkenbunnen din sunnere, sterkere og enda mer mottakelig for innvendig stimulering. Effektiv bekkenbunnstrening kan øke din sexlyst og gjøre underlivet mye mer motstandsdyktig. Knip jevnligt med leketøy, og bli kvitt alle de kjedelige plagene som tørre slimhinner, svie, kløe, smerter under samleie eller problemer med å holde på vannet. Bekkenbunnskuler kan styrke muskulaturen i underlivet så mye, at du i løpet av kort tid vil kunne oppleve hvordan orgasmene dine blir langt mer pirrende og intense. Og det aller beste er at du kan innstille Gvibe Gballs 2 til å vibrere! I tillegg kan bekkenbunnskulerne parres direkte (ved hjelp av bluetooth) - med en knipe-app på din smarttelefon, hvor du kan bli guidet gjennom alle de sunne og nytelsesfulle øvelsene. Alt naturligvis etter behov. Tilfør den vidunderlige bekkenbundstræning en ekstra kinky dimensjon, og overlat kontrollen av leketøyet til partneren din! Knipeøvelser har aldri vært morsommere (eller frekkere!)! Eller med andre ord; Gvibe er et vanedannende bekjentskap!  

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no