Frekke kalendergaver

Gjør julen litt søtere med frekke kalendergaver. På denne siden finner du alle de frekkeste gavene som gjør hver dag i desember til en fest - både for menn, kvinner og par. Gjør desember litt morsommere med kalendergaver fra populære merker som for eksempel Nortie, Obaie og Baseks.

Mest solgte produkter

Alle Produkter

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amorable (3)
Baseks (53)
Billy Boy (1)
Bonbons (2)
CalExotics (4)
Eros (1)
Fetish Fantasy (1)
Flutschi (1)
Frisky (1)
Gaia (1)
Kaerlig (2)
Leg Avenue (2)
LovingJoy (1)
Marc Dorcel (2)
Mixed (4)
Mr. Membr (1)
Nexus (1)
Nortie (8)
Obaie (4)
Passion (3)
Rimba (1)
Sevencreations (1)
Sex & Mischief (2)
Shots Toys (1)
Sinful (33)
Spartacus (1)
Sport Fucker (1)
Swede (2)
Tenga (13)
Titanmen (1)
ToyJoy (3)
WaterClean (1)
Willie City (7)
You2Toys (2)
Vis alle
Vis alle 166 produkter
Du har sett 42 av 166 produkter
Vis flere

Kalendergaver til voksne som gjør desember litt hetere

Frekke kalendergaver skaper gode opplevelser

Hvem husker ikke at man som barn nesten ikke kunne vente med å skulle stå opp om morgenen, fordi man visste at det ventet en helt spesiell gave fra ens pakkekalender? Tenk hvis man også kunne ha det sånn selv om man har blitt voksen. Det kan man faktisk! Man skal bare velge kalendergaver av en litt annen art enn de man fikk da man var barn.

Frekke kalendergaver til voksne kan gi pakkekalenderen en helt ny betydning. Selv om du har blitt voksen, kan pakkekalenderen fremdeles godt inneholde leketøy som du kan bruke sammen med en lekekamerat, eller også bare når du vil leke litt alene.

Ta en titt på siden her, hvor vi har samlet en lang rekke frekke kalendergaver til voksne. Vårt store utvalg og lave priser gjør det mulig å la morsomme og spennende gaver igjen bli en del av julekalenderen.

Romantiske kalendergaver til voksne

Vi har selvfølgelig sørget for at du både kan finne gaver til ham og til henne her på siden. Av kalendergaver til kvinner kan du blant annet fine deilige dildoer, pirrende geléer og sexy undertøy, som alle kan bidra til å gjøre den seksuelle opplevelsen enda bedre. Uansett om du vil gi henne små, romantiske kalendergaver til voksne i desemberdagene, eller gi henne en større gave på selve julaften, finner du mange forskjellige alternativer her.

Du kan også være lur og gi henne frekke og romantiske kalendergaver til voksne som dere kan bruke sammen. På den måten kan du gi partneren din et hint om hva du selv liker å leke med i sengen. Et tips er å supplere dine romantiske kalendergaver med et lite håndskrevet kort, hvor det står hvordan du kunne tenke deg å bruke de forskjellige gavene sammen med henne. Hun vil garantert elske det!

Julekalendergaver til voksne menn

Vil du lage en pakkekalender til kjæresten din, har vi selvfølgelig også et stort utvalg av julekalendergaver som passer til voksne menn. La deg inspirere av det varierte utvalget av deilige og frekke kalendergaver som garantert vil sende ham i den syvende himmel. Du kan enten velge å gi ham ting han selv kan leke med, eller ting dere kan bruke sammen. Det vil han helt sikkert ikke ha noe imot. Og du? De ting han selv kan leke med passer også ypperlig når du vil ta kontrollen og leke litt med ham også.

Hvis du ikke orker å lage en hel kalender fylt med med julekalendergaver til voksne, kan du også velge å kjøpe en sexjulekalender. Her får dere 24 frekke overraskelser som dere begge kan nyte godt av i hele desember. I kalenderen finner dere leketøy og tilbehør som kan være med på å skape en enda større intimitet mellom dere, og åpne opp for mange gode samtaler om deres felles fantasier.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no