Frekke julegaver til ham

Gled kjæresten, mannen eller daten din med en frekk julegave til menn. På denne siden av julebutikken vår finner du de frekkeste gavene til mannen i ditt liv. Det er ingen tvil om at en julegave fra denne kategorien vil gi dere mye glede - både hen over julen og langt inn i det nye året. Du finner blant annet produkter fra frekke merker som Tenga, Fleshlight, Mr. Membr og mange flere.

Årets topp 4 til ham

Alle produkter

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Autoblow (2)
Baseks (1)
Bathmate (2)
Blow-Yo (2)
CalExotics (1)
Clone-A-Willy (1)
Cloneboy (2)
Doc Johnson (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (37)
Fun Factory (5)
Hot Octopuss (3)
Laid (1)
Lelo (3)
Leten (1)
Lovense (1)
Magic Motion (1)
Male Edge (1)
Marc Dorcel (2)
Master Series (1)
Mixed (2)
Mr. Membr (17)
Mystim (2)
Nalone (1)
Nexus (3)
Ohmibod (1)
Pipedream Extreme (1)
Rends (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (3)
SenseMax (1)
SexFlesh (1)
Sinful (12)
Sinful Æsker (3)
Svakom (1)
Tenga (24)
The Realm (2)
Topco (1)
We-Vibe (3)
Vis alle
Vis alle 157 produkter
Du har sett 42 av 157 produkter
Vis flere

Frekke julegaver til han som fortjener litt ekstra

Julen er hjertenes fest

Julen nærmer seg med stormskritt, og og du er kanskje allerede i gang med å gjøre klar til å fylle desember med masse julekos, levende lys og julegodter. En viktig del av julen er naturligvis også julegavene man gir til hverandre. Selv om julen er hjertenes fest, er det fremdeles litt viktig å finne de helt rette gavene.

Vi har forsøkt å gjøre det enklere for deg å finne de helt riktige julegavene til mannen i ditt liv. Her på siden finner du nemlig et stort utvalg frekke julegaver til han, som garantert vil vekke glede når de åpnes. Uansett om du er ute etter en liten kalendergave eller en større julegave, kan du finne det du leter etter her i Sinfuls store juleunivers. Vi har både store og små pakker, myke og harde pakker, slik at du kan finne frem til det helt rette til din mann.

Frekke julegaver til han fra deg

Det er utrolig kjedelig å gi det samme år inn og år ut: nye boxere, sokker og kanskje en god flaske  whisky. Samtidig kan det også være ganske vanskelig å lure ut av ham hva han egentlig ønsker seg. Hvorfor ikke overraske ham med noe han helt sikkert ikke forventer? Frekke julegaver til han tør vi våge å påstå vil skape stor glede - både for han og for deg. Og vil dere bli like overrasket begge to, kan du med fordel velge en sexjulekalender. Med en julekalender til voksne får dere nemlig 24 små, erotiske overraskelder dere kan nyte i dagene opp til jul. What's not to like?

Det kan dessuten være smart å gi han noe som kan bruke sammen med deg, da dette kan bidra til å gjøre sexlivet deres litt ekstra spennende. Hva med å gi han en vibrerende penisring? Hvis det skal være en gave som kun er til han, kan du derimot gi ham et deilig onaniprodukt som han kanskje ikke var klar over at han manglet. Du kan også finne en rekke produkter som kan brukes til anal stimulering hvis dere vil eksperimentere med prostatamassasje.

Bli inspirert

I Sinfuls store juleunivers kan du finne et stort utvalg frekke julegaver til han i mange forskjellige prisklasser. Vi har samlet noen av de absolutt mest populære varer, som garantert blir en suksess hvis de legges i julestrømpa på lille julaften, eller under hodeputen på selve julaften. Vi har selvfølgelgi tenkt på at alle menn ikke er like, og derfor kan du finne forskjellige varer - alt fra penisringer til buttplugs og lekre onaniprodukter han kan bruke når han er alene.

Mangler du flere julegaver enn bare de frekke julegavene til han, kan du med fordel ta en titt rundt i de andre kategoriene i vår store julebutikk. Det kan være du heller vil gi ham en gave dere kan bruke sammen? Ta derfor en titt i den store par-kategorien hvor du finner en masse deilig leketøy dere kan bruke sammen, til å utforske hverandre og deres felles fantasier. Skal du overraske ham på andre måter, kan du med fordel kikke på vårt juleundertøy og finne et sett sexy undertøy som garantert vil falle ham i smak.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no