Sommersalg: Spar opptil 60% - Kjøp nå


Frekke julegaver til par

Se hele vårt utvalg av frekke julegaver til par. Her finner dere alt dere kan ønske dere til en frekkere julefeiring. Du kan blant annet glede partneren din med en julegave fra populære merker som Satisfyer, Velve, Obaie og mange flere.

Årets topp 4 til par

Alle produkter

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (3)
B Swish (1)
Bang! (1)
Baseks (11)
Bodyfun (1)
Clone-A-Willy (1)
Creative Conceptions (2)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (8)
Hot Octopuss (1)
Kaerlig (1)
Kokos (3)
Laid (1)
Lelo (4)
Love To Love (2)
Lovense (3)
Lovers Premium (1)
Magic Motion (1)
Marc Dorcel (1)
Master & Slave (1)
Mixed (3)
Monogamy (1)
Nexus (1)
Obaie (11)
Ohmibod (2)
PicoBong (1)
Rianne S (1)
Rocks Off (2)
Satisfyer (7)
Screaming O (2)
Shunga (1)
Sinful (24)
Sinful Æsker (12)
Svakom (2)
Tantus (1)
Tingletouch Games (1)
ToyJoy (6)
Velve (1)
We-Vibe (9)
YesforLov (2)
You2Toys (6)
Vis alle
Vis alle 149 produkter
Du har sett 42 av 149 produkter
Vis flere

Frekke julegaver til par som vil nyte mer i julen

Skap mer intimitet i parforholdet

Det kan være vanskelig å huske å ta seg tid til hverandre i en travel hverdag hvor det hele handler om praktiske gjøremål. Hvem henter barna? Har du husket å kjøpe melk? Hvem vasket klær sist? Det er ikke akkurat de mest sexy samtalene vi oftest har med partneren vår. Prøv å tenke tilbake på den gangen dere akkurat hadde møtt hverandre, og hvor dere knapt kunne holde fingrene fra hverandre. Kunne det ikke være deilig å finne tilbake til den følelsen igjen?

Et skritt i riktig retning på veien til mer intimitet i parforholdet kan være å gi hverandre en litt frekkere julegave. Hos Sinful har vi mange forskjellige julegaver til par som kan være med på å bringe dere nærmere hverandre, både fysisk og følelsesmessig. Spørsmålet er bare hva du skal velge. For å gjøre det litt enklere for deg, har vi samlet noen gode alternativer til deg her på siden.

Skjem bort hverandre med nytt sexleketøy

Det kan føles litt grenseoverskridende å skulle gi hverandre sexleketøy i julegave. Mange har nemlig en forestilling om at sexleketøy kun er gigantiske dildoer eller hard core BDSM-leketøy. Men sånn er det slettes ikke. Det finnes utrolig mye forskjellig sexleketøy. Ta en titt her på siden, hvor du kan finne noe for enhver smak. Både for dem som har prøvd litt forskjellig sexleketøy før, og for dem som er helt nye på området. 

Frekke julegaver til par kan finnes i mange forskjellige former. Det kan for eksempel være dere vil utfordre hverandre med et erotisk brettspill, hvor dere både kan lære hverandre og hverandres seksuelle preferanser bedre å kjenne. Det kan også hende du har lyst til å gi partneren din et leketøy dere begge kan få glede av, som f.eks. en deilig parvibrator. Vil du heller gå for noe litt mer forsiktig, er en deilig massasjeolje et meget godt valg og en god gave å gi til partneren sin. 

Frekke julegaver til par som kan gi dere nye opplevelser

Vi tør ikke love noe, men vi tør våge å påstå at sexleketøy kan være med på å gjøre sexlivet deres enda mer spennende. Vi vil så gjerne at dere skal få muligheten til å være utforskende i sexlivet deres, og merke intimiteten som kan oppstå når dere begir dere ut på noe nytt sammen. Frekke julegaver til par kan være et veldig bra sted å starte hvis dere vil oppleve noe nytt. Er det for vanskelig å vente helt til jul, kan dere ta en titt på vår sexjulekalender. Med en julekalender til voksne får dere 24 erotiske overraskelser hver dag frem til jul, som dermed gjør ventetiden litt lettere. 

Finner du ikke den rette julegaven her, kan du med fordel ta en titt rundt i de andre spennende kategoriene våre i nettbutikken. Her finner du et stort utvalg av frekke julegaver, som på en eller annen måte kan brukes til å piffe opp sexlivet deres litt ekstra. Uansett om det er snakk om et nytt glidemiddel, et sexy undertøysett eller en pirrende vibrator, finner du det hele hos Sinful. Selvfølgelig i den aller beste kvaliteten og til de beste prisene.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no