La deg inspirere av de gode tilbudene og gled deg til en mer leken jul fylt med frekk magi. Tilbudene gjelder fra 29.11 til 24.12 eller så lenge lageret rekker.

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Avanua (3)
Baci (1)
Black Level (1)
Cottelli Collection (17)
Dreamgirl (1)
expired_Seven til Midnight (2)
Le Désir (2)
Leg Avenue (1)
Nortie (39)
Obsessive (7)
Penthouse (8)
Seven 'til Midnight (2)
SvenJoyment (1)
Svenjoyment (1)
Vis alle 83 produkter
Du har sett 42 av 83 produkter
Vis flere

Sexy juleundertøy til alle slags kvinner

Sexy juleundertøy er den perfekte gaven

Mangler du perfekte gaven til kjæresten eller partneren din? Da bør du gi henne et sett sexy juleundertøy! Vi tør godt våge å påstå at alle kvinner vil bli glade for å få et sett sexy undertøy i gave av deres utkårede. Enda bedre er det at du også selv får glede av gaven, når din kjære kler seg i sitt nye juleundertøy. Så ta en titt rundt på siden og naviger deg frem til det helt rette undertøyet som kan glede henne i dagene frem til jul, eller kanskje først på julaften.

I Sinfuls store julebutikk finner du et stort utvalg av sexy juleundertøy som passer til alle slags kvinner. Vi har en lang rekke modeller i mange forskjellige stiler, størrelser og farger. Det er både noe for den romantiske, den sporty og den sensuelle typen, og blant vårt sortiment finner du alt fra sexy kostymer til babydolls og undertøy med fransk åpning. Sett deg godt til rette og scroll deg gjennom de mange sidene med sexy juleundertøy til kvinner.

Vi har også juleundertøy i plus size

Vi har naturligvis også et stort utvalg av juleundertøy i plus size. Her finner du frekke kjoler, lekre BH-sett og frekke hofteholdere, som på flotteste vis omfavner feminine, fyldige former. Fremhev timeglassfiguren med et frekt korsett eller velg et BH-sett som retter oppmerksomheten mot den fyldige barmen og den runde bakdelen hennes. Skal det være litt ekstra frekt kan du også tilføye et par selvsittende strømper som vil sette prikken over i-en på antrekket.

Alle kvinner fortjener å føle seg sexy og feminin. Å være kledt i flatterende og lekkert undertøy kan hjelpe denne følelsen godt på vei. Sexy juleundertøy kan være med på å få kvinnen i ditt liv til å føle seg ekstra sexy og virkelig merke hvor mye du setter pris på henne, samt hvor frekk du synes hun er når hun er kledd i vakre, frekke blonder.

Er du i tvil om hvilken størrelse du skal velge når du skal kjøpe en babydoll eller et sett med juleundertøy til partneren din, kan du bare gå ut i fra de størrelsesguidene som ligger under “detaljer” på de forskjellige produktene. Skulle du likevel bli i tvil, kan du alltid kontakte vår kundeservice, som gjerne hjelper deg på vei.

Få en hetere juletid med juleundertøy til dame

Gi din utkårede en sexy overraskelse med et frekt undertøyssett. Du kan også velge å gi juleundertøy til damer i kombinasjon med en annen gave. Hva med å slå det sammen med et spennende sexleketøy dere kan bruke sammen? Det kan for eksempel være et sett frekke håndjern, en liten paddle eller kanskje til og med et erotisk brettspill som dere kan spille mens hun er iført sitt nye sexy juleundertøy? Eller hva med å slå til og kjøpe en sex julekalender? En voksenjulekalender kan nemlig også inneholde juleundertøy til dame.

Sinful sitt juleunivers er fylt med gode gaveidéer til både kvinner, menn og par, så du kan enkelt finne noe som passer perfekt med det juleundertøyet du har valgt ut, hvis du vil overraske med en litt større gave til din elskede. Ta en titt på de forskjellige kategoriene våre og bli inspirert til å få en enda frekkere juletid sammen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no