La deg inspirere av de gode tilbudene og gled deg til en mer leken jul fylt med frekk magi. Tilbudene gjelder fra 29.11 til 24.12 eller så lenge lageret rekker.

Alle Produkter

Du har sett 41 av 41 produkter

Sexy juleundertøy i plus size - til kvinner med flotte former

Føl deg som en sexy gudinne

Sexy undertøy har en magisk virkning på kvinner. Når man svøper kroppen inn i delikate blonder i elegante design, kan man virkelig føle seg som en sexy gudinne. Det er nettopp denne følelsen vi ønsker at så mange kvinner som overhodet mulig skal få lov til å oppleve. Derfor finner du et stort utvalg av sexy juleundertøy i plus size i vårt juleunivers.

Met et sexy undertøyssett har du mulighet for å utleve alle dine frekkeste fantasier. Få utløp for din indre sexlyst, og merk hvordan din partners sultne øyne er som klistret mot kroppen din. Når du først har kledd deg i et sett sexy juleundertøy i plus size, kan alt skje.

Undertøy er gaven alle elsker

Ja, overskriften sier i grunn det hele - lekkert undertøy er gaven alle elsker! Og når vi sier alle, så mener vi alle! Både kvinner og menn. Kvinnene elsker å få sexy juleundertøy i plus size i gave, fordi det gir dem muligheten til å føle seg litt ekstra fine, samtidig som de kan bruke undertøyet til å forføre partneren. Ofte ender de med å velge det samme gamle undertøyet i skuffen, som ikke nødvendigvis er av den kledelige slagsen, så litt hverdagsluksus kan absolutt være å ikle seg noe sexy undertøy.

Men hvorfor elsker menn å få undertøy i gave? Det er jo opplagt - det er dem som får gleden av å se deres flotte kjærester i et sett sexy juleundertøy i plus size! Med undertøy som omkranser de svulmende brystene og den deilige rumpa, blir det vanskelig å stå i mot partnerens ønsker. Vi har kun én ting å si: WOW!

Stort utvalg av sexy juleundertøy i plus size

Her på siden finner du et stort utvalg av frekt juleundertøy i plus size som passer til mange former og fasonger. Uansett om du vil skjemme bort deg selv med en liten julegave, eller du vil kjøpe en sexy julegave til din utkårede, finner du helt sikkert en sensuelt undertøysett som passer perfekt. Enten du liker det kjærlige eller det mer kinky, finner du det i vårt juleunivers.

Velg mellom lekre BH-sett, frekke korsetter, truser med fransk åpning, chemiser, babydolls og mye mer. Alt du trenger å bekymre deg om, er å finne det helt riktige produktet. Er du i tvil om hvilken størrelse du skal velge, kan du ta en titt på de forskjellige størrelsesguidene som du finner under “detaljer” på hvert enkelt produkts side. Finner du ikke hjelpen her, kan du alltid kontakte vår kundeservice som gjerne hjelper deg med å finne det helt rette settet med sexy juleundertøy i plus size.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no