Naturtro dildo

Hvis du foretrekker en naturtro dildo som både ser og føles ekte ut bør du bør du bli på denne siden. Her finner du nemlig hele vårt utvalg av realistiske dildoer. Enten du liker hudfargede eller mer fargerike peniser, dildoer med eller uten pung, har vi garantert noe for deg.

Mest solgte produkter

Du har sett 42 av 82 produkter
Vis flere

Naturtro dildo - for en mer realistisk følelse

Naturtro dildo: gir deg følelsen av en ekte penis

En naturtro dildo er det nærmeste du kommer den ekte vare. Den er nemlig laget for å se ut og føles som en ekte penis. Derfor vil den også typisk ha både synlige blodårer og en naturlig hudfarge, men ingen peniser er like, og derfor finner du en bred vifte av størrelser, former og hudtoner blant vårt sortiment. Du kan dermed få det akkurat sånn som du vil.

Men som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi også en rekke fargesprakende produkter blant våre naturtro dildoer. Det er fordi de har andre realistiske trekk, som for eksempel penishode og pung, som gjør at de føles som ekte peniser når du fører dem inn i ditt indre. Mange av produktene er dessuten laget av materialer som føles som ekte hud, hvilket gjør opplevelsen med leketøyet enda mer realistisk.

Hvis du i tillegg vil ha en mer handsfree opplevelse, kan du velge en naturlig dildo med sugekopp i bunnen, så du kan feste den til for eksempel veggen eller gulvet. Du behøver dermed ikke å holde dildoen selv og kan i stedet bruke hendene til å stimulere andre deler av kroppen mens du rir den.

Nyt realistisk stimulering med en realistisk dildo

Hvorfor foretrekker mange av oss den stimuleringen som en realistisk dildo gir? Svaret er nok at vi mennesker ofte bruker sexleketøy som dildoer til å simulere sex med en partner. Kanskje du er singel og ikke har en fast sexpartner, eller er i langdistanseforhold med kjæresten din og derfor ikke har en penis til rådighet hver gang lysten melder seg. Hvis du befinner deg i en slik posisjon kan en realistisk dildo være en ypperlig løsning.

Selv om et leketøy ikke kan akkurat det samme som en penis, kan du likevel få stor glede av de egenskapene som en realistisk dildo har. Du kan blant annet merke hvordan et tydelig penishode gir en målrettet stimulering av g-punktet ditt, eller hvordan markerte blodårer pirrer ditt indre når du beveger dildoen inn og ut. Du kan også få en realistisk dildo med innebygde vibrasjoner, hvis du vil at den skal føles mer "levende". Det er, med andre ord, gode muligheter for stimulerende og realistiske onaniopplevelser når du velger et av produktene på denne siden.

Velg en naturlig dildo etter din smak

Synes du at det er vanskelig å velge mellom de mange naturtro dildoene i vårt sortiment? I så fall kan det hjelpe å ta utgangspunkt i størrelsen på leketøyet, slik at du snevrer de potensielle kandidatene ned til kun en håndfull produkter. Hvis du har lite eller ingen erfaring med naturtro dildoer fra før, vil vi anbefale at du velger en mindre modell i starten, og så kan du gå opp i størrelse når du ønsker en ny utfordring. Har du derimot en del erfaring med denne form for stimuli, kan du gå for en av de større variantene i sortimentet vårt.

Visste du at du også du kan en egen naturtro dildo med et av våre Clone A Willy kits? Det krever bare at du har en penis som du kan bruke til å modellere etter, så hvis du for eksempel vil kopiere kjærestens edlere deler, kan du altså det. Og en mer naturlig dildo enn dét skal du lete lenge etter. Du velger selv om avstøpningen skal ha samme hudtone som originalen, eller om du vil gi den en frekk vri med en selvlysende farge.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no