Le Frivole

Le Frivole er et firma som vokser i lynets hastighet, og som raskt gjort seg til en sentral aktør på markedet. Siden 2009 har den russiske produsenten spesialisert seg i erotiske produkter. Fra deres hovedkontor i Moskva begynte de med å lage sexy undertøy, men senere har de også fått flere spennende produkter i porteføljen. Her på siden finner du alle de spennende og frekke produktene vi forhandler fra Le Frivole.

Forfør partneren din med sexy undertøy fra Le Frivole

Hvem er Le Frivole?

Siden 2009 har Le Frivole fra deres hovedkontor i Moskva produsert og distribuert sexy undertøy og flotte kostymer som blant annet passer perfekt til en hyggelig kveld med partneren din, eller til frekk rollespillslek. Siden firmaet startet har utvalget av produkter vokst, og nå lager de også masse ulike typer accessories ssamt et utvalg sexleketøy til kvinner.

Eierne av det populære av det populære undertøysmerket ønsker å gjøre folk mer fri og uformelle, og derfor mener de selv at deres produkter primært er rettet mot selvsikre og viljesterke kvinner som vet hva de vil og som ikke er redde for å utleve deres innerste lidenskap. På den andre siden mener Le Frivole også at sjenerte kvinner også skal ha mulighet for å utvide og utforske sine erotiske fantasier. Det er nettopp derfor den russiske produsenten har lagt stor vekt på å ha en samling klassisk undertøy som både passer til sjenerte og selvsikre kvinner.

Det er ingen tvil om at sexy undertøy oser av sensualitet, erotikk og forføring. Hvis du skal vekke lidenskapen hos den personen som skal se deg, er det lurt å også velge noe undertøy som også er behagelig å ha på. Hvis du kan slappe av, er det lettere å fokusere på erotikk og forføring, og undertøyet fra Le Frivole er nettopp både behagelig og sexy.

Feminine detaljer

I det store utvalget av frekt undertøy fra Le Frivole finner du alt det du trenger til en forførende aften med din utkårede. Du kan stole på at selvtilliten din fyker i været når du kler deg i det sexy undertøyet. Produsenten av det frekke undertøyet har nemlig sørget for at det er så behagelig å ha på, at du hele tiden føler deg godt tilpass og ekstra sexy.

I tillegg har Le Frivole lagt til en masse feminine detaljer som ikke kun fremhever de flotte, kvinnelige formene dine, som sørger for å sette fantasiene i gang hos din partner. Det blir ikke mye bedre enn det.

Noe av det undertøyet som garantert vil sette fyr på tankene hos partneren din, er blant annet de bunnløse trusene, frekke nettingstrømpene eller kanskje til og med bunnløse strømpebukser med hofteholder. Det finnes altså masser av muligheter for å finne det helt rette undertøyet som sørger for at partneren din ikke klarer å holde fingrene fra deg.

Finn den rette størrelsen

Vil du gi partneren din en frekk og sensuell overraskelse, har du muligheten for å gjøre nettopp dette med forførende undertøy fra det populære Le Frivole. Du bestemmer selv om du vil skru opp for varmen og erotikken i den bunnløse og gjennomsiktige g-streng, de røde stay-up strømpene eller kanskje noen litt mer uskyldige nettingstrømper med en søt blondekant.

Husk at alt det frekke undertøyet alltid kan kombineres med lignende lingeri og accessories, som for eksempel frekke kjoler, kroppsutsmykninger eller korsetter og corsager. De kan alle være med til å sette prikken over i’en når du kler deg i det forførende undertøyet fra Le Frivole.

Når du skal gi partneren din en fristende overraskelse, er det viktig at hverken er for stort eller lite. Derfor har vi selvfølgelig en størrelsesguide under hvert produkt, slik at du enkelt kan finne deg helt rette størrelsen til deg. Hvis du trenger en størrelse større enn det Le Frivole tilbyr, har vi massevis av annet frekt undertøy i vår kategori med plus size undertøy. Her har vi naturligvis også et bredt utvalg innen innbydende kjoler, flotte corsager, frekke kostymer, lekre BH sett og mye mer.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no