LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNER

Klikk på bildene for å forstørre

 • LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNER
 • LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNER
 • LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNER
 • LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNER

LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNER

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 295,00

kr 799,00

  Beskrivelse

  Ri med på (orgasme)bølgen og få de mest formidable klitorisorgasmene noensinne med den eksklusive og prisvinnende Sona Sonic Klitorisstimulatoren fra LELO. Perfekt til håndvesken!

  Som alltid har LELO skapt et stilrent vidunder, som med sitt innovative og luksuriøse design gjemmer på en helt ny teknologi - lydbølger. Du kommer til å elske følelsen av den dype rumlingen, som pirrer og stimulerer klitoris helt berøringsfritt.

  Skjem bort deg selv med en frekk alenestund eller inviter partneren din med i leken og la ham plassere Sona Sonic over klitoris, så du bare kan lene deg tilbake og nyte.

  Overstimulering og "vibrator-følelsesløshet" er heldigvis en saga blot, ettersom Sona Sonic stimulerer deg indirekte, slik at følsomheten bevares nøyaktig like lenge som du ønsker.

  Med 8 pirrende intensitetsnivåer. Sona Sonic er dessuten både vanntett og oppladbar.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikon, ABS-plast.
  STIMULERING: Lydbølger.
  OPPLADBAR: Ja.
  STØRRELSE: 9,9 x 8,8 x 5,6 cm.
  VEKT: 116 g.
  VIBRASJONER: 8 stk.
  LYDNIVÅ: 50 dB.
  STANDBY-TID: 90 dager.
  BATTERITID: 1 time.
  BRUKERMANUAL: Engelsk m.fl.
  FØLGER MED: USB-kabel til opplading, oppbevaringspose.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Funker som bare det Aldri har jeg sett kona vri seg mer enn når hun bruker sin Sona. Av og til virker det som alt av muskler i underlivet er helt uten kontroll. Virkelig et fascinerende syn. Hun er litt "powerqueen", og f. eks. womanizer er ikke i nærheten av hva hun trenger. Verd hver krone, vi morer oss hver kveld med Sonaen.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Favoritt leketøy! Får orgasme hver gang! Kjempe fint design og utrolig kraftig klitorisstimulator! Første gang jeg skrudde den på var jeg nesten redd for å bruke den pga den utrolige kraften, så nivå 1 er mer en nok for meg. Godt utvalg av effekter, noen blir så intense at jeg klarer ikke bruke di en gang, men alt i alt elsker jeg min Lelo, liker godt å bruke den sammen med dildo! God stemning og 3min så har jeg kommet alt
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Liten og fantastisk LELO Sona er et sexleketøy jeg har hatt store forventninger til - og den skuffet meg ikke! Med en gang jeg åpnet pakken fikk jeg en sånn luksusopplevelse. Selve pakningen er veldig fin og elegant, og som helhet ser det veldig eksklusivt ut.
  Selve stimulatoren er veldig fin og enkel. Den har riktig størrelse, som gjør at det er enkelt å holde den. Det er viktig å bruke glidemiddel til dette produktet, da man kan ende opp med en veldig øm klitoris.
  Ved første bruk av Sona tok jeg helt av ved første trinn! Det er umulig å beskrive hvor bra og deilig stimuleringen og orgasmen var! Etterhvert klarte jeg å prøve ut alle trinnene, og til slutt fant mitt favoritt. Nå vet jeg hvordan stimulering av HELE klitorisen føles, og derfor vil jeg anbefale dette produktet på det sterkeste!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Denne burde ha en advarsel med i beskrivelsen, med "Obs. Enormt kraftige vibrasjoner - passer kun for de som trenger enormt mye stimuli av klitoris" Jeg kjøpte denne da jeg hadde lyst til å ha en liten klitorisstimulator med på reiser. Og liten og hendig er den. Jeg pakken den forventningsfull opp. Stimulatoren jeg kjøpte er i fargen matt sort med gull underside. Delikat å se på. Den kom i en sort liten eske og med en liten pose til å oppbevare den i. Jeg har "Womanizer Pro40 Klitoris Stimulator" fra før og er kjempefornøyd med den og var spent på om denne fra Lelo ga en annen opplevelse siden den også har slike pulserende svingninger, noe jeg synes er deilig vanligvis. Womanizer har ikke det. Jeg ladet den opp med den medfølgende usb pluggen og så skulle den prøves ut. Jeg prøvde nivå en og fikk nærmest sjokk. Det gjorde rett og slett vondt i klitoris. Jeg prøvde meg litt frem, flyttet den litt rundt, frem og tilbake, noe jeg elsker å gjøre med min Womanizer. Det finnes jo mange andre deilige berøringspunkter i vulva, ikke bare klitten. Fortsatt brukte jeg bare trinn en, og forskjellige pulserende trinn. Jeg ble helt nummen i hele vulva og å stimulere selve skjedeåpningen var svært ubehagelig. Etter en stund ga jeg opp, klitoris var totalt nummen og følelsesløs. Knappene til å styre med var også litt kronglete å styre med. Jeg kom rett som det var borti hastighetstrinnet når jeg skulle prøve et annet pulseringstrinn men dette tror jeg er lett å venne seg til når du har brukt den noen minutter. Jeg prøvde den høyeste hastigheten, trinn 8 for moro skyld og dette trinnet gjorde at jeg ikke vågde å sette den mot klitoris i det hele tatt, da hadde nok min klitt sluttet å virke for resten av livet. Etter min utprøving av denne stimulatoren var jeg totalt følelsesløs i hele vulva i flere timer. Det hele endte med at jeg tok frem min Womanizer på kvelden og fikk den orgasmen jeg lengtet etter. Jeg får for rettferdighetens skyld legge til at jeg er ømfintelig for kraftig stimuli av klitoris, jeg liker ikke kraftige vibrasjoner. Det er dette jeg liker ved min Womanizer. Jeg får orgasme ved å sette den på nivå en, noen ganger nivå 2. Den har derimot ingen slike forskjellige pulseringer. Jeg bruker den i hele vulva, også rundt skjedeåpningen. Til gjengjeld er det vanskelig, omtrent umulig å bruke Womanixer hvis du ønsker å bruke en dildo i skjeden samtidig. Til det tar Womanizer for stor plass i vulva slik at den ikke får plass over klitten. Det tror jeg denne fra Lelo vil greie siden den er så liten. Leste litt på nettet etter at jeg Kjøpte Lelo Sona at andre er veldig fornøyd siden de trengte ekstra kraftig stimulig av klitoris for å nå orgasme. En kvinne skriver at hun ikke kan få kraftig nok vibrasjon og stimuli og at denne ga henne de beste orgasmene hun noensinne hadde hatt. Så trenger du enormt kraftige vibrasjoner er denne antagelig den rette for deg.
  5 4 1

  Du anmelder: LELO Sona Sonic Klitorisstimulator - PRISVINNER

  Hvordan bedømmer du produktet? *