Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Klikk på bildene for å forstørre

 • Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass
 • Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

Tilbake på lager den 25.09.2020 Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.

kr 529,00

kr 369,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Roxanna Pussy and Ass fra Mr. Membr tar pusten fra deg på den gode måten.

  Den kompakte skjønnheten er klar til både en tur på ryggen eller en omgang frekk "doggystyle". Du bestemmer selv hvilken stilling og inngang som skal ta deg til klimaks.

  Den stimulerende, vaginale åpningen byr deg velkommen inn med et par realistiske kjønnslepper og en stimulerende innvendig struktur. Den anale åpningen føles ekstra stram og har, i likhet med den vaginale åpningen, et pirrende indre som føles nesten som den ekte vare.

  Roxanna er laget av fleksibelt og deilig TPR som er uten både ftalater og lateks. Materialet føles livaktig og utvider seg, så du kan nyte begge hull uansett din størrelse.

  Onaniproduktet er 17 cm langt, 22 cm bredt og 12 cm høyt.

  Detaljer

  MATERIALE: TRP.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEKSFRI: Ja.
  MÅL:
  - Lengde: 17 cm.
  - Bredde: 22 cm.
  - Høyde: 12 cm.
  VAGINAL ÅPNING:
  - Dybde: Ca. 13 cm.
  - Diameter: 1 cm (tøyelig).
  ANAL ÅPNING:
  - Dybde: Ca. 15 cm.
  - Diameter: 0,5 cm (tøyelig).
  HULL GJENNOM: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Stimulerende og lettvind Produktet stimulerer bra og er lett og håndtere. Jeg forstår at størrelsen er for at man lett skal håndtere den. Men jeg syns den kunne vert større og dypere, da penis går igjennom hele saken. Jeg liker heller ikke at anus og mus deler samme hull. Kun forskjellige innganger. Det er også lit forstyrrende med størrelsen på rompen, da ingen lovlige ville vert så små.

  Men det er i hovedsak en leke, så den fungerer overraskende bra! Meget fornøyd. Hadde blitt full pott om den var lit større og dypere, med 2 avskilte ganger. Den stimulerer bra!
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Liten og trang Kjøpte denne nylig. Og da jeg prøvde denne var den veldig god og trang. Ulempen med denne er at har man over 15 cm vil du kjøre tvers igjennom denne. Ønske når det gjelder denne er at den skulle ha vært 10-20cm lengere. Og vær forsiktig når du vasker denne, kan fort bli ødelagt
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Bra produkt Er glad for kjøpet mitt. Utrolig frekk og særlig stram i anus. Det er deilig med de indre rillene eller hva det er. Det er en viss oppgradering fra Fleshlighten min, mens selvfølgelig ikke like enkelt.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Frekk og morsom, men litt liten. Bra høyde, fin vekt, flott farge og i det hele tatt et frekt utseende. Selve vaginaen har noen fine stimulerende riller, og er rimelig løs fra starten av. Anusen er stram og glatt.

  Jeg er ikke den største fyren (15-17 cm) men selv jeg synes dybden i begge hull er litt for liten. Anus er litt dypere enn vaginaen, men ikke mye mer enn et par centimeter.

  Høyden gjør den lett å posisjonere, og vekten gjør at den ikke beveger noe særlig på seg. Alt i alt et utmerket produkt.
  5 5 1

  Du anmelder: Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

  Hvordan bedømmer du produktet? *