OVO

Ovo er et tysk sexleketøysmerke, som kombinerer avansert teknologi med innovative prisvinnende design. Ovos design er kjennetegnet med at de er enkle og innbydende, og materialene er alltid av høy kvalitet. Med Ovo får du et stillegående og kraftfult leketøy som også kan nytes i dusjen. Ovo er utviklet for deg som vil ha gode og effektive produkter til en rimelig pris, uten at det går på kompromiss med varen. Ovo tilbyr 15 års garanti på alle deres produkter.

Utover en lang rekke designpriser fra bl.a. Red Dot har Ovo i 2013 mottog OVO en Erotixxx Award for 'Best Product Design Concept'.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 1 produkter
Du har sett 1 av 1 produkter

Ovo - Prisvinnende design i høy kvalitet

Ovo kombinerer avansert teknologi og lekkert design

Kjenner du det tyske merket Ovo? Hvis ikke er det på tide at dere blir introdusert for hverandre. Ovo er nemlig et utrolig godt bekjentskap som kan bringe haugevis av glede og mange timers nytelse. Ovo-eventyret startet i Berlin i 2007. Stifterne av merket ønsket å forene et innovativt design med teknologisk funksjonalitet. Produktene skulle avspeile det moderne Berlin som storby, nettopp ved å oppfylle høye idealer innenfor teknologi og estetikk. Dette lykkes dem, og Ovo er nå en av de mest populære produsenter av sexleketøy i verden.

Ovo ble for alvor kjent ved eroFame-showet i 2012. Deltakerne kunne ikke løsrive seg fra Ovo-standen, som sto knivskarpt blant de mange konkurrentene og hadde et sterkt fremtidsaktig preg, som vakte betydelig oppsikt. Det knivskarpe og futuristiske utseendet preger fortsatt Ovos sexleketøy. Som noe helt unikt har alle produktene fra Ovo enten vunnet eller blitt nominert til den intenasjonale designprisen Red Dot Award, en anerkjennelse som tidligere kun har blitt skjenket store merker som Dyson og Mercedes Benz. Det er derfor i stor grad et klapp på skulderen for Ovo og et stort skritt for sexleketøybransjen. For med merker som Ovo blir det tydelig at sexleketøy i høyere grad er i ferd med å bli anerkjente for deres kvalitet, innovasjon og design.

Ovo gir deg deilige vibrasjoner

Uansett om du er mann eller kvinne, singel eller i et forhold, har Ovo et produkt til deg som kan gi din nytelse et enormt løft. Felles for produktene er deres enkle og innbydende utforming, kvalitetsmaterialene, samt det at de er lydsvake samtidig som de er kraftige. Ovo er særlig kjent for penisringene og vibratorene sine. En av de mest populære penisringene er Ovo B6, hvis klassiske og enkle design er umiddelbart og bredt tiltalende. Ovos penisringer kan både brukes av menn for å få en kraftigere ereksjon, men de er også særdeles velegnet til par, da begge parter kan nyte godt av de deilige vibrasjonene under sex.

Ovo har også i sitt sortiment mange produkter til kvinner. Deres bullet- og klitorisvibratorer gir intens ytre stimulering og kan både brukes alene eller sammen med en partner under et frekt forspill. Hvis du foretrekker indre stimulering, tilbyr Ovo forskjellige rabbit- og dildovibratorer som med sikkerhet vil fordype orgasmene dine og etterlate deg generelt åndeløs. Uansett hvilket Ovo-leketøy du unner deg selv, vil du raskt etablere at det er snakk om produkter hvor den utvendige kvaliteten gjenspeiler den innvendige.

Ovo - Lang levetid og høy kvalitet

Levetiden på sexleketøy varierer, men liksom med alle andre produkter kan man si at jo høyere kvaliteten er, jo lenger holder produktet. Samtlig sexleketøy fra Ovo har en garanti på hele 15 år. Det er lang levetid for et stykke sexleketøy, og det understreker bare at Ovo lager noen av de beste produktene på markedet. Men selv om produktene kan holde i 15 år, vil du ha lyst til å bytte dem ut, for Ovo har så mye godt å velge mellom at du slett ikke vil være i stand til å begrense deg til ett enkelt produkt.

Hvis du er i tvil om hvilket Ovo-produkt du skal velge, er du alltid velkommen til å ringe eller skrive til vår kundeserviceavdeling. Vi kan svare på alle spørsmålene du måtte ha. Trenger du hjelp til å finne en vibratorer til konen, kjæresten eller din foretrukne sexpartner? I så fall kan vi hjelpe deg. Men uansett hvilket produkt fra Ovo du velger, er du sikker på å få et stykke sexleketøy av høyeste kvalitet.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no