KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
LELO Sona 2 Klitorisstimulator var 1

LELO Sona 2 Klitorisstimulator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 145,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Orgasmic Stimulerende Gel 30 ml
kr 209,00
Inkl. mva.
Velg Farge:

Oversikt

Med den forbedrede LELO Sona 2 Klitorisstimulator kan du få intense orgasmer i et gjennomtenkt og luksuiøst desig. 

Sona 2 Klitorisstimulator stimulerer den sensitive klitorisen din med de velkjente, pulserende lydbølger uten direkte berøring. Det voluminøse sugehodet når ut til de mange tusen nerveendene i klitoris for en opplevelse som etterlater deg fullstendig tilfredsstilt. 

Med hele 12 rytmiske mønstre og 8 pirrende nivåer er det helt sikkert en innstilling som passer til nettopp dine lyster og behov. Sona 2 ligger perfekt i hånden, og du skifter mellom de ulike nivåene ved hjelp av et enkelt trykk på knappen. 

Du kan ta med deg din nye venn på badet når fantasiene er ekstra våte. Den er både vanntett og oppladbar noe som gir deg uttallige frekke lekemuligheter. 

LELO Sona 2 Klitorisstimulator er laget av ekstra myk silikon og solid ABS-plast. Den praktiske reiselåsen deaktiveres enkelt ved å holde + og - inne i 3 sekunder. 

OBS! Klitorisstimulatorer som denne bør ikke benyttes på piercede kroppsdeler. Vi anbefaler i stedet at du bruker en vibrator når du begir deg ut på orgasmiske eventyr.

MerkeLELOProdukt vekt (g)135Full lengde (cm)9.9Diameter (cm)5.6StrømkildeUSB-laderBrukstid (min)120Vibrasjonsmønster12Vibrasjonshastigher8PrimærmaterialeSilikonFargeRosaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeFransk, Spansk, Tysk , Russisk, Italiensk, Engelsk, KinesiskSKU22144
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
voldelig
Jeg kjųpte den her i håp om at den skulle bli som satisfyer-produktene av samme slag i litt bedre kvalitet, men jeg ble dessverre skuffet. det er enormt stimule... Les mer
sara - 10. aug. 2020
Vibrator i en klasse for seg!
Vi er en helt vanlig. par som elsker hverandre, har et utmerket sexliv og er ganske konservative når det kommer til valg av sexleketųy. Vi har bare litt på hyll... Les mer
JensLD - 2. apr. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful