PicoBong

PicoBong er et moderne merke som tilbyr et bredt utvalg av sexleketøy til både menn og kvinner. Blant merkets sortiment finner du blant annet vibratorer til vaginal og anal stimulering i reisevennlig størrelse, så du kan ta med deg favorittleketøyet ditt overalt. La deg forføre av de intense vibrasjonene i eget selskap eller sammen med en partner, og oppdag en ny verden av nytelse med PicoBong.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 2 produkter
Du har sett 2 av 2 produkter

PicoBong - fargerikt og luksuriøst svensk leketøy

Hvem er PicoBong?

Du har kanskje ikke hatt gleden av å stifte bekjentskap med det fargerike merket enda, men du har sikkert hørt om de som står bak det. PicoBong hører nemlig under det svært populære sexleketøysmerket Lelo. Den skandinaviske leketøysgiganten er kjent for å designe smakfulle og innovative nytelsesprodukter med noe for enhver smak. Lelo ble grunnlagt i Sverige i 2003 og er siden blitt en av verdens førende produsenter av sexleketøy og livsstilsprodukter. Kvalitet, funksjonalitet og originalitet er i fokus hos det svenske merket - og PicoBong er ingen unntakelse. Det fargerike undermerket og de resterende produktlinjene under Lelo eksporteres til over 40 internasjonale markeder fra Sydney til Shanghai, så de svenske samlebåndene kjører for fullt til enhver tid. Hvis du ikke har noe særlig erfaring med erotiske duppeditter fra før, er PicoBong et godt sted å starte. De stilfulle og vibrerende produktene oser av kvalitet, livsglede og lyst. Og med de reisevennlige formatene kan du ta med deg de magiske vibrasjonene på helgeturen, ferien eller dagsutflukten.

Målrettet stimulering og vanntette vibrasjoner

Produktene som selges under merket PicoBong kjennetegnes ved deres enestående vibrasjonsevner, og er derfor ideelle for deg som leter etter et effektivt og allsidig sexleketøy. Produktene kan både benyttes til innvendig og utvendig stimulering, og kan dermed ta hånd om alle dine erogene soner. Et av de stilfulle produktene er dildovibratoren Zizo som er særlig velegnet til stimulering av G-punktet ditt. Dildovibratoren har en krum form som gir en målrettet stimulering av ditt sensitive G-punkt for en orgasmisk opplevelse utenom det vanlige. Vibratorens tolv intensitetsnivåer styres enkelt ved hjelp av knappene på skaftet og vibratoren er i tillegg støysvak og vanntett, så du kan nyte den i badekaret eller i dusjen. Dersom du vil ha en ekstra avansert stimulering av ditt indre, er PicoBong sin G-punktsvibrator kanskje ditt nye favorittleketøy. Den har en bonusfunksjon som får vibrasjonene til å pulsere i nytelsesfulle bølger, hvilket gir en intens stimulering av G-punktet ditt. I likhet med Zizo er Moka utstyrt med hele tolv vibrasjonsnivåer og kan tåle en våt tur i badekaret eller dusjen. Vi foreslår at du bruker Lelos eget, testvinnende glidemiddel når du leker med PicoBong. Glidemiddelet er vannbasert og allergivennlig, og gjør opplevelsen enda glattere og våtere.

Erotisk leketøy til menn, kvinner og par

Er du en erfaren bruker av sexleketøy og vil utforske gleden ved anal stimulering? Da har PicoBong selvfølgelig også et produkt som passer for deg. Tano 2 er en anatomisk korrekt analplugg som kan brukes av både menn og kvinner. Analpluggen er utstyrt med hele tolv vibrasjonsnivåer som gir deg mulighet for å stimuleres bakentil med milde, kraftige eller pulserende svingninger - alt etter hva du liker best. Analvibratoren kan også nytes i fellesskap med en partner, i likhet med de andre vibrerende produktene fra PicoBong. En vibrator kan fungere som et frekt krydder i sexlivet og kan være særlig fordelaktig for par som føler at de er gått litt i stå. Dere kan enten velge å bruke en vibrator mens dere har sex, som for eksempel under oralsex, eller mens den ene partneren gir den andre en velfortjent spesialbehandling. Vibratoregget Honi 2 kan for eksempel brukes til å stimulere den ene parten innvendig, mens den andre partneren sørger for den utvendige stimuleringen. Med andre ord er det nok av muligheter for å stimulere hverandre med et nytelsesprodukt fra PicoBong.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no