Dagens deal - Ville tilbud hver dag

Tenner du også på å spare penger? Hver dag senker vi prisen på et nytt populært sexleketøy eller en erotisk gave til parret, ham eller henne. Tilbudet gjelder kun i 24 timer - det skiftes ut hver dag ved midnatt!

Sinful Jewel Stål Buttplugg Medium

Klikk på bildene for å forstørre

Sinful Jewel Stål Buttplugg Medium

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 399,00

kr 299,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

Beskrivelse

Ønsker du å gjøre din lek med analstimuli enda mer frekk og pirrende, så bør du prøve Sinful Jewel Buttplugg i Stål i størrelsen medium. 

Pluggens tunge vekt tilføyer en ekstra pirrende dimensjon til leken og stimulerer anus, enten når du står eller går. Den kan dessuten varmes opp eller kjøles ned for en enda mer frekk følelse. 

Buttpluggen er ideell til deg som gjerne vil ha en tyngre og mer fyldig følelse. Den runde spissen gjør den enkel å føre inn, mens foten sikrer at den blir hvor den skal mens du leker. 

Sinful Jewel Buttplugg er fremstilt i stål. Krystallen i enden gir den et dekorativt og elegant look. 

Detaljer

MATERIALE: Stål. 
FTALATFRI: Ja.
VANNTETT: Ja.
LENGDE: 9 cm (8 cm kan føres inn).
DIAMETER, PLUGG: 3,2 cm (bredeste punkt).
VEKT: 205 g.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Anmeldelser

Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Brukervennlighet
Orgasmegaranti
Kald og lett hondterlig Finer det gått å kunne pynte partner med en god plugg som er lett å tre inn og blir stående der den skal. Kjenner den gått når mann står i dogy. Hadde ikkje vert feil med større stamme foran «diamanten» så vi fikk et litt mere gapende utrykk etter vi har tatt den ut.

Anbefaler å kjøpe denne og den som er større.
Størrelsen er fin å starte med får dem som ikkje har prøvd før og vil kjenne noe heftig. ( med god tid til på forspillet)
5 5 1
Generell vurdering
Materiale og kvalitet
Brukervennlighet
Orgasmegaranti
Spennende buttplug Dette er en buttplug som er utrolig bra for deg som er i gang med å utforske baken. Den er ikke for stor, og holder seg der den skal. Siden buttplugen er laget av stål, er den ganske tung. Dette gjør at du virkelig kjenner at du har den i. Du kan også varme den opp eller å kjøle den ned ved å putte den i vann. Da vil su få en ekstra pirrende følelse. Om du vil fylles ekstra opp anbefaler jeg å gå opp en størrelse.
5 5 1

Du anmelder: Power Tickler Coney Klitoris Silikone Vibrator

Hvordan bedømmer du produktet? *