Sikker betaling hos Sinful.no

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du handler hos Sinful.no. Vi bruker kun krypterte og sikre betalingssystemer.

Betalingskort

Hos Sinful.no kan du betale med følgende betalingskort / kredittkort:

- VISA, Mastercard, JCB og VISA Electron

 Kredittkortbetaling

Ved bestilling reserverer vi kjøpesummen på ditt betalingskort, men beløpet trekkes ikke fra din konto før vi har sendt din bestilling. Når varene er på vei sender vi deg en kvittering for betalingen på e-post.   

Du betaler ingen kortgebyr når du handler hos Sinful.no.

Sikker betaling

Det er helt trygt å handle med kredittkort på Sinful.no. Betaling skjer via en SSL (Secure Socket Layer) forbindelse. SSL-kryptering sikrer at ingen utenforstående kan få tilgang til informasjonen du oppgir i forbindelse med ditt kjøp hos Sinful.no.

Betalingsordningen er godkjent av NETS (tidligere PBS), hvilket betyr at din transaksjon blir behandlet trygt og forsvarlig.

 nets-logo

Du kan selv se at du befinner deg på en kryptert og sikker betalingsforbindelse når du handler på nettet. I øvre del av din nettleser ved siden av  adresselinjen, vil du i de fleste nettlesere kunne se et lite hengelås-ikon. Dette betyr at forbindelsen din er sikker og trygt kan brukes til kredittkortbetaling.

Normal ukryptert side.

Sikker forbindelse for betaling.

Juridisk sett er du bedre beskyttet ved bruk av betalingskort over internett enn hva du er ved handel i fysiske butikker.

Når du bruker betalingskort på nett kan du komme med innsigelse og få pengene dine tilbake hvis du kan dokumentere at:

-    Du ikke har mottatt varen

-    Kortet har blitt misbrukt av noen andre

-    Det er trukket feil beløp på din konto eller at det har skjedd transaksjoner uten ditt samtykke

-    Du vil heve kjøpet, men ikke har mottatt varene (for eksempel om du lar være å hente varene på postkontoret)

Du kan gjøre innsigelser mot en transaksjon ved å kontakte utsteder av betalingskortet, dvs. din bank eller pengeinstitutt. Utsteder av ditt betalingskort skal uten videre returnere beløpet til din konto.

Hvis ditt bankkort blir misbrukt i en nettbutikk som bruker SSL-kryptering i sin betalingsløsning har du ingen egenandel ved eventuelle tap. Dette gir deg bedre vilkår enn ved tilsvarende misbruk i en butikk, noe som medfører en egenandel på 1200 kroner ved tap ved uautoriserte transaksjoner.

Vårt betalingssystem er designet på en måte som gjør at det aldri er mulig for oss å heve et høyere beløp fra ditt betalingskort enn den summen du selv godkjenner i kjøpsprosessen.

Diskré betaling

I likhet med Sinful.no's diskré levering, vil det heller ikke komme frem fra din kontoutskrift at du har handlet hos Sinful. Transaksjonen registreres under navnet "Mcompany ApS" på dine kvitteringer og kontoutskrifter.

Klarna faktura

Når du handler online på Sinful.no har du også mulighet for å betale med faktura gjennom Klarna. Denne betalingsmuligheten avhenger av at Klarna godkjenner deg som kredittverdig.