Mest solgte produkter

Singles Day sexleketøy gir deg en litt mer spennende kveld

Hva er Singles Day?

Singles Day er et fenomen som startet i Kina i 1993 ved Nanjing University. Dagen feires alltid på den 11/11, da tallet 1 skal symbolisere det å være alene. Det å være alene er nemlig nettopp det denne dagen handler om. Singles Day hyller det å være alene, og mottoet for dagen er også “Vær stolt av å være singel”.

Det vil vi hos Sinful gjerne støtte opp om! Vi synes nemlig også at man skal være stolt av å være singel. Derfor har vi satt ned prisen på en mengde Singles Day sexleketøy, sånn at alle våre flotte singler (og selvfølgelig også par) har mulighet for å kjøpe lekkert sexleketøy som kan brukes når du skal være litt ekstra god ved deg selv. Alt Singles Day sexleketøyet er noe man kan bruke alene, sånn at man ikke er avhengig av en partner for å få en deilig orgasme. Til dette er det nok å bruke ditt Singles Day sexleketøy.

Skjem bort deg selv med Singles Day sexleketøy

Den 11/11 er dagen hvor singelopplevelsene skal hylles. Tenk bare på dette… Hvor ofte har du ikke vært skuffet over at partneren din ikke har kunnet få deg helt i mål, når du selv vet utmerket godt hva som skal til for å nå dit? Det har du sikkert opplevd en del ganger.

For mange kan det faktisk være lettere å oppnå en orgasme når de er alene. Men det kan også være deilig med en hjelpende hånd når du er alene. Derfor kan du finne Singles Day sexleketøy her, som består av noen av våre absolutt mest populære varer. Produkter som mange av våre kunder har kjøpt og hatt stor glede av. Så nyt at du er singel, skaff deg et (eller fler) deilig leketøy, og lek deg igjennom hele Singles Day.

Få fingrene i de helt rette produktene

Når du skal skjemme bort deg selv med litt alenetid, er det viktig at du har akkurat det sexleketøyet du liker aller best med å leke med. Derfor har vi hos Sinful.no naturligvis en masse forskjellige produkter du kan kjøpe, hvis ikke akkurat Singles Day sexleketøyet vi har funnet frem faller i din smak. Ta en titt rundt i våre ulike kategorier og se om det ikke er noe som vil passe til deg. Vi har alt fra vibratorer, dildoer, Fleshlights, Satisfyer, Womanizer og mange andre for å gi deg ubeskrivelig glede.

Er du i tvivl om hvilke type sexleketøy du skal velge, kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice. Her sitter det en flokk utrolig dyktige mennesker som er klare til å gi deg gode råd og veiledning omkring hvilke fordeler det er ved et produkt fremfor et annet, eller til å svare på spørsmålene dine. Du kan få tak kundeserviceavdelingen ved å sende dem en mail på service@sinful.no eller ringe til dem på tlf 21 98 88 81. Vi sender selvfølgelig alle pakkene i diskré innpakning, sånn at det kun er du som kan se den lille hemmeligheten som gjemmer seg i pakken. Vi gleder oss til å sende en pakke hjem til deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no