TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring

Klikk på bildene for å forstørre

 • TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring

TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 129,00

  Beskrivelse

  TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring er en spesialutgave av TENGAs populære Deep Throat Cup som er utviklet i samarbeid med The Keith Haring Foundation og dekorert med Keith Harings tegninger.

  Denne Deep Throat Cup har samme form som den prisvinnende originale Deep Throat Cup som i oktober 2011 mottok en Erotixxx Award og ble kåret som det beste sexleketøyet for menn. Den stilrene Keith Haring Deep Throat Cup gir samme følelse som en blowjob og gjennom en ventil i toppen kan du selv styre vakuumtrykket i cuppen, som gir en sugende følelse.

  TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring er av hygieniske grunner designet for engangsopplevelser. Bruk eventuelt kondom og ekstra glidekrem sammen med Deep Throat Cup - så kan den brukes flere ganger.

  TENGA er produsert under høye kvalitetskrav i Japan.

  Detaljer

  MATERIALE: TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  GLIDEKREM: Vannbasert.
  MANUAL: Engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  M U S T have! Dette er mannen min sitt nye favorittleketøy! Perfekt måte å gi ham en blow job på selv når du er langt unna, spicer opp video-leken. Et must for alle i avstandsforhold, men også en pirrende liten overraskelse man kan sende med ham på jobbkonferanse, guttetur eller liknende. Pluss for at den er enkel å bruke, og ikke krever noen rengjøring. Sinful er også råest på pris på alle de fantastiske Tenga-produktene, så jeg bestilte mange for å få gratis frakt, og det er det smarteste jeg har gjort - mannen min ble svært takknemlig ;) Jenter - sliter dere med å holde mannens ønskede tempo når dere runker ham så er både denne og onanieggene til god hjelp, og en sexy måte å ta styringa på. Quickshot er også en ypperlig måte å spice opp bj-en med.
  5 5 1

  Du anmelder: TENGA Original Deep Throat Cup Keith Haring

  Hvordan bedømmer du produktet? *