Adrien Lastic Ocean Breeze Vibratoregg
Adrien Lastic Ocean Breeze Vibratoregg
kr 549,00
Adrien Lastic Ocean Breeze Vibratoregg  1
Adrien Lastic Ocean Breeze Vibratoregg  2
Adrien Lastic Ocean Breeze Vibratoregg  3

Adrien Lastic Ocean Breeze Vibratoregg

4.6 (5)
kr 549,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Drømmer du om å skjemme bort deg selv (eller din partner) med pirrende og deilig stimuli? Da er Adrien Lastic Ocean Breeze et godt valg for deg.

Vibratoregget er ideelt til indre stimuli, men med det avlange designet kan du også bruke det til ytre stimuli av klitoris. Den trådløse fjernkontrollen gjør at partneren din  kan ta full kontroll over din nytelse - til stor glede for dere begge.

Det kraftfulle, men lydsvake egget har 10 vibrasjonsmønstre som du kan styre med fjernkontrollen. Egget har en rekkevidde på 10 meter, så det er ideelt til parleker og forbudte fornøyelser ute blant andre.

Adrien Lastic Ocean Dream er produsert i ftalatfritt silikon. Det er 7,5 cm langt, og har en diameter på 3,4 cm. Vibratoregget er vanntett og oppladbart via USB-kabelen som følger med. 

Detaljer

MATERIALE: Silikon og ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
VANNTETT: Ja.
LENGDE: 7,5 cm.
DIAMETER: 3,4 cm.
VIBRASJONER: 10 mønstre.
LYDSVAK: Ja.
BATTERITYPE: Oppladbar (USB-kabel følger med).
FJERNKONTROLL: Benytter 1 x CR2032-batteri (følger med).
REKKEVIDDE: 10 m.
FØLGER MED: Oppbevaringspose i sateng.
BRUKSANVISNING: Engelsk. 

VARENUMMER: 15428.
Anmeldelser
4.6
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (5)
Virkelig godt kjøp!

Ja, jeg har hatt den inne mens vi var ute på byen. Ganske hyggelig. Jeg synes det er spennende, annerledes og gøy at det er mannen min som tar avgjørelsene. Jeg anbefaler det. Den er behagelig å ha inne; den lager ingen lyd. Les mer

-
5 5 1
Ikke tilfredsstillende

Bare elsker denne vibratoren. Både for å leke med og uten kjæresten. Husk imidlertid å ta ut batteriene etter bruk, ellers vil de lades ut veldig raskt.

-
5 5 1
Opphissende

Kjøpte den til samboeren min i julegave

-
5 5 1
Fantastisk

Kjæresten min elsker å se meg bli tent når han har kontrollen. En virkelig god størrelse, enkel å bruke og krydrer opp sexlivet mitt litt.

-
5 5 1
Skuffet

Elsket denne i begynnelsen, siden jeg fikk min første orgasme. Den er lydstille og var lett å bruke mtp kontrollen. Stimulerte også klitoris bra. Men etter å ha brukt den noen ganger, fungerte kontrollen dårligere og dårligere, og jeg måtte til slutt bare slutte å bruke den. I tillegg til dette slo egget seg av etter ca 40 minutter, endadet sier at den skal vare i Ca. 1,5 time (eller mer, jeg er litt usikker). Den var vanntett i begynnelsen, men etter å ha ladet den flere ganger (pga kort levetid) blir dethull i silikonen, slik at vann kom inn når jeg vasket den eller brukte den i dusjen. Nå har hele egget sluttet å fungere. Jeg synes ikke denne er verdt å kjøpe med tankepå prisen, og hvor kort tid det tok før den sluttet å fungere. Anbefales ikke. Les mer

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no