Adrien Lastic Ocean Dream Vibratoregg

Klikk på bildene for å forstørre

Adrien Lastic Ocean Dream Vibratoregg

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 529,00

  Beskrivelse

  Drømmer du om å skjemme bort deg selv (eller din partner) med pirrende og deilig stimuli? Da er Adrien Lastic Ocean Dream et godt valg for deg.

  Vibratoregget er ideelt til indre stimuli, men med det avlange designet kan du også bruke det til ytre stimuli av klitoris. Den trådløse fjernkontrollen gjør at din partner kan ta full kontroll over din nytelse - til stor glede for dere begge.

  Det kraftfulle men lydsvake vibratoregget har 10 vibrasjonsmønstre, som du alle kan styre med fjernkontrollen. Det har en rekkevidde på 10 meter, så det er ideelt til parleker og forbudte fornøyelser ute blant andre.

  Adrien Lastic Ocean Dream er produsert i ftalatfritt silikon. Det er 7,5 cm langt, og har en diameter på 3,4 cm. Vibratoregget er vanntett og oppladbart via USB-kabelen som følger med. 

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VANNTETT: Ja.
  LENGDE: 8 cm.
  DIAMETER: 3,5 cm.
  VIBRASJONER: 10 vibrasjonsmønstre.
  LYDSVAK: Ja.
  BATTERITYPE: Oppladbar (USB-kabel følger med).
  FJERNBETJENING: Benytter 1 x CR2032-batteri (følger med).
  REKKEVIDDE: 10 m.
  FØLGER MED: Oppbevaringspose i sateng.
  SPRÅK: Engelsk. 

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Skuffet Elsket denne i begynnelsen, siden jeg fikk min første orgasme. Den er lydstille og var lett å bruke mtp kontrollen. Stimulerte også klitoris bra.

  Men etter å ha brukt den noen ganger, fungerte kontrollen dårligere og dårligere, og jeg måtte til slutt bare slutte å bruke den. I tillegg til dette slo egget seg av etter ca 40 minutter, enda det sier at den skal vare i Ca. 1,5 time (eller mer, jeg er litt usikker). Den var vanntett i begynnelsen, men etter å ha ladet den flere ganger (pga kort levetid) blir det hull i silikonen, slik at vann kom inn når jeg vasket den eller brukte den i dusjen. Nå har hele egget sluttet å fungere.

  Jeg synes ikke denne er verdt å kjøpe med tanke på prisen, og hvor kort tid det tok før den sluttet å fungere. Anbefales ikke.
  5 4 1

  Du anmelder: Adrien Lastic Ocean Dream Vibratoregg

  Hvordan bedømmer du produktet? *