Velkommen til Sinful

Sinful er Skandinavias største e-handelsfirma for salg av sexleketøy. Vi har inspirert Norden til et bedre og mer lekent sexliv siden 2008. Vårt team består av over 140 medarbeidere som er samlet på vårt hovedkontor og lager.

Sinful er stolt mottaker av Børsens Gazellepris i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 samt de danske E-handelsprisene “Årets E-ner” i 2017 og “Bedste eksportcase” i 2018.

Misjon

Vår misjon er å inspirere til et bedre sexliv. Vi ønsker å bringe mer kjærlighet, nærvær og intimitet inn i hverdagen. Vi er lidenskapelig opptatt av den leken som sexleketøy og erotiske produkter er med til å skape, og vi jobber daglig for å inspirere til å leke mer.

Vi ønsker å hjelpe så mange mennesker som mulig til et bedre sexliv. Vi ønsker å gi kundene våre den beste opplevelsen når de handler hos oss. Vi har en bred kunnskap om sexleketøy, og denne kunnskapen vil vi gjerne gi videre til deg når du skal berike kjærlighets- og sexlivet ditt.

Personerne bak Sinful

Sinful ble stiftet av Mathilde Mackowski og Tonny Andersen i 2008. Sinful startet som en drøm om å inspirere folk til et bedre og mer lekent sexliv, samt å tilby kundene de beste produktene og den beste veiledningen. Makkerparet jobbet målrettet, ansatte flere og flere medarbeidere, og virksomheten vokste seg større. 10 år senere er drømmen blitt virkelighet. Vi inspirerer daglig til å le mer, leke mer og elske mer. Og det vil vi, med stolthet i hjertet, fortsette med å gjøre.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no