Vibratorer

Foretrekker du sexleketøy med deilige vibrasjoner? Det kan ikke nevnes for ofte: kvinner er forskjellige, så uansett om det handler om kroppsbygning, fantasier eller seksuelle preferanser, har vi noe til alle. Her på siden finner du nordens største utvalg av vibratorer, så om du ønsker en spesifikk modell, som f.eks. en Satisfyer eller et spesiell merkeom  LELO, Velve, We-Vibe eller Womanizer, så finner du det her.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (5)
Amaysin (24)
Aneros (1)
B Swish (12)
Bang! (4)
Baseks (37)
Basix (1)
Belladot (9)
Big Teaze Toys (3)
Bijoux Indiscrets (2)
Bodywand (6)
Bonbons (1)
Bull Power (1)
CalExotics (19)
Cleopatra (2)
Crave (4)
Dame Products (4)
Doc Johnson (1)
Doxy (8)
Durex (1)
Europe Magic Wand (1)
Fantasy for Her (12)
Feelz Toys (3)
FemmeFunn (4)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (20)
Frisky (2)
Fun Factory (16)
Fun Toys (1)
Gaia (2)
GC (3)
GoGasm (2)
Happy Rabbit (1)
Hot Octopuss (2)
Inmi (3)
Intimina (3)
Iroha (2)
Irrisistable (1)
Ivibe Select (2)
Je Joue (6)
Jopen (1)
Kiiroo (1)
King Cock (7)
Kink by Doc Johnson (1)
Le Wand (2)
Lelo (30)
Lelo (5)
Lora DiCarlo (6)
Love In The Pocket (2)
Love Magic (1)
Love To Love (3)
LoveBotz (1)
Lovense (1)
Lovense (7)
LovingJoy (2)
Magic Motion (9)
Marc Dorcel (7)
Master Series (3)
Mini Marvelous (1)
Mixed (13)
Nalone (2)
Nature Skin (3)
Nexus (1)
Nexus (2)
NMC (1)
Nomi Tang (1)
Ohmibod (5)
PalmPower (2)
PicoBong (5)
Pillow Talk (2)
PMV (4)
Power Stud (1)
PowerBullet (1)
Pretty Love (2)
Real Feel Deluxe (5)
Realov (2)
Realrock (1)
Rianne S (4)
Rocks Off (21)
Romp (7)
Satisfyer (45)
Screaming O (7)
Senzi (1)
Sevencreations (3)
Shots Pumped (1)
Shots Switch (2)
Sincerely (1)
Sinful (52)
Sinful Æsker (1)
Snail Vibe (1)
Sqweel (1)
Svakom (5)
Swan (1)
Sweet Smile (7)
Tenga (5)
The Realistic Cock (2)
Tickler (2)
ToyJoy (3)
Tracy´s Dog (5)
Trinity Vibes (1)
Twitch (1)
Velve (5)
Vibe Couture (2)
We-Vibe (16)
Whisperz (1)
Willie City (7)
Womanizer (9)
XuoXuo (6)
You2Toys (7)
Zalo (2)
Zumio (3)
Vis alle 617 produkter
Du har sett 42 av 617 produkter
Vis flere

Finn den perfekte vibrator

Vibratorer - hva kan de egentlig?

En vibrator er som oftest det første sexleketøyet man kjøper. De finnes i alle former, farger og størrelser, og gir utallige muligheter for lek. Men hva er en vibrator egentlig? Og hvordan finner du en som passer deg best? Felles for alle, er at de stimulerer og pirrer deg med deilige vibrasjoner. En av de mest populære er klitorisvibratoren. Som navnet antyder gir den deg ytre stimuli av klitoris og intens nytelse. Klitorisvibratorer finnes både i lydsvake og vanntette utgaver, så du kan nyte den i fred og ro - i dusjen eller i badekaret.

Du kan også velge en vibrerende dildo, som kan føres inn vaginalt, og dermed gi deg indre stimuli. Dildovibratorene simulerer av et samleie ved å penetrere deg, men du kan selv styre tempoet og intensiteten, samt når du vil oppnå klimaks. Hvis du gjerne vil ha en enda mer pirrende innvendig stimuli kan du kjøpe en G-punktvibrator. Den er designet til å stimulere ditt G-punkt, så du får ekstra kraftfulle orgasmer. Vil du gjerne ha både ytre og indre stimuli, må du sjekke ut en rabbitvibrator. Den er kjent som den beste vibratoren fra TV-serien Sex and the City, og pirrer ditt G-punkt samtidig som den lille, utvendige kaninen gir deg deilig stimuli rundt klitoris.

Et uunnværlig sexleketøy

Det finnes et stort utvalg av forskjellige vibratorer, og du kan velge mellom mange forskjellige typer vibrasjoner. Ønsker du en liten variant som gir deg diskré stimuli? Så kan du prøve en av de små minivibratorene. De ligger lett i hånden, og gir intense ytre vibrasjoner. Foretrekker du en som pirrer deg til dype og kraftfulle orgasmer, kan du prøve den klassiske Magic Wand. Siden den originale Hitachi Magic Wand ble lansert på markedet i 1968, har denne typen vibratorer vakt stor glede over hele verden - og ikke uten grunn. Utover å kunne brukes til kroppsmassasje, gir den kraftig ytre stimuli, for ekstra dype klimaks.
Vil du gjerne ha ekstra mye ut av din sololek og prøve en versjon litt utenom det vanlige, kan du trygt kjøpe den populære bestselgeren Womanizer, som for mange er kjent som den beste på markedet. Womanizer stimulerer deg faktisk ikke med vibrasjoner, men derimot luft, og blir derfor kaldt for en lufttrykksvibrator. Den plasseres på klitoris, hvor den stimulerer deg ved hjelp av pulserende trykkbølger. Den gir deg derfor en sugende følelse, som føles like godt som det høres ut. Er du usikker på hva som passer for deg, kan du gå til anskaffelse av det litt billigere, men på ingen måte dårligere, merke Baseks, som gir deg mulighet for å prøve litt forskjellig til en billigere penge. Blir du hooked, kan du jo alltids avansere. 

Den beste er den som passer til dine behov

En vibratorer kan brukes på mange måter. Alle dem vi har i vårt sortiment kan brukes alene for en enda bedre onaniopplevelse, men også sammen med en partner. Vi har et stort sortiment av forskjellige vibratorer som er perfekte til frekke parleker og hvis du vil at dere begge skal få glede av vibrasjonene, har vi også parvibratorer som er spesielt utviklet til par. Hvis dere gjerne vil utfordre hverandre med en pirrende lek ute i det offentlige, kan dere prøve et vibratoregg. Egget styres dermed fra en fjernkontroll eller en app, så din partner kan gi deg frekk og diskré stimuli mens dere er ute blant andre.

Foretrekker dere å holde leken hjemme, kan dere med fordel bruke en fingervibrator til et forførende forspill, hvor dere kan la alle de deilige vibrasjonene fordele seg alle mulige (og umulige) steder på kroppen. Hvis dere gjerne vil ha en enda frekkere opplevelse, kan dere prøve en av våre mange strap-onvibratorer. Disse er perfekt til både kvinne/kvinne lek og kvinne/mann lek. Lekemulighetene er uendelige både som par og alene. Finn den beste for deg her på siden, og la eventyret begynne.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no