TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Vibrator

Foretrekker du sexleketøy med deilige vibrasjoner? Det kan ikke nevnes for ofte: kvinner er forskjellige, så uansett om det handler om kroppsbygning, fantasier eller seksuelle preferanser, har vi noe til alle.

Mest solgte produkter

Vibrator - finn din perfekte match

Hvilken vibrator bør jeg velge?

En vibrator er som oftest det første sexleketøyet kvinner kjøper. Den fås i alle former, farger og størrelser, og gir utallige muligheter for lek i (og utenfor) soverommet. Men hva er en vibrator egentlig? Og hvordan finner du den som passer deg best? En av de mest populære variantene er en klitorisvibrator. Som navnet antyder, stimulerer den klitoris, som er en del av kvinnens ytre kjønnsorganer, og kan gi intense klitorisorgasmer. Denne type vibrator fås både i lydsvake og vanntette utgaver, så du kan nyte den i fred og ro under dynen eller i badekaret.

Du kan også velge en vibrerende dildo, som føres inn vaginalt og dermed stimulerer deg innvendig. En dildovibrator simulerer samleie ved å penetrere deg, men du kan selv styre tempoet og intensiteten, samt når du vil oppnå klimaks. Hvis du kan tenke deg enda mer målrettet stimuli, er en G punkt vibrator et godt valg. Den er designet til å stimulere G-punktet, som befinner seg inne i skjeden, og kan gi deg utrolig dype og kraftfulle orgasmer. Vil du derimot stimuleres både utvendig og innvendig, bør du se nærmere på en rabbitvibrator. Den pirrer G-punktet ditt samtidig som den lille kaninen stimulerer klitoris.

Et uunnværlig sexleketøy

Det finnes et stort utvalg av forskjellige vibratorer, og du kan velge mellom mange forskjellige typer vibrasjoner. Ønsker du en liten og diskret variant som gir du kan ta med deg på farten? I så fall bør du prøve en minivibrator. Foretrekker du derimot en større og kraftigere vibrator som kan gi deg dype og intense orgasmer, er en klassisk Magic Wand midt i blinken for deg. Siden den originale Hitachi Magic Wand ble lansert på markedet i 1968, har den vibrerende tryllestaven vakt stor glede over hele verden - og ikke uten grunn. Utover kroppsmassasje kan den nemlig brukes til å stimulere dine ytre erogene soner med kraftige vibrasjoner som kan føre til eksplosive klimaks.

Hvis du heller vil eksperimentere med en litt annen type stimulering, kan vi varmt anbefale en Womanizer. Den er ikke i direkte kontakt med huden men sender derimot vibrasjoner gjennom luften, og blir derfor kalt for en lufttrykksvibrator. Den plasseres typisk rundt klitoris, hvor den stimulerer deg ved hjelp av pulserende trykkbølger. Vibratoren gir derfor en sugende følelse, akkurat som om du skulle fått en deilig blowjob. Er du derimot usikker på hva som passer best for deg, er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. De hjelper deg gjerne med å finne frem til det rette produktet og kan svare på alle spørsmål du måtte ha om vibratorer.

Hvis du også er nysgjerrig på andre typer sexleketøy, kan du med fordel kjøpe en sexjulekalender som inneholder både vibrerende leketøy og andre sexleketøy til kvinner.

Vibratorer til forspill, onani og samleie

En vibrator kan brukes på mange måter. Den kan både benyttes til onani når du er alene og til pirrende lek sammen med en partner. Hvis du vil inkludere den i sexlivet med partneren din kan du enten velge en vibrator som utelukkende er til din rådighet eller du kan gå til innkjøp av en parvibrator som lar begge parter ta del i moroa. En fjernstyrt vibrator er dessuten ideell til par i langdistanseforhold. Og hvis dere vil flytte lekene utenfor hjemmets fire vegger, er vibratoregg et ypperlig leketøy. Egget styres med en fjernkontroll eller app og gir partneren din muligheten til å kontrollere nytelsen din. Det kan altså hende at du plutselig må bite tennene sammen så du ikke skriker når du når klimaks midt under resturantbesøket.

Foretrekker dere derimot å holde leken hjemme, kan dere med fordel bruke en fingervibrator til forførende forspill. La fingeren vandre rundt på kroppen og kjenn hvordan de deilige vibrasjonene får det til å sitre i hele deg. Dere kan også kombinere en vibrator med stimulerende penetrering ved å benytte dere av en vibrerende strap on. Vibrasjonene gjør penetreringen enda mer nytelsesfull og kan fort ende i en heftig orgasme. Denne type vibrator er særlig egnet til to kvinner, men kan også være til glede for heterofile par. Mulighetene er altså mange med en vibrator, enten du er alene eller i et forhold. Finn den beste for deg her på siden, og la eventyret begynne.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful