Vibrator

Foretrekker du sexleketøy med deilige vibrasjoner? Det kan ikke nevnes for ofte: kvinner er forskjellige, så uansett om det handler om kroppsbygning, fantasier eller seksuelle preferanser, har vi noe til alle. Her på siden finner du nordens største utvalg av vibratorer, så om du ønsker en spesifikk modell, som f.eks. en Satisfyer eller et spesiell merkeom  LELO, Velve, We-Vibe eller Womanizer, så finner du det her.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Lengde
Egenskaper
Appstyrt (49)
Batteridrevet (177)
Bejeweled (13)
Fjernstyrt (85)
Hollow (1)
Inflatable (1)
Jelly (3)
Oppladbar (453)
Realistic (38)
Regulerbar (5)
Reiselås (54)
Seletøyvennlig (12)
Splashproof (91)
Suction Cup (18)
Thrusting Function (19)
Vacuum Function (8)
Vanntett (431)
Varmefunksjon (7)
Vibrating (611)
Virtual Reality App (3)
Materiale
ABS-plast (96)
Aluminium (8)
Ocean-bound PP plastic (1)
Polyester (1)
PVC (19)
Silikon (457)
Stainless Steel (3)
TPE (26)
TPR (24)
Merke
Adrien Lastic (7)
Amaysin (35)
B Swish (6)
Bang! (6)
baseks (45)
Belladot (4)
Belou (1)
Big Teaze Toys (2)
Bodywand (1)
CalExotics (23)
Cleopatra (3)
Crave (2)
Creative Conceptions (2)
Dame Products (4)
Doc Johnson (12)
Dorcel (7)
Doxy (12)
Dream Toys (1)
Durex (1)
Europe Magic Wand (1)
expired_OhMyG (1)
Fantasy For Her (9)
Feelz Toys (1)
FemmeFunn (3)
Fifty Shades of Grey (6)
Frisky (3)
Fun Factory (15)
Gaia (2)
GC (2)
Gemüse (2)
GoGasm (3)
H2O (1)
Hot Octopuss (3)
Inmi (3)
Innovation (1)
Intimina (3)
ioba.intimate (1)
Irresistible (1)
Je Joue (7)
Kiiroo (2)
King Cock (6)
King Cock Elite (1)
Le Wand (1)
Lelo (34)
LELO (32)
Lora DiCarlo (1)
Love Magic (1)
Love To Love (2)
Lovehoney (1)
Lovense (8)
Loving Joy (1)
Magic Motion (7)
Master Series (4)
Minds of Love (3)
Mjuze (1)
MX Fighter (1)
Nalone (2)
Nexus (3)
NS Novelties (1)
ohhcean (4)
Ohmibod (1)
OhMiBod (3)
PalmPower (2)
PantyRebel (1)
Pillow Talk (2)
Pixey (1)
PMV20 (4)
Power Stud (1)
Pretty Love (3)
Puissante (2)
Real Feel (1)
Real Feel Deluxe (3)
Realov (2)
Rimba (1)
Rocks Off (27)
Romp (9)
Satisfyer (45)
Screaming O (2)
Seven Creations (3)
Shegasm (1)
Sinful (84)
Squeeze-It (1)
Svakom (12)
Swan (1)
Sweet Smile (5)
Tantus (2)
TENGA (5)
TOYJOY (4)
Tracy's Dog (20)
Trinity Vibes (1)
Vibe Couture (1)
VIVE (3)
VUSH (3)
Wand Essentials (1)
We-Vibe (11)
Willie City (7)
Womanizer (10)
XOUXOU (2)
You2Toys (18)
Zumio (3)
Vis alle 640 produkter
Du har sett 42 av 640 produkter
Vis flere

Vibrator - finn din perfekte match

Hvilken vibrator bør jeg velge?

En vibrator er som oftest det første sexleketøyet kvinner kjøper. Den fås i alle former, farger og størrelser, og gir utallige muligheter for lek i (og utenfor) soverommet. Men hva er en vibrator egentlig? Og hvordan finner du den som passer deg best? En av de mest populære variantene er en klitorisvibrator. Som navnet antyder, stimulerer den klitoris, som er en del av kvinnens ytre kjønnsorganer, og kan gi intense klitorisorgasmer. Denne type vibrator fås både i lydsvake og vanntette utgaver, så du kan nyte den i fred og ro under dynen eller i badekaret.

Du kan også velge en vibrerende dildo, som føres inn vaginalt og dermed stimulerer deg innvendig. En dildovibrator simulerer samleie ved å penetrere deg, men du kan selv styre tempoet og intensiteten, samt når du vil oppnå klimaks. Hvis du kan tenke deg enda mer målrettet stimuli, er en G punkt vibrator et godt valg. Den er designet til å stimulere G-punktet, som befinner seg inne i skjeden, og kan gi deg utrolig dype og kraftfulle orgasmer. Vil du derimot stimuleres både utvendig og innvendig, bør du se nærmere på en rabbitvibrator. Den pirrer G-punktet ditt samtidig som den lille kaninen stimulerer klitoris.

Et uunnværlig sexleketøy

Det finnes et stort utvalg av forskjellige vibratorer, og du kan velge mellom mange forskjellige typer vibrasjoner. Ønsker du en liten og diskret variant som gir du kan ta med deg på farten? I så fall bør du prøve en minivibrator. Foretrekker du derimot en større og kraftigere vibrator som kan gi deg dype og intense orgasmer, er en klassisk Magic Wand midt i blinken for deg. Siden den originale Hitachi Magic Wand ble lansert på markedet i 1968, har den vibrerende tryllestaven vakt stor glede over hele verden - og ikke uten grunn. Utover kroppsmassasje kan den nemlig brukes til å stimulere dine ytre erogene soner med kraftige vibrasjoner som kan føre til eksplosive klimaks.

Hvis du heller vil eksperimentere med en litt annen type stimulering, kan vi varmt anbefale en Womanizer. Den er ikke i direkte kontakt med huden men sender derimot vibrasjoner gjennom luften, og blir derfor kalt for en lufttrykksvibrator. Den plasseres typisk rundt klitoris, hvor den stimulerer deg ved hjelp av pulserende trykkbølger. Vibratoren gir derfor en sugende følelse, akkurat som om du skulle fått en deilig blowjob. Er du derimot usikker på hva som passer best for deg, er du velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. De hjelper deg gjerne med å finne frem til det rette produktet og kan svare på alle spørsmål du måtte ha om vibratorer.

Hvis du også er nysgjerrig på andre typer sexleketøy, kan du med fordel kjøpe en sex julekalender som inneholder både vibrerende leketøy og andre sexleketøy til kvinner

Vibratorer til forspill, onani og samleie

En vibrator kan brukes på mange måter. Den kan både benyttes til onani når du er alene og til pirrende lek sammen med en partner. Hvis du vil inkludere den i sexlivet med partneren din kan du enten velge en vibrator som utelukkende er til din rådighet eller du kan gå til innkjøp av en parvibrator som lar begge parter ta del i moroa. En fjernstyrt vibrator er dessuten ideell til par i langdistanseforhold. Og hvis dere vil flytte lekene utenfor hjemmets fire vegger, er vibratoregg et ypperlig leketøy. Egget styres med en fjernkontroll eller app og gir partneren din muligheten til å kontrollere nytelsen din. Det kan altså hende at du plutselig må bite tennene sammen så du ikke skriker når du når klimaks midt under resturantbesøket.

Foretrekker dere derimot å holde leken hjemme, kan dere med fordel bruke en fingervibrator til forførende forspill. La fingeren vandre rundt på kroppen og kjenn hvordan de deilige vibrasjonene får det til å sitre i hele deg. Dere kan også kombinere en vibrator med stimulerende penetrering ved å benytte dere av en vibrerende strap on. Vibrasjonene gjør penetreringen enda mer nytelsesfull og kan fort ende i en heftig orgasme. Denne type vibrator er særlig egnet til to kvinner, men kan også være til glede for heterofile par. Mulighetene er altså mange med en vibrator, enten du er alene eller i et forhold. Finn den beste for deg her på siden, og la eventyret begynne.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no