Parleketøy

Vi fører et stort utvalg av sexleketøy. Bruker du et sexleketøy med din partner vil gi deg et nytt perspektiv til deres sexliv og gi din partner mange annerledes og spennende opplevelser. Velg mellom vibratorer, analsexleketøy, bondageprodukter og mye mer. Hvis dere trenger hjelp til å finne det riktige produktet for dere, er dere alltid mer enn velkommen til å kontakte oss.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (4)
Amaysin (5)
B-Vibe (1)
Bad Kitty (1)
Baseks (12)
Bathmate (2)
Beauments (3)
Big Teaze Toys (1)
Bijoux Indiscrets (3)
Bonbons (1)
Bound (1)
CalExotics (2)
Chakrubs (1)
Clone-A-Pussy (1)
Clone-A-Willy (2)
Cloneboy (6)
Cobeco (2)
Creative Conceptions (4)
Doc Johnson (1)
Doxy (1)
Fantasy C-Ringz (1)
Fantasy for Her (4)
Feelz Toys (1)
FemmeFunn (1)
Fetish Fantasy (19)
Fifty Shades of Grey (29)
Frisky (1)
Fukuoku (1)
Fun Factory (3)
GoGasm (2)
Happy Rabbit (6)
Hot Octopuss (3)
Hueman (1)
Intimate Organics (1)
Intimina (1)
Ivibe Select (1)
Japanese Style Bondage (1)
Joydivision (2)
Kiiroo (3)
King Cock (2)
King Cock Plus (2)
Kiotos (1)
Kokos (4)
Lelo (9)
Lelo (1)
Liberator (1)
Love To Love (4)
LoveBotz (1)
Lovense (1)
Lovense (6)
Lovers Premium (1)
Magic Motion (7)
Maison Close (1)
Marc Dorcel (7)
Master & Slave (1)
Master Series (2)
Mini Marvelous (1)
Mixed (18)
Mjuze (1)
Monogamy (1)
Nalone (1)
Nexus (4)
NMC (1)
Obaie (3)
Ohmibod (7)
Ouch (1)
Perfect Fit (3)
Petits Joujoux (4)
PicoBong (2)
Pretty Love (1)
Protex (3)
Quickie (2)
Realov (1)
RFSU (1)
Rianne S (3)
Rocks Off (4)
Romp (1)
Satisfyer (23)
Scandal (3)
Screaming O (5)
Sevencreations (1)
Sex & Mischief (1)
Shots Pumped (1)
Shots Switch (1)
Shunga (1)
Sinful (29)
Sinful Æsker (6)
Spareparts (4)
Spartacus (2)
Sportsheets (16)
Stoys (1)
Strap U (3)
Strap-on-Me (3)
Strict (1)
Svakom (3)
Swede (1)
Sweet Smile (1)
Tailz (3)
Tease and Please (7)
Tenga (5)
Tingletouch Games (1)
Touché (1)
ToyJoy (5)
Tracy´s Dog (1)
Vac-U-Lock (1)
Velve (2)
Vixen (5)
We-Vibe (16)
Whisperz (1)
Womanizer (1)
XuoXuo (4)
You2Toys (12)
Zalo (1)
Vis alle 443 produkter
Du har sett 42 av 443 produkter
Vis flere

Parleketøy - Få et enda bedre sexliv

Leketøy til par finnes i alle former, farger og størrelser

Uansett om man har vært i et parforhold i fem måneder eller fem år, er det alltid en god idé å utfordre hverandre og seg selv. Også på soverommet. Vi kan alle bli sittende litt fast i den samme rutine. Som mennesker elsker vi jo stabilitet og trygghet. Men de aller fleste av oss liker jo også nye opplevelser. I vårt stort utvalg av sexleketøy til par kan man med sikkerhet finne noen spennende produkter som kan gi inspirasjon til nye opplevelse sammen med en partner.

Utvalget av sexleketøy til par er variert, mangfoldig og svært pirrende. Uansett hva du og din partner foretrekker, finner dere nok noe som passer for dere i vår webshop. Elsker dere lange, frekke forspill, helt til dere ikke klarer å holde fingrene fra hverandre? Da har vi mange produkter som kan gi dere et frekt og forførende forspill. Foretrekker dere derimot å få intens stimuli under selve akten, så har vi mange sexleketøy til dette formålet også. Prøv en av de pirrende parvibratorene, eller hva med en av våre mange penisringer? Dere vil ikke angre.

Gi sexlivet deres et løft med parleketøy

På et tidspunkt i et parforhold, kan det ofte oppstå et ønske om mer intimitet. Ønsket kan utspringe fra både menn og kvinner, og være i alle mulige former. Intimitet er en viktig del av et forhold, uansett varighet og størrelse av forholdet. Man kan skape intimitet på mange måter, f.eks. ved hjelp av sexleketøy til par. Når dere deler en felles opplevelse vil dere også erfare, at dere begynner å kommunisere bedre, le mer sammen og generelt oppnå en økt fellesskapsfølelse i parforholdet. Hvis dere begynner å eksperimentere med sexleketøy til par, vil dere oppleve en ny spenning i deres parforhold, og dermed med sikkerhet få et enda bedre sexliv.

Men hva er egentlig et godt sexliv? Det finnes mange forskjellige svar på spørsmålet - heldigvis. For noen par er et godt sexliv at man nyter hverandre uten bruk av hjelpemidler. For det andre kan det være at eksperimentering med leketøy fører til et sunnere og bedre sexliv. I vårt sortiment av sexleketøy til par kan dere med sikkerhet finne noe til dere som elsker å leke hjemme i trygge rammer. Men vi har også noen litt mer spenstige produkter, som passer seg å bruke ute blant folk. Med et lystegg kan mannen f.eks. stimulerer kvinnen helt diskré på kino eller på stranden. Når det kommer til sexleketøy for par, er det bare fantasien som setter grenser for leken.

Jo mer sexleketøy par eksperimenterer med...

... jo bedre blir parforholdet! Mange undersøkelser viser at sex er en av de viktigste faktorene for et godt og velfungerende forhold. Har dere bruk for et friskt pust og ny inspirasjon, er det en god idé å introdusere sexleketøy for din partner. Sexleketøy kan føre til økt sexlyst og blusse opp en gammel gnist. Det er både pirrende og lystfremkallende å se sin partner i et nytt lys. Med spennende sexleketøy blir dere gjort oppmerksomme på nye sider ved hverandre. Så hva venter dere på? Dykk ned i det store sortimentet av sexleketøy for par, og dra på nye eventyr sammen. Du kan lage en kopi av partnerens penis med Clone a willi

Det er ikke bare mengden på sexleketøy som spiller en rolle for deres opplevelse. Kvalitet er også viktig. Derfor har vi i denne sexshop samlet et stort sortiment av sexleketøy for par - og til felles har dem at de er av høy kvalitet, og ingen detaljer er oversett. Jo bedre sexleketøyet er - jo bedre bli resultatet. Det er i bunn og grunn det det handler om: At dere som par får den best mulige opplevelsen, og ved å introdusere sexleketøy til par for hverandre, er dere godt på vei.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no