En jul du aldri vil glemme

Skjem bort deg selv og partneren din med årets frekkeste julekalender og fyll førjulstiden med overraskelser, lek og sex. Denne julen får dere muligheten til å utforske hverandre på helt nye måter.

Sinfuls erotiske julekalendere fås kun i et begrenset antall, og har blitt utsolgt på rekordtid flere år på rad. Hvor lenge tør dere å vente med å sikre dere et eksemplar?

Helt nytt sortiment

Skandinavias bestselger

Gratis levering

24 frekke overraskelser

16x Sexleketøy

3x Erotisk tilbehør

5x Soft Bondage

Årets bestseller

 • Nytt innhold i 2021, så du kan kjøpe en Classic selv om du har hatt den før.
 • Skandinavias mest solgte erotiske julekalender.
 • Den perfekte gaveideen til partneren din.
 • 24 populære produkter for kvinner, menn og par med en samlet verdi på 3.000 kr.
 • Med inspirasjonshefte som gir dere tips og triks til en frekkere førjulstid.
 • Begrenset opplag - utsolgt på rekordtid flere år på rad.
 • Les mer

16x Sexleketøy

2x Erotisk tilbehør

6x Soft Bondage

Luksusutgaven

 • Årets mest eksklusive erotiske julekalender
 • Nytt innhold i 2021, så du kan godt kjøpe Deluxe selv om du har hatt den før.
 • 24 populære luksusprodukter for kvinner, menn og par, til en samlet verdi på 4.900 kr.
 • Med inspirasjonshefte med tips og triks som vil gi dere enda mer moro.
 • Produktsortiment med bestselgere fra populære merker som Sinful, Obaie og Amaysin.
 • Begrenset opplag - utsolgt på rekordtid flere år på rad.
 • Les mer
Summa summarum: kjempefornøyd!
“Første gang vi har kjøpt en sånn her type kalender, og begge to er superfornøyd. Desember 2020 har vært fylt med deilige orgasmer, for han og henne. Har du mulighet, så anbefaler vi sinful sin kalender - den var verdt det!”
- KN -

Hør mer om Sinful Julekalender

Ofte stilte spørsmål om julekalenderen

Vi kjøpte en julekalender i fjor. Inneholder årets versjoner de samme produktene?

Både Sinful Classic og Sinful Deluxe Julekalender byr i 2021 på 24 helt nye produkter. Det vil være noen av samme produkttype som du tidligere har fått i en Sinful Julekalender, men alle produktene er med for første gang i år. Dere kan altså uten problemer kjøpe en Classic eller en Deluxe igjen i år selv om dere har hatt den før, og bli gledelig overrasket hver eneste dag.

Vi er nye i sexleketøyets verden. Hvilken julekalender passer for oss?

Sinful Classic Julekalender er helt perfekt for dere har har lite eller ingen erfaring med sexleketøy. Innholdet gir dere masse muligheter til å eksperimentere og utforske deres egne og hverandres kropper. Husk at dere også får et hefte som guider dere til hvordan dere får mest mulig ut av leken.

Har dere allerede sexleketøy i nattbordsskuffen, eller vil du bare at produktene skal være av topp kvalitet? Da er vår Sinful Deluxe Julekalender det rette valget for dere.

Er det nødvendig å kjøpe batterier, ladekabler eller annet tilbehør til julekalenderen?

Alle batterier og ladekabler følger med begge julekalenderne, så det slipper dere å tenke på. De oppladbare produktene lades enkelt via USB -kabel i enten en datamaskin eller adapter. Finn mer informasjon om de enkelte produktene i pakningsvedleggene som følger med.

Vi anbefaler at dere også kjøper en sexleketøysrens og et vannbasert glidemiddel, slik at dere får den beste opplevelsen med de nye produktene deres, og kan rengjøre dem raskt og effektivt.

Vi er partnere av samme kjønn. Er dette en julekalender som passer for oss?

Julekalenderne passer best for par av forskjellige kjønn. Det vil helt sikkert være produkter dere kan nyte sammen hvis partneren din er av samme kjønn, men det vil også være produkter som dere dessverre ikke kan benytte.

Savner dere inspirasjon eller råd om hvilke andre produkter i Sinful-butikken som er perfekte for par av samme kjønn, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Jeg er singel. Vil jeg få glede av innholdet i kalenderen?

Mange av produktene i de to julekalenderne kan enkelt nytes når du leker alene, men innholdet er nøye sammensatt med tanke på par. Derfor vil det være en del av produktene som krever at du har en partner for at du skal få fullt utbytte av dem.

Heldigvis har vi en masse produkter på hjemmesiden som er helt perfekte for sololek - også i julemåneden. Ta kontakt med vår kundeservice hvis du trenger hjelp til å finne den perfekte julegaven til deg selv.

Hvor mange produkter er det for henholdsvis kvinner, menn og par?

Mange av produktene i julekalenderne kan brukes av begge kjønn eller sammen. I inspirasjonsheftet som følger med, finner du veiledning om hvordan dere begge får mest mulig ut av produktene.

Vi har delt innholdet inn i disse kategoriene:

Sinful Classic Julekalenderen: Sexleketøy = 16, Soft Bondage = 5, Erotisk Tilbehør = 3

Sinful Deluxe Julekalenderen: Sexleketøy = 16, Soft Bondage = 6, Erotisk Tilbehør = 2

Hva gjør vi hvis vi har flere spørsmål?

Hvis dere har spørsmål om kalenderen er dere alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. De er klare til å hjelpe med stort og smått. De kan fanges på telefonen hver ukedag mellom kl 8.00 og 21.00 og i helgene mellom kl. 10.00-18.00 på tlf. 21 98 88 81. Du kan også få fatt i oss på e-posten service@sinful.no.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no