Årets frekkeste julekalender

Erotisk julekalender

Desember er fylt med glede, kos og nærvær, for julen er lik med kvalitetstid med dine nærmeste. I år kan du se frem til enda mer kvalitetstid og enda flere intime stunder sammen med den du er aller mest glad i. Skjem bort partneren din og deg selv med årets frekkeste julekalendere fra Sinful, som garantert får dere til å hoppe ut av julesokkene.

Årets erotiske opplevelse
Bestseller til par

Nøye utvalgte og
populære produkter

24 frekke overraskelser
Eksperimenter hver dag

Sinful julekalender

Julekalenderen i limited edition inneholder 24 erotiske gaver, som gjør desember enda frekkere. Hver dag får dere en ny overraskelse, som gir dere uttallige muligheter for pirrende forspill og fantastiske sexopplevelser.

  • Gjør desember til en frekk lek
  • 24 nøye utvalgte Sinfulprodukter
  • Til par som vil eksperimentere med sexleketøy og soft bondage
Legg i kurv se mer

Anmeldelser fra fjorårets kalender

Takk for en deilig jul

“Det er det beste jeg har kjøpt på lenge. Vi har hatt den morsomste og frekkeste julen noensinne. Kvaliteten er på topp, variasjonen og inspirasjonen i verdensklasse. Det er absolutt alle pengene verd.”

- Trine -

Den beste parterapien

“At en julekalender skulle ha en så stor effekt hadde jeg aldri regnet med. Den har skapt gnist, glede, frekkhet og mange digge opplevelser. Spenningen over hva vi skal leke med i morgen er en del av leken.”

- Anders -

Overraskelser og juleleker

“Vi ble overrasket over det som gjemte seg bak luke nr. 16 - det trodde vi ikke var noe for oss, men det blir helt sikkert noe vi vil leke mer med fremover.”

- Camilla -

Skjem bort partneren din og deg selv med en julekalender fra Sinful,
og få en frekk desember full av nytelse

Alle produkter