SESONGENS
MEST SEXY
ADVENTSKALENDERE

Gjør julen mer leken enn noensinne med våre julekalendere som åpner opp for en helt ny verden av sexy opplevelser. Din desember vil fylles til randen med intimitet, nytelse og moro.

Alle Sinfuls julekalendere finnes i et begrenset opplag - ikke risiker å gå glipp av den!

Sinful Original Julekalender

Bestseller edition

 • Den mest populære erotiske julekalenderen for voksne
 • Den perfekte gaven til partneren din
 • 24 bestselgerprodukter for menn, kvinner og par til en verdi av 3400,-
 • Kommer med guidebok som hjelper deg å få det beste ut av produktene dine
 • Bestselger Limited edition

Sinful Premium Julekalender

Luxury Edition

 • Den mest eksklusive erotiske julekalenderen for voksne
 • Den perfekte gaven til partneren din
 • Luksuriøse bestselgere for menn, kvinner og par til en verdi av 5900 kr.
 • Kommer med guidebok som hjelper deg å få det beste ut av produktene dine
 • Bestselger Luxury Limited edition
Hva kundene selv sier
Anbefalt av 96% av kundene våre
 • Fantastisk!
  “Vi er veldig overrasket over hvor god og deilig kvaliteten er, vi kommer garantert til å bruke det hele mange ganger. Vi gleder oss allerede til en ny kalender neste år.”
  - (Sus) -
 • Kan anbefales!
  "Skikkelig bra julekalender, verdt alle pengene. Jeg vil definitivt ha den neste år også, og kan anbefale alle andre å kjøpe den. Digg med ting til både kvinner og menn."
  - (M) -
 • Lekker
  “Vi klarte ikke la være med å åpne det hele. Det er stilfull luksus og genialt at en av tingene har flere bruksområder. Fantastisk veldig fornøyd”
  - (Bibi) -
 • Verdens beste julekalender
  “Jeg har aldri gledet meg så mye til jul som i år! Det er en flott kalender med gode produkter hver eneste dag, og ingen dårlige produkter. Alt i alt en fantastisk kalender.”
  - (Den glade nybegynneren) -
 • Kvalitetsprodukter bak hver dør!
  “Vi synes det er morsomt og overraskende å åpne en luke hver dag i desember. Og det er "noe for pengene" ;-)”
  - (Johnnytapia) -

Andre julekalendere

Kjent fra TV

Ofte stilte spørsmål om julekalenderen

Vi kjøpte en julekalender i fjor. Inneholder årets julekalendere de samme produktene?

Sinful Premium Julekalender tilbyr mange nye og spennende produkter med noen få oppgraderte versjoner av de fra tidligere år. Derfor kan du absolutt kjøpe Premium-kalenderen også i år og få en positiv overraske hver dag.

Sinful Original Julekalender inneholder noen av de samme produktene fra tidligere år samt både oppgraderte versjoner og helt nye produkter.

Bortsett fro Original og Premium julekalender med 24 overraskelser, har vi i år laget fire nye kalendere slik at det er noe for enhver smak.

Utforsk den nye Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner med 12 overraskelser, perfekt for enten en singel kvinne eller et kvinnelig par. Vi har også laget Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn, som passer til en singel mann eller et mannlig par.

Hvis dere ønsker å utforske hverandre med ulike temaer, og du allerede har erfaring med sexleketøy, anbefaler vi våre nye Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender eller Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender. De kommer med flere sexleketøy bak de fire lukene, som hver skjuler et spesifikt tema.

Alle seks kalenderne kommer med produktmanualer og et inspirasjonshefte med guider og tips for å få mest mulig ut av produktene inni.

Vi har ikke erfaring med sexleketøy. Hvilken julekalender bør vi velge?

Sinful Original Julekalender er perfekt for deg som har liten eller ingen erfaring med sexleketøy. Produktene i denne kalenderen vil gi deg mange muligheter til å eksperimentere og utforske din egen og hverandres kropper. Husk også at kalenderen inneholder et inspirasjonshefte som hjelper deg å få mest mulig ut av leken.

Hvis du allerede har sexleketøy i nattbordsskuffen eller rett og slett ser etter utmerkede kvalitetsprodukter, anbefaler vi Sinful Premium Julekalender eller en av de to nye kalenderne.

Trenger vi å kjøpe batterier, ladekabler eller annet tilbehør med vår julekalender?

Alle batterier og ladekabler du trenger er inkludert i alle julekalenderne, så det trenger du ikke bekymre deg for. De oppladbare produktene lades enkelt med en USB-kabel – det er bare å koble den til en datamaskin eller adapter. Finn ut mer om de enkelte produktene i den medfølgende produktmanualen.

Vi anbefaler imidlertid at du kjøper en sexleketøyrens og vannbasert glidemiddel sammen med kalenderen, slik at du får en best mulig opplevelse med dine nye produkter og raskt og effektivt kan rengjøre dem. Se våre anbefalinger her.

Vi er partnere av samme kjønn. Finnes det en julekalender for oss?

Ja! Nytt i år er kalendere for kvinner og menn. Her du får 12 produkter som passer perfekt for partnere av samme kjønn eller single.

Jeg er singel. Vil kalenderen inneholde produkter for meg?

Ja! Nytt i år er kalendere for kvinner og menn. Her du får 12 produkter som passer perfekt for partnere av samme kjønn eller single.

Hvor mange produkter er det for henholdsvis kvinner, menn og par?

Mange av produktene i julekalenderne kan brukes av begge kjønn eller av begge sammen. I det medfølgende inspirasjonsheftet finner du guider til hvordan du både får mest mulig ut av produktene.

Vi har delt inn innholdet i disse kategoriene:

Sinful Original julekalender: Sexleketøy = 13, Myk bondage = 6, Erotisk tilbehør = 5

Sinful Premium Julekalender: Sexleketøy = 14, Myk Bondage = 6, Erotisk tilbehør = 4

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Kvinner: Sexleketøy = 8, Myk bondage = 3, Erotisk tilbehør = 1

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Menn: Sexleketøy = 10, Myk bondage = 2

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Julekalender: Sexleketøy = 8, Myk bondage = 4, Erotisk tilbehør = 2

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Julekalender: Sexleketøy = 9, Myk bondage = 4, Erotisk tilbehør = 2

Hva om vi har flere spørsmål?

Hvis du har spørsmål om en av kalenderne, kan du alltids kontakte vår kundeservice. Vi står klare til å hjelpe deg og har informasjon om alle produktene. Kontakt oss på telefon hverdager mellom 8.00-21.00 og i helgene mellom 10.00-18.00 på tlf. 32 99 36 60. Du kan også nå oss via e-post service@sinful.no.

Inneholder kalenderen lateks og er den vegansk?

Ingen av de 6 kalenderne inneholder lateks.

Våre kalendere Original, Premium og For Kvinner er ikke veganske, men de resterende tre Advent Premium, Advent Deluxe og For Menn er alle veganske.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no