Sommersalg: Spar opptil 60% - Kjøp nå

Julekalenderen er dessverre utsolgt. Gå ikke glipp av den frekkeste julekalenderen 2021.

Sinful julekalender 2020 ble revet vekk av tusenvis av glade nordmenn. Skriv deg opp allerede nå, og bli den første som får beskjed når julekalenderen for 2021 er klar.

Vi gleder oss til å gjøre julen enda frekkere igjen i 2021.

24 frekke opplevelser med partneren din

Skjem bort deg selv og partneren din med årets frekkeste julekalender og fyll førjulstiden med overraskelser, lek og sex. Denne julen får dere muligheten til å utforske hverandre på helt nye måter.

Sinfuls julekalendere fås kun i et begrenset antall, og har blitt utsolgt på rekordtid flere år på rad. Hvor lenge tør dere vente med å sikre dere et eksemplar?

24 frekke overraskelser

Populære bestselgende produkter

+95% vil anbefale kalenderen

Gratis frakt

Classic er årets bestselger

13x Sexleketøy

7x Erotiske tilbehør

4x Bondageprodukter

Sinful Classic Julekalender 2020

 • Skandinavias mest solgte erotiske julekalender.
 • Den perfekte førjulsgaven til partneren din.
 • Kjøpte dere Sinful Classic Julekalender i fjor? Da bør dere prøve årets Sinful Deluxe Julekalender eller Sinful Adventskalender.
 • 24 populære produkter til kvinner, menn og par med en samlet verdi på 3.000 kr.
 • Inkludert inspirasjonshefte som gir dere tips og triks til en frekkere førjulstid.
 • Begrenset antall. Bestill i dag og få gratis frakt.
995,-
Kjøp nå

Gratis frakt

Deluxe velvære for begge

14x Sexleketøy

3x Erotiske tilbehør

7x Bondageprodukter

Sinful Deluxe Julekalender 2020

 • Årets mest eksklusive erotiske julekalender.
 • For dere som kjøpte Classic Julekalender i fjor, eller som har erfaring med sexleketøy fra før.
 • 24 populære luksusprodukter til kvinner, menn og par med en samlet verdi på 4.900 kr.
 • Nytt sortiment med bestselgere fra populære merker som Sinful, Obaie, Nortie, Mr. Membr og Amaysin.
 • Inkludert inspirasjonshefte med tips og triks som vil gi dere enda mer moro mellom laknene.
 • Begrenset antall. Slå til i dag og få gratis frakt.
Advents Julekalender

6x Sexleketøy

2x Erotiske tilbehør

4x Bondageprodukter

Sinful Adventskalender 2020

 • Den perfekte adventsgaven til partneren din.
 • Kan brukes av alle uansett erfaring.
 • 4 luker med i alt 12 populære produkter til både kvinner, menn og par.
 • Har en samlet verdi på 2.800 kr.
 • Inkludert inspirasjonshefte med tips og triks til ukens frekke overraskelse.
 • Begrenset antall. Bestill nå og få gratis frakt.

Hør mer om Sinful Julekalenderen

Takk for en deilig jul
“Det er det beste jeg har kjøpt på lenge. Vi har hatt den morsomste og frekkeste julen noensinne. Kvaliteten er på topp, variasjonen og inspirasjonen i verdensklasse. Det er absolutt alle pengene verdt.”
- Trine -
Den beste parterapien
“At en julekalender skulle ha en så stor effekt hadde jeg aldri regnet med. Den har skapt gnist, glede, frekkhet og mange digge opplevelser. Spenningen rundt hva vi skal leke med i morgen er en del av leken.”
- Anders -
Overraskelser og juleleker
“Vi ble overrasket over det som gjemte seg bak luke nr. 16 - det trodde vi ikke var noe for oss, men det blir helt sikkert noe vi vil leke mer med fremover.”
- Camilla -

Ofte stilte spørsmål om kalenderne

Vi kjøpte en julekalender i fjor. Inneholder årets utgaver de samme produktene?

Sinful Classic Julekalender
Sinful Julekalender byr i år på 6 helt nye produkter, 8 populære gjengangere fra fjorårets versjon og 10 oppdaterte utgaver av velkjente favoritter. Kjøpte dere Classic Julekalender i fjor anbefaler vi at dere velger vår Deluxe-utgave eller den helt nye Adventskalenderen i år.

Sinful Deluxe Julekalender
I Sinful Deluxe Julekalender finner dere 18 splitternye produkter og 6 oppgraderte utgaver av tidligere produkter, som garantert vil få juleklokkene til å ringe. Dere kan altså kjøpe Deluxe igjen i år og fremdeles bli gledelig overrasket hver dag.

Sinful Adventskalender
Adventskalenderen er en nykommer i vår samling av julekalendere. Den gjemmer på 10 nøye utvalgte sexleketøy av høy kvalitet. Vi sender dessuten med en orgasmegel og en massasjeolje fra det svanemerkede og økologiske merket Kaerlig.

Vi har svært lite erfaring med sexleketøy. Hvilken julekalender bør vi velge?

Sinful Classic Julekalender er helt perfekt for dere som har lite eller ingen tidligere erfaring med sexleketøy fra før. Kalenderens innhold gir dere rikelig med muligheter for å eksperimentere og utforske deres egne og hverandres kropper. Ikke glem å lese det inkluderte inspirasjonsheftet, det er nemlig spekket med tips og triks som hjelper dere med å få mest mulig ut av lekene.

Nye Sinful Adventskalender kan brukes av alle uansett erfaring, men er særlig egnet til dere som ønsker en litt mykere introduksjon til sexleketøy. Den gir dere nemlig god tid til å bli kjent med deres nye leketøy, og utforske denne nye verdenen i deres eget tempo.

Hvis dere allerede har sexleketøy liggende i nattbordsskuffen, eller bare vil at produktene skal være av ypperste kvalitet, så er vår Sinful Deluxe Julekalender det rette valget for dere.

Er det nødvendig å kjøpe batterier, ladekabler eller annet tilbehør til vår julekalender?

Alle batterier og ladekabler er inkludert i samtlige kalendere, så dere slipper å tenke på det. De oppladbare produktene lades enkelt med en USB-kabel i enten PC-en eller med en adapter. Dere kan lese mer om de enkelte produktene i bruksanvisningene som følger med kalenderen.

Vi anbefaler at dere kjøper en sexleketøysrens og et vannbasert glidemiddel ved siden av kalenderen, så dere får den beste opplevelsen med de nye produktene deres, og kan rengjøre dem raskt og effektivt etter bruk.

Vi er partnere av samme kjønn. Er det en julekalender som passer til oss?

Våre julekalendere er først og fremst rettet mot par av motsatt kjønn. De har helt klart produkter som dere kan nyte sammen, hvis dere er par av samme kjønn, men det vil også være produkter som dere desverre ikke får særlig stor nytte av.

Behøver dere inspirasjon eller råd om hvilke andre produkter i Sinfuls nettbutikk som vil være perfekte for dere, er dere alltid velkomne til å kontakte våre hyggelige ansatte i kundeservice.

Jeg er singel. Vil jeg få glede av kalendernes innhold?

Mange av produktene i de tre kalenderne kan absolutt nytes alene, men innholdet er spesielt utvalgt til par. De vil derfor ha produkter som du trenger en partner for å få full glede av.

Heldigvis finnes det massevis av produkter i Sinfuls nettbutikk som er perfekte til sololek - også i førjulstiden. Kontakt vår kundeservice hvis du behøver hjelp til å finne den perfekte julegaven til deg selv.

Hvor mange produkter er det henholdsvis til kvinner, menn og par?

Mange av produktene i kalenderne kan brukes av både menn og kvinner, eller av begge kjønn samtidig. I det inkluderte inspirasjonsheftet finner dere tips og triks til hvordan dere får mest mulig ut av produktene.

Vi har delt opp innholdet i følgende kategorier:

Sinful Classic Julekalender
Sexleketøy: 13 stk.
Erotiske tilbehør: 7 stk.
Lett bondage: 4 stk.

Sinful Deluxe Julekalender
Sexleketøy: 14 stk.
Erotiske tilbehør: 4 stk.
Lett bondage: 7 stk.

Sinful Adventskalender
Sexleketøy: 6 stk.
Lett bondage: 4 stk.

Hva gjør vi hvis vi har ytterligere spørsmål?

Hvis dere har flere spørsmål til kalenderne, er dere alltid velkomne til å kontakte våre hyggelige ansatte i kundeservice. De sitter klare til å hjelpe dere med stort og smått, og er tilgjengelige på telefon alle hverdager mellom kl. 08:00-21:00 og i helgene mellom kl. 10:00-18:00. Dere er også velkomne til å skrive en e-post til dem på service@sinful.no.

Skjem bort deg selv og partneren din med en erotisk julekalender fra Sinful og få en frekk desember full av nytelse

Erotisk julekalender for nybegynnere

Sinfuls erotiske kalender er perfekt for dere som har forholdsvis lite erfaring med sexleketøy, eller bare vil nyte nye sensuelle opplevelser sammen. Benytt sjansen til å bli inspirert av nye overraskelser hver dag i desember, helt frem til julaften.

Med en Sinful Classic Julekalender får dere 13 frekke sexleketøy, 4 produkter til lettere bondageleker og 7 ulike erotiske tilbehør. Overrask partneren din med en kalender fra Sinful og fyll årets siste måned med sex, lek og overraskelser.

De siste par årene har vi hatt stor suksess med vår frekke julekalender, som er blitt utsolgt på rekordtid. Vi er utrolig stolte over at den har inspirert til mange intime og morsomme stunder under dynen. Var dere et av de glade parene som prøvde fjorårets frekke kalender? Kjøpte dere Sinful Classic Julekalender i fjor? Da anbefaler vi at dere kjøper Sinful Deluxe Julekalender eller Sinful Adventskalender i år, så dere får prøve en helt ny samling av produkter.

Deluxe-utgave til erfarne par

Har dere erfaring med grunnleggende sexleketøy fra før og vil at overraskelsene skal ha et litt høyere kvalitetsnivå? Da er Sinful Deluxe Julekalender som skapt for dere. Skjem bort partneren din med vår luksusversjon av kalenderen, som inneholder populære produkter av ypperste kvalitet. Blås liv i fantasiene og få inspirasjon fra nye, frekke overraskelser som gjør hver dag i desember like het.

Sinfuls eksklusive julekalender inneholder produkter fra populære merker, og duker opp til et julebord av hete parleker. Obaie introduserer dere for den spennende verdenen av lett bondage, mens Amaysin står for vibrerende vidunder, som både kan benyttes under frekke forspill og supplere samleiet med svimlende orgasmer. Hun får dessuten sexy undertøy fra Nortie, mens han tas godt hånd om med overraskelsen fra Mr. Membr, som er kjent for sine fantastiske onaniprodukter til menn. Sist, men ikke minst, finner dere masse spennende sexleketøy fra vårt eget populære Sinful-merke bak lukene. Dere får utforske til sammen 14 populære sexleketøy, 6 produkter til lett bondage og 4 erotiske tilbehør. Dra på et opphissende juleeventyr med Sinful Deluxe Julekalender og la julelekene begynne!

Adventskalender med overraskelser hver uke

Alle kan nyte den nye Sinful Adventskalender, uansett hvor mye eller lite erfaring dere har med sexleketøy. Så selv om dere er helt grønne på dette spennende og frekke området, vil dere garantert få mange morsomme og deilige stunder med adventskalenderen. Den er laget spesielt for dere som ønsker litt mer tid til å leke og utforske hverandre.

Sinful Adventskalender inneholder nøye utvalgte bestselgere, som dere kan nyte under morsomme og frekke parleker. I kalenderen gjemmer det seg hele 12 lekre produkter til hete adventssøndager. Dere får 6 pirrende og orgasmefremkallende sexleketøy, samt 4 produkter til lett bondage. Sist, men ikke minst, har vi også lagt vår bestselgende orgasmegel og elskede massasjeolje fra det økologiske danske merket Kaerlig i pakken. Få årets morsomste og frekkeste søndager med Sinful Adventskalender!

Mer lek og erotikk i forholdet

Årets frekke kalendere fra Sinful åpner opp for dype og ærlige samtaler om lyst og fantasier, og lar dere bli bedre kjent med hverandre.

Alle Sinfuls julekalendere har stilrene og eksklusive design som gjør at de fint kan stå fremme med resten av julepynten - uten at noen kan gjette seg til hvilke hete hemmeligheter som skjuler seg bak lukene. Dere får til og med et flott inspirasjonshefte med kalenderne, fylt med tips og triks til hvordan dere får de beste opplevelsene med deres nye lekekamerater.

Våre julekalendere er skapt med et ønske om å gi dere en deilig og morsom jul, full av lek, sex og spenning. Vi vil gjerne hjelpe dere med å vekke den gnisten som frekke, små gaver kan gi, i en måned som omhandler kjærlighet og nærvær.

Vi har lyttet til kundene våre og forbedret både utvalget og kvaliteten av overraskelsene.

Årets kalendere fra Sinful inneholder produkter som er verdt betydelig mer enn det kalenderne koster. Og som om det ikke var nok, får dere også gratis frakt.

I år har vi funnet frem nye, spennende produkter og forbedret flere, populære klassikere på bakgrunn av kundenes tilbakemeldinger. Vi har også laget et mer utdypende inspirasjonshefte til hver kalender, samt en nettversjon av heftene, så dere kan se frem til mange timers frekk lek i desember. Nettheftene finnes på norsk, svensk, dansk, finsk og engelsk, så dere enkelt kan gå inn og lese om dagens overraskelse, og få inspirasjon til hvordan dere får mest mulig nytelse ut av de frekke produktene deres.

Overrask partneren din med en erotisk julekalender og få en jul dere aldri vil glemme!

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no