Årets frekkeste julekalender

24 frekke overraskelser
24 frekke overraskelser
Over 90% fornøydgaranti
Over 90% fornøydgaranti
Populære bestselgende produkter
Populære bestselgende produkter

24 lekre opplevelser med din partner

Skjem bort deg selv og partneren din med årets frekkeste julekalender og fyll desember med nytelse, overraskelser og sex. Dere får en måned der julestrømpene blir helt overflødige, for dere kommer til å få varmen på en helt annen måte.

Sinfuls julekalendere kommer i et begrenset antall og ble utsolgt på rekordtid i fjor. Hvor lenge tør dere vente med å kjøpe deres?

Sinful Julekalender 2019 Sinful Julekalender 2019

Deluxe utgave til dere Se Sinful Deluxe Julekalender 2019

Sinful Deluxe Julekalender 2019

Sinful Deluxe Julekalender 2019

 • Til dere som kjøpte Classic julekalenderen i fjor eller som allerede har erfaring med sexleketøy Til dere som kjøpte Classic julekalenderen i fjor eller som allerede har erfaring med sexleketøy
 • Inneholder 24 kvalitetsprodukter fra populære merker som We-Vibe, Sinful og Tenga til en verdi av 4.500 kr Inneholder 24 kvalitetsprodukter fra populære merker som We-Vibe, Sinful og Tenga til en verdi av 4.500 kr.
 • Oppdag nye sider av hverandre med eksklusivt erotisk tilbehør, stilfullt sexleketøy og produkter til eksperimenterende bondage-lek Oppdag nye sider av hverandre med eksklusivt erotisk tilbehør, stilfullt sexleketøy og produkter til eksperimenterende bondage-lek
 • Inkludert inspirasjonshefte med tips og triks for enda mer nytelse Inkludert inspirasjonshefte med tips og triks for enda mer nytelse
 • Produsert i et begrenset antall, så skynd dere å få fingrene i deres Produsert i et begrenset antall, så skynd dere å få fingrene i deres

1.695,-

Verdi: 4.500,-
Hør mer om Sinful Julekalenderen
Takk for en deilig jul

Takk for en deilig jul

“Det er det beste jeg har kjøpt på lenge. Vi har hatt den morsomste og frekkeste julen noensinne. Kvaliteten er på topp, variasjonen og inspirasjonen i verdensklasse. Det er absolutt alle pengene verdt.”

- Trine -

Overraskelser og juleleker

Overraskelser og juleleker

“Vi ble overrasket over det som gjemte seg bak luke nr. 16 - det trodde vi ikke var noe for oss, men det blir helt sikkert noe vi vil leke mer med fremover.”

- Camilla -

Den beste parterapien

Den beste parterapien

“At en julekalender skulle ha en så stor effekt hadde jeg aldri regnet med. Den har skapt gnist, glede, frekkhet og mange digge opplevelser. Spenningen over hva vi skal leke med i morgen er en del av leken.”

- Anders -

Ofte stilte spørsmål om kalenderen
 • Sinful Julekalender
  Sinful Julekalender byr i år på 12 helt nye og nøye utvalgte produkter. I kalenderen finner dere også populære produkter fra fjorårets kalender, samt oppdaterte utgaver av velkjente bestselgere. Hvis dere kjøpte Classic kalenderen i 2018, anbefaler vi at dere velger Deluxe-utgaven i år.

  Sinful Deluxe Julekalender
  Sinful Deluxe Julekalender inneholder flere nye og eksklusive produkter som garantert vil få juleklokkene til å ringe. Her får dere 20 helt nye produkter av høyeste kvalitet.

 • Har dere allerede sexleketøy i nattbordsskuffen? Da er vår Sinful Deluxe Julekalender et mer passende alternativ for dere.

 • Alle batterier og ladekabler dere trenger til leketøyet, følger med i begge kalendere. De oppladbare produktene lades enkelt via en USB-kabel i enten datamaskinen eller med adapter. Dere kan lese mer om de ulike produktene i produktinformasjonen som du finner sammen med hver enkelt produkt.

  Det følger dessuten med et gratis Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel på 50 ml.

  Vi anbefaler at dere kjøper med en sexleketøysrens, slik at dere raskt, enkelt og effektivt kan rengjøre produktene.

 • Julekalenderen egner seg best til et par av motsatte kjønn. Det vil dog være produkter som kan nytes sammen med en partner av samme kjønn, men det vil dessverre også være produkter dere ikke vil få særlig mye gavn av.

  Savner dere rådgivning eller inspirasjon til hvilke andre produkter i Sinfuls nettbutikk som passer til par av samme kjønn, er dere alltid velkomne til å kontakte vår kundeservice.

 • Mange av produktene i de to julekalenderne kan absolutt nytes på egenhånd, men innholdet er nøye utvalgt med tanke på par. Derfor vil det også være en del produkter som du trenger en partner til for å få fullt utbytte av.

  Heldigvis finnes det massevis av produkter i Sinfuls nettbutikk som er perfekte til sololek - også i julemåneden. Kontakt vår kundeservice hvis du trenger hjelp til å finne den helt rette julegaven til deg selv.

 • Mange av produktene i julekalenderne kan brukes av både menn, kvinner eller par. I inspirasjonsheftet som følger med finner dere tips og triks til hvordan dere begge to får mest mulig ut av produktene.

  Vi har delt opp innholdet i følgende kategorier:

  Sinful Julekalender
  Sexleketøy: 13 stk.
  Erotisk tilbehør: 7 stk.
  Soft bondage: 4 stk

  Sinful Deluxe Julekalender
  Sexleketøy: 14 stk.
  Erotisk tilbehør: 3 stk.
  Soft bondage: 7 stk

 • Har dere spørsmål til kalenderen, er dere alltid velkomne til å kontakte vår kundeservice. De sitter klare til å hjelpe med stort og smått. De kan treffes på telefon alle hverdager mellom kl. 8.00 og 21.00 og i helgene mellom kl. 10.00-18.00 på tlf. 21 98 88 81. Dere kan også skrive til oss på service@sinful.no.

Erotisk julekalender for nybegynnere Erotisk Sinful Julekalender 2019

Skjem bort deg selv med en erotisk julekalender fra Sinful og få en frekk desember fylt med nytelse

Erotisk julekalender for nybegynnere

Sinfuls erotiske julekalender er perfekt for dere som er forholdsvis nye i sexleketøysverdenen, eller som ønsker å eksperimentere med og utforske nye seksuelle områder. Benytt sjansen til å bli inspirert med nye overraskelser hver dag frem til julaften.

Med en Sinful Julekalender får dere 13 frekke sexleketøy, 4 produkter til pirrende soft bondage-lek og 7 ulike erotiske tilbehør. Overrask partneren din med en kalender fra Sinful, og gjør deres desember måned litt hetere.

I fjor hadde vi stor suksess med vår frekke julekalender som ble utsolgt på rekordtid, og vi er stolte av at den inspirerte til mange intime timer i parforholdet. Var dere en av de glade parene som prøvde fjorårets frekke kalender? Nøl ikke av den grunn. Årets utgave inneholder masse nye og forbedrede produkter som garantert vil vekke julegleden i dere.

Deluxe utgave til erfarne par

Har dere allerede erfaring med grunnleggende sexleketøy, og ønsker dere å få overraskelser av enda høyere kvalitet? Da er Sinful Deluxe Julekalenderen helt perfekt. Skjem bort partneren din med vår luksuriøse utgave, som inneholder produkter av høyeste kvalitet. La tankene få fritt utløp, og finn inspirasjon i nye, frekke overraskelser som hver dag i desember inviterer dere til å utforske nye fantasier.

Sinfuls luksuriøse julekalender inneholder produkter fra populære merker som We-Vibe og Obaie som garantert vil legge opp til spennende parleker. Dere får også sexy undertøy fra Nortie til henne, og produkter fra Tenga som lager fantastiske onaniprodukter til ham. I tillegg finner dere en masse spennende sexleketøy fra vårt eget populære merke, Sinful. Dere kan utforske 14 populære sexleketøy, 7 produkter til soft bandage-lek og 3 frekke erotiske tilbehør. Bli med på en sensuell julereise med Sinful Deluxe Julekalender, og la julelekene begynne!