TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Satisfyer

Satisfyer er til deg som ikke vil gå glipp av det beste og mest innovative innenfor  klitorisstimulering. Design og nytelse går hånd i hånd i hele kolleksjonen, og du vil komme til å lure på hvordan du noensinne har kunnet leve uten en Satisfyer i ditt liv. Ta en titt her på siden, og finn din favoritt. Vi lover deg at du ikke vil bli skuffet.

Satisfyer har tatt verden med storm

En bestseller blant kvinner

Satisfyer har virkelig tatt sexleketøysmarkedet med storm, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med deres revolusjonerende og lommebokvennlige produkter, er produktene på rekordtid blitt et stort hit blant kvinner over hele verden. Med den innovative teknologien har de klart kunststykket å skape produkter som gir orgasmegaranti til kvinner. De effektive trykk- og lydbølgene stimulerer klitoris indirekte, uten at man blir følelsesløs eller overstimulert. På denne måten kan kvinnen (eller mannen) fortsette å gi nytelse, så lenge hun har lyst.

Spesielt Pro-produktene har blitt en stor bestseller. Mange er i tvil om de skal velge en Womanizer eller en Satisfyer. Umiddelbart kan det også være vanskelig å få øye på forskjellene mellom disse. En av de iøynefallende forskjellene er i alle fall prisen, fordi Satisfyer er et billigere alternativ. Men selv om prisen er lavere, er ikke kvaliteten lavere. Det er også et spørsmål om smak og behag. Avhengig av hvilken modell man velger, har Womanizer mer varierende vibrasjonsmuligheter, mens Satisfyer som utgangspunkt har 11 vibrasjonsmuligheter. I tillegg til dette, finnes det en rekke andre, mindre forskjeller, men overordnet sett er de to lufttrykksvibratorene forholdsvis like.

En verden full av nytelse

Selv om Pro 2-modellen er det produktet som har fått mest oppmerksomhet, finnes det helt klart også andre produkter som det er verdt å trekke frem. Blant disse finnes variantene Satisfyer Pro Peguin og Pro Deluxe Next Generation, som med sine 11 lydsvake vibrasjonsmuligheter og sitt flotte design, er et veldig bra sted å starte.

Hvis man som par har har lyst til å prøve et produkt som stimulerer begge, er Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator et opplagt valg. Den har to små motorer, og kan stimulere klitoris via trykk- og lydbølger samtidig som mannen kan bli stimulert via den andre motoren som gir dere unike vibrasjoner når han er oppe i henne. Denne vil garantert skape en enda mer spennende og intim stemning i forholdet.

Produsenten har laget en rekke produkter som alle er veldig brukervennlige. Av denne grunn er det typisk kun 1-2 knapper på produktene: en on/off-knapp og en til å styre vibrasjonene med. Dette designet gjør det utrolig enkelt i bruk.

Også for menn

Satisfyer har i lang tid vært henvendt til kvinner, men nå har produsenten også begynt å lage produkter til menn. Med Satisfyer Men kan mannen ta saken i egne hender, og la onaniproduktet omslutte hans penis og sugebevegelsene bringe ham til klimaks. Produktet er laget i samarbeid med pornostjernen Rocco Siffredi, så man kan være sikker på at få en unik opplevelse. Manneversjonen kommer med et standard sleeve, men du kan skifte sleevet ut med andre mønstre. Alt sammen finner du her på siden.

I en verden hvor sexleketøysprodusenter i større og større grad kjemper om folks oppmerksomhet, har Satisfyer kommet gjennom nåløyet. I 2019 lanserte Satisfyer en rekke appstyrte produkter, som blant annet den populære modellen Satisfyer Curvy 2+.  Det blir spennende å se hva neste produkt i rekken av revolusjonerende sexleketøy blir. Uansett hva de finner på av spennende ting, kan du være sikker på vi hos Sinful.no vil være blant de første forhandlere av Satisfyers nyeste sexleketøy på markedet.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful