TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexdukke

Få en realistisk sexopplevelse med en sexdukke fra vårt store utvalg. Bruk dukken hvor du vil, når du vil og i hvilken stilling du vil. Vi leverer alltid raskt og diskret.

Sexdukke - tilfredsstiller alle dine behov

En sexdukke er den ideelle sexpartner

Går det lange perioder mellom hver gang du har sex? Eller synes du at virkeligheten ikke alltid lever opp til fantasien? Da er det kanskje verdt å investere i en sexdukke. Den er nemlig alltid klar til å rulle rundt i høyet og skuffer aldri når du ser den naken. I grove trekk er det snakk om et onaniprodukt for menn som er formet som en realistisk kvinne- eller mannekropp. Langt de fleste av sexdukker er uten armer og ben, men har heller fokus på bestemte deler av kvinnekroppen. Du kan jo selv gjette hvilke deler det er...

Men hvorfor skal du velge et av disse eksklusive produktene fremfor for eksempel en pocket pussyFleshlight, eller "den ekte vare" hvis du har det tilgjengelig? Jo, fordi en sexdukke kan på mange måter sies å være den perfekte sexpartner. Hun er alltid klar for deg, og du kan nyte henne hvor du vil og når du vil. Mange sexdukker er dessuten vanntette og kan tas med inn i dusjen eller badekaret for en ekstra våt fornøyelse. I tillegg er de enkle å flytte rundt på, og kan derfor nytes i alle husets rom. Du kan til og med pakke henne med i kofferten når du skal på reise, hvis du kjøper en av våre mer kompakte modeller.

Finn en oppblåsbar sexdukke som passer perfekt til deg

En oppblåsbar sexdukke kan blåses opp ved behov og opptar derfor minimalt med plass. Det er altså et ypperlig alternativ for deg som har begrenset med plass i hjemmet, eller som ikke ønsker å ha en dukke stående fremme der andre kan se den. Når du er ferdig med en oppblåsbar sexdukke kan du enkelt og greit tømme den for luft og deretter legge den vekk i nattbordsskuffen eller klesskapet. Du kan også la være å tømme ut luften, så du slipper å blåse den opp neste gang du skal kose deg.

På denne siden finner du bredt utvalg av oppblåsbare sexdukker. Vi har noe for enhver smak, enten du tenner mest på en fast rumpe med et trangt hull eller store bryster og en innbydende vagina. Mange modeller har desusten både en vaginal og en anal åpning, slik at du kan få akkurat den type stimuli du ønsker. Du kan også nyte en oppblåsbar sexdukke i fellesskap med en partner dersom dere vil virkeliggjøre fantasien om en trekant, men ikke tør eller vil involvere en annen person. Det kan nemlig være utrolig opphissende å se partneren sin sammen med en annen, enten man ønsker å bare se på eller selv vil ta del i moroa.

Love doll: fremtidens sexleketøy?

I løpet av de siste årene har vi sett en stigende interesse for love dolls på det norske og internasjonale markedet. Den store interessen skyldes blant annet at sexleketøysindustrien har tatt i bruk ny teknologi for å skape mer realistiske dukker. I dag kan man for eksempel få virtual reality sexleketøy som visualiserer et erotisk scenarie for deg, så du ikke selv behøver å lukke øynene og forestille deg hvordan det hele skal gå for seg. Du kan også få en love doll som vibrerer, har innebygd varme eller andre funksjoner hvis du vil at onaniopplevelsen skal føles mer realistisk.

Men utviklingen stopper ikke der. I fremtiden vil vi sannsynligvis kunne kjøpe en love doll som kommuniserer med oss og oppfører seg som et vanlig menneske. Det vil dermed være mulig å simulere enda mer realistisk sex med din love doll. Vi ser også en utvikling i etterspørselen blant kvinner og menn som ønsker seg en mannlig dukke, og denne utviklingen ser ikke ut til å avta. Derfor finner du også et stort utvalg av disse modellene her på siden. Vi gleder oss til å følge utviklingen videre og oppdaterer sortimentet vårt jevnlig etterhvert som det kommer nye produkter på markedet.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful