Fetish Sexleketøy

Velkommen til det litt mer kinky hjørnet av Sinful.no-shoppen. Her tilbyr vi en mengde ulike fetishprodukter til både BDSM-entusiasten, til deg som liker bondage og de som bare vil eksperimentere litt med mer kinky produkter. Her vil du finne alt fra fetish-sexleketøy, pisker, paddles og bondagetape, og over til mansjetter, medisinsk utstyr og sexmøbler. Felles for alle produktene du finner her, er at de er perfekte til å gi deg en ekstra kinky sexopplevelse. Vi vet hvor viktig det er for deg som eksperimenterer med fetish-leketøy at produktene er av høy kvalitet. Vi har derfor nøye utvalgt produktene fra de beste produsentene i verden. God fornøyelse!

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Anal Fantasy Collection (6)
Bad Kitty (1)
Baseks (2)
Belladonnas (1)
Bijoux Indiscrets (2)
Birdlocked (2)
Bon4 (4)
CalExotics (6)
CB Chastity Devices (12)
Cellmate (3)
Cobeco (1)
Cowgirl (1)
Creative Conceptions (1)
Crystal Jellies (1)
Doc Johnson (3)
Doxy (5)
Dr. Laura Berman (1)
E-Stim (4)
ElectraStim (5)
Electroshock (5)
F-Machine (3)
Fantasy (1)
Fantasy C-Ringz (4)
Fantasy for Her (5)
Fetish Fantasy (26)
Fifty Shades of Grey (17)
Fist It (2)
Furry Fantasy (1)
Handy (1)
Hismith (5)
HolyTrainer (3)
Icicles (1)
Impound (4)
Joydivision (3)
King Cock (1)
Kink by Doc Johnson (6)
Kinklab (2)
Kiotos (20)
Kokos (1)
Le Wand (2)
Love To Love (1)
LoveBotz (10)
Lovense (1)
LovingJoy (1)
Maison Close (1)
Malesation (1)
Mancage (3)
Master Series (84)
Maze (3)
Mister B (10)
Mixed (19)
MX Fighter (1)
Mystim (27)
Nexus (3)
NMC (1)
Obaie (52)
Oxballs (12)
Perfect Fit (5)
Quickie (5)
Real Feel Deluxe (2)
Rimba (26)
Scandal (2)
Sex & Mischief (4)
Shockspot (2)
Shots Pumped (4)
Shots Toys (1)
Sinful (2)
Size Matters (2)
Spareparts (1)
Spartacus (26)
Sport Fucker (4)
Sportsheets (7)
Stoys (10)
Strict (3)
Strict Leather (10)
Svakom (2)
Tailz (9)
Tantus (4)
The D (2)
The Realm (3)
The Vice (1)
Titanmen (4)
ToyJoy (1)
Trinity Vibes (1)
Vac-U-Lock (3)
Vixen (3)
WAD (2)
Xxdreamtoys (2)
You2Toys (23)
Zado (13)
Zeus (4)
Vis alle 714 produkter
Du har sett 42 av 714 produkter
Vis flere

Fetish leketøy for alle tenkelige og utenkelige fantasier

Hva er egentlig en fetish?

Ordet fetish kan være litt vanskelig å definere, fordi det inneholder så mange forskjelligartede ting. Overordnet kan man si, at en fetish betegner en eller annen form for en seksuell tiltrekning eller opphisselse av gjenstander eller kroppsdeler som flertallet ikke finner tiltrekkende. Akkurat hva som er avvikende nok til å bli tolket som noe som skiller seg ut fra majoriteten, kan tolkes på mange forskjellige måter. Noen vil mene at bindeleker er fetish. Andre vil mene at sadomasochisme og fetish er to sider av samme sak. Fetish kan med andre ord være alt man forbinder med ‘annerledes’, og det er faktisk kun fantasien som setter grenser. Dette avspeiler seg også i markedet for fetish leketøy - det er enormt. Uansett om du tenner på bindeleker, sansepåvirkning med blindfolds og håndjern, eller rollespill om undertrykkelse, finnes det leketøy til din lek. Tenner du på de litt mer voldsomme av slagsen, som elektrosex og dominsleker med kyskhetsbelte, finnes det også noe til deg. Hos Sinful er vi overbevist om at det finnes en fetishist i oss alle - det handler bare om å finne den.

Tidligere var sexuelle fantasier noe som hørte til bak lukkede dører. Det å være annerledes har alltid hatt et islett av å stikke seg ut på en negativ måte, med fare for ikke å bli forstått av majoriteten. Men heldigvis ser vi en positiv utvikling i vår tid. Nordmenn har blitt mer åpne, og langt mer forståelsesfulle for folks forskjellighet i deres seksuelle fantasier. Vi har også generelt blitt mer åpne for bruk av sexleketøy, og også for fetish leketøy.

Tilfør sexlivet litt ekstra krydder med fetish leketøy

Det er mange måter man kan bringe litt ekstra spenning inn i sexlivet på. En av dem er fetish lek med fetish leketøy. Det finnes tusenvis av muligheter for å utforske hverandre og hverandres skjulte fantasier. Ved for eksempel bondageleker, kan man leke med dominans og kontroll - man kan la seg binde, eller selv ta kontrollen over partneren. Ideen er å frata, eller å bli fratatt, evnen til å bevege seg helt eller delvist. Begge deler kan være utrolig pirrende, hvis man formår å slappe av og gi slipp. Noen tenner på tanken om ikke å kunne slippe vekk, mens for andre er det å dominere partneren som er pirrende. En annen måte å leke med fetish leketøy på, er å berøve visse sanser. Å ta vekk synssansen med for eksempel et blindfold kan være utrolig pirrende. Når vi tar vekk en sans, vil de andre sansene bli mer skjerpet, og vi vil oppleve å bli mer sensitiv mot f.eks. berøring. Og så er det utrolig deilig ikke å vite hvor partneren beveger seg neste gang.

En annen fetish lek mange også tenner på, er pisk og paddles. Noen liker å bli pisket, andre liker å være den som slår. Noen liker mild, kildene pisking, mens andre tenner på den smerten det kan gi når man slår med litt hardere kraft. Markedet rommer tonnevis av fetish leketøy for alle fasetter og voldsomhetsgrader, og du kan finne det hele hos oss.

Finn ditt nye fetish leketøy hos Sinful

Hos Sinful kan du være sikker på at du finner det du leter etter. Vi har brukt masse tid og krefter på å sikre at vårt sortiment avspeiler de mange forskjellige fetishene som finnes. Vi har fetish leketøy fra hele verden, som alle lever opp til de strenge kvalitetskravene vi stiller til alt vi har i vår shop. Siden 2008 har vi hjulpet kundene våre med å få bedre seksuelle opplevelser. Og hos oss er det ingenting som er rart. Det er viktig for oss at sortimentet vårt avspeiler det store mangfoldet som finnes i folks seksuelle fantasier.
Hvis du besøker vår avdeling for fetish leketøy, vil du garantert oppdage at det også inneholder ting du ikke ante fantes. Og hvem vet? Kanskje finner du noe du ikke selv visste du syns er frekt?

Er du i tvil om hva du skal se etter, kan vår kompetente kundeserviceavdeling hjelpe deg. De har et ekstraordinært godt grep på bransjen, og vet hvordan det hele fungerer, sånn at de kan rådgi kundene våre om fetish leketøy i alle sjangre.

Uansett om du er på utkikk etter fetish leketøy for nybegynnere, eller for mer rutinerte, finner du det hos oss. For nybegynnere kan vi anbefale håndjern eller manchetter til en forsiktig lek. Et blindfold ville også være et opplagt sted å starte. Eller hva med kinky fetisj klær?

Til de mer rutinerte fetishistene, har vi også masse å by på. Vi har for eksempel gags, spreader bars til sexmaskiner, elektro leketøy og kyskhetsbelter. Alt fetish leketøy er helt ufarligt, så lenge de brukes riktig. Og i alle fetish leker handler det om tillit til hverandre. Hvis du er i tvil om hvordan de forskjellige lekene skal brukes, så nøl ikke med å ta kontakt. Vi har hørt det meste før, ingen spørsmål er dumme, og vi vil mer enn gjerne veilede deg i hvordan du beveger deg trygt og sikkert inn på markedet av fetish leketøy.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no