Dildoer

Hos Sinful finder du Nordens største utvalg av dildoer. Vårt store utvalg speiler hvordan det også ser ut i virkeligheten, så hos oss du finner dildoer i alle størrelser, farger og former. Her finnes både realistiske dildoer for en virkelighetstro følelse, eller harde ekstravagante dildoer som passer perfekt til kinky sexlek. Ønsker du å utvide samlingen din med sexleketøy og erotiske produkter enda mer, kan du ta en titt på tilbehørskategorien vår, og finne nye, deilige favoritter og lekemuligheter.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Lengde
Innførbar lengde
Diameter
Egenskaper
Batteridrevet (61)
Fjernstyrt (9)
Oppladbar (6)
Reiselås (3)
Seletøyvennlig (212)
Vanntett (31)
Varmefunksjon (1)
Materiale
100 % Rose Quartz Crystal (3)
ABS-plast (1)
Black granite (1)
Glass (14)
Gummi (4)
PU material (1)
PVC (101)
Silikon (81)
Stainless Steel (3)
TPE (64)
TPR (26)
Vinyl (1)
Merke
Amaysin (2)
Autoblow (1)
Bang! (1)
Baseks (31)
Basix (2)
Bull Power (1)
CalExotics (3)
Chakrubs (3)
Chrystalino (1)
Colours Pleasure (3)
Crystal Jellies (5)
Dillio (4)
Doc Johnson (3)
Feelz Toys (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshjack (2)
Fleshlight (3)
Fun Factory (9)
GC (2)
H2O (2)
Icicles (6)
Juicy Jewels (2)
King Cock (37)
King Cock Plus (14)
Kink by Doc Johnson (2)
Laid (2)
Le Wand (2)
Lelo (1)
Lelo (1)
Love To Love (1)
LoveBotz (1)
LovingJoy (4)
Malesation (1)
Mister B (3)
Mixed (4)
Nature Skin (6)
Njoy (1)
NMC (6)
Power Stud (1)
Real Feel Deluxe (5)
Realistixxx (1)
Realrock (3)
Shots SLT (1)
Signature Cocks (2)
Sinful (6)
Spartacus (3)
Sportsheets (5)
Sweet Smile (1)
Tantus (2)
The D (8)
The Realistic Cock (6)
The Realm (1)
Toyz4Lovers (1)
Truskyn (2)
Vac-U-Lock (3)
Vixen (16)
Willie City (35)
You2Toys (18)
Vis alle 328 produkter
Du har sett 42 av 328 produkter
Vis flere

En dildo til ethvert behov

Hvorfor skal du kjøpe deg en dildo?

Alle kvinner bør eie minst en. Det er i bunn og grunn det enkleste stykke sexleketøy som finnes, men ikke la deg lure av det - den kan både pirre og stimulere deg til en helt utrolig frekk sexopplevelse.
Dildoer er i utgangspunktet penisformet, og føres inn vaginalt for å gi en indre stimulering. Avhengig av hvilket materiale du velger, kan du få en som er myk og fleksibel, en som føles realistisk, eller en hard og tung en for en ekstra kinky opplevelse. I denne sexbutikken finner du alltid et kjempeutvalg i høy kvalitet og av forskjellige materialer. Prøv for eksempel en i glass, som nesten er lite kunststykke i seg selv.
De kan kjøles ned og de kan varmes opp, sånn at den føles forskjellig fra gang til gang for en ekstra pirrende opplevelse. Hvis du elsker å leke med temperaturer, kan du også prøve en av stål, som både er robust og har et rått look.
Foretrekker du dem myke, kan du prøve en i silikon, som føles myk, naturlig og fleksibel. Våre silikondildoer er laget av medisinsk silikon og har en ergonomisk form sånn at de føles ekstra behagelige.

Pssst. Du kan også klone partnerens penis med Clone a Willi, som kan gi et morsomt pust til forholdet.

I alle former og farger

De finnes i mange former, farger og størrelser, og hos oss finner du alle testvinnerne, prisvinnerne og kundenes favoritter. Vil du ha hendene fri når du leker, så prøv en dildo med sugekopp som kan settes fast på alle glatte overflater.

Vi har massevis av realistiske dildoer i naturlige hudtoner, men du kan også få feminine utgaver i rosa og lilla, og selvfølgelig frekke og sexy versjoner i svart. De finnes i varanter for nybegynnere, som f.eks. fra Baseks, og for mer erfarne. Foretrekker du en realistisk opplevelse, finnes det også noen som formet som en ordentlig penis, sånn at du får en virkelighetstro opplevelse. Felles for dem alle, er at de har et flott, markert penishode og fine blodårer langs skaftet, akkurat som den ekte vare. Noen av dem har også velutstyrte baller, hvis du er ute etter den aller mest autentiske opplevelsen.
Du trenger ikke bare nyte nyte din nye bestevenn alene. Inviter partneren din med til en frekk lek, hvor dere går på oppdagelse i hverandres kropper. Vi har et stort utvalg av strap-on og seletøyvennlige dildoer, som er perfekt for dere som vil ha så mye ut av dildoen som mulig. Hvis du ikke kan bestemme deg, er det også mulig å kjøpe et sett, hvor du får en masse forskjellige varianter du kan prøve deg frem med.

Kjøp en av høy kvalitet

Våre silikondildoer er alle laget i ren medisinsk silikon, som kan komme i kontakt med kroppen, både innvendig og utvendig, uten at du blir irritert. Dem i glass, stål og sten er laget av 100% rent materiale.
Ved å velge et kvalitetsprodukt hvor det er tenkt på designet, er du sikker på å få den best mulige opplevelse og stimulering.
Vi bestreber oss alltid på å kunne tilby deg den høyeste kvaliteten og de lekreste designs, hvor det er tenkt på alle detaljene, og hvor du får ekstra mye luksus for pengene.
Hvis du synes det er vanskelig å finne hvilken som passer best til nettopp ditt behov, er du alltid velkommen til å ringe til vår kundeservice. Vi vet at det kan være vanskelig å navigere rundt i den store jungel av dildoer og sexleketøy. Derfor sitter vi klar til å veilede deg og svare på dine spørsmål. Vil du vite mer om materialer, rengjøring eller dens egenskaper? Så ring til oss, så finner vi sammen ut hvilken som passer perfekt til deg.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0024 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no