TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Dildo

Hos Sinful finner du Nordens største utvalg av dildoer. Vårt sortiment speiler seg i virkeligheten og inneholder derfor produkter i alle størrelser, farger og former. Enten du foretrekker et realistisk utseende eller kan tenke deg noe mer fargerikt har vi altså noe for deg.

Mest solgte produkter

Dildo for enhver smak

Hva er en dildo?

En dildo er et sexleketøy som brukes til å penetrere enten vaginaen eller anus. Den er i utgangspunktet penisformet og gir dermed følelsen av å ha sex med en mannlig partner. Avhengig av hvilket materiale du velger, kan du få en som er myk og fleksibel eller hard og stiv for en ekstra kinky opplevelse. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av dildoer, så du kan være sikker på at vi har noe som matcher deg og ditt behov. Prøv for eksempel en glassdildo som ofte har en mer kreativ utforming enn andre dildoer.

Hvis du derimot ønsker en dildo med et mer realistisk utseende har vi også et bredt sortiment av naturtro dildoer. Du kan dessuten få en dildo med sugekopp dersom du vil nyte den pirrende stimuleringen uten å bruke hendene. På den måten har du hendene fri til å stimulere andre deler av kroppen mens du blir penetrert. Og hvis du foretrekker en myk og fleksibel dildo kan vi anbefale en av våre silikondildoer. Disse har en fast kjerne med et mykt ytre som gjør det mulig å nyte målrettet penetrering uten at det føles for hardt eller røft mot ditt sensitive indre.

Peniser i alle former og farger

Virkelighetens peniser kommer som kjent i mange forskjellige farger og størrelser, og derfor finner du også et variert utvalg av dildoer blant vårt sortiment. Enten du foretrekker en lang og slank penis eller en kort og tykk av slagsen, har vi altså noe for deg. Du kan også få en dildo som er bøyd hvis du vil bruke den til å stimulere G-punktet ditt, eller en som er rett dersom du foretrekker å kjenne den helt inni ditt innerste. Vi har selvfølgelig også en mengde farger du kan velge mellom, så du bestemmer selv om du vil ha en dildo i en naturlig hudtone eller en mer fargerik variant.

Har du lite eller ingen erfaring med denne type stimulering fra før, behøver du ikke være nervøs for om det finnes en dildo for deg. Vi har nemlig både nybegynnervennlige modeller, som for eksempel de fra Baseks, og produkter for de mer erfarne. Er du interessert i å eksperimentere med analstimulering har vi også et stort utvalg av analdildoer. Men uansett hvilken type dildo du leter etter, er det viktig å understreke at det er opptil deg hvordan du vil bruke den. Du behøver for eksempel ikke kun å nyte ditt nye favorittleketøy når du er alene. Inndra det i leken med partneren din og utforsk hverandres kropper på nye måter. Og hvis du vil kjenne hvordan det føles å penetrere din, kan dere også prøve en strap on dildo. Du har altså et hav av nytelsesfulle muligheter med dette alsidige leketøyet.

Pssst! Du kan også klone partnerens penis med Clone A Willy hvis du vil gi forholdet et friskt pust.

Kjøp dildoer av høy kvalitet

Sinful er vi opptatt av å kunne tilby produkter av høyeste kvalitet, slik at du får den beste mulige opplevelsen med ditt nye leketøy. Derfor er samtlige av våre dildoer laget av sikre og hudvennlige materialer, som for eksempel medisinsk silikon, som kan komme i kontakt med kroppen både utvendig og innvendig uten at du blir irritert. Dersom du velger en dildo laget av glass eller stål, kan du i tillegg være sikker på at materialet er 100% rent. Det er dermed ingen fare for å forurene ditt aller helligste med uønskede stoffer.

Husk også å rengjøre din dildo før bruk med vann og mild såpe eller et sexleketøysrens for å sikre en god hygiene. Hvis du i tillegg vil gjøre opplevelsen enda bedre og mer nytelsesfull anbefaler vi å påføre et glidemiddel på dildoen før du går i gang med å leke. Det gir en våtere og mer smidig følelse når du fører den inn og ut av ditt indre. Har du behov for flere råd eller mer veiledning rundt bruken av ditt nye sexleketøy er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post. Vi sitter klare til å svare på alle dine spørsmål, både små og store, 7 dager i uken.

Hvis du er nysgjerrig på å kombinere en dildo med andre typer sexleketøy og erotiske tilbehør, vil vi anbefale deg å kjøpe en sex julekalender med enten 4, 12 eller 24 luker. Våre kalendere lar deg nemlig utforske mange forskjellige former for stimuli, samt kombinere stimuli på ulike måter, så du oppnår enda større nytelse under sex og onani. Nyt din julekalender til voksne alene eller sammen med en partner.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful