TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

  Her finner du en oversikt over de viktigste kategoriene på Sinful.no

  Sexleketøy - du finner et stort utvalg av sexleketøy hos Sinful.no. Vi har både sexleketøy til kvinner, menn og par, og blant utvalget finner du alt fra dildoer og vibratorer til glidemiddel og onaniprodukter til menn.

  Sexleketøy for kvinner - her finner du et bredt utvalg av sexleketøy til kvinner, inkludert dildoer, vibratorer, analleketøy, vaginakuler og mye mer.

  Sexleketøy for menn - vi har alle slags sexleketøy til menn i vårt sortiment, deriblant masturbatorer, prostatavibratorer, analleketøy, penispumper osv.

  Sexleketøy for par - sexleketøy for par inkluderer blant annet fjernstyrte sexleketøy, parvibratorer, kits til hjemmelaget dildo.

  Analleketøy til par - i denne kategorien finner du alt innen anale leketøy til par med produkter til både menn, kvinner og ikke-binære kjønn.

  BDSM leketøy - finn alt ditt hjerte begjærer i vår kategori med BDSM leketøy. Vi har alt fra blindfolds, bondage tau og pisker til sexmaskiner og kyskhetsleketøy.

  Vibrator - en vibrator er det perfekte sexleketøy til kvinnen, uansett om hun er singel eller i et parforhold. Finn den vibratoren som passer best til deg, enten du foretrekker vaginal, anal, klitoris- eller G-punktsstimulering.

  Dildo - uansett om du liker silikon-, glass-, stål-, eller designdildoer, er det her du finner den. Hver dildo har sine særegne egenskaper, så du kan gå på oppdagelse blant det store utvalget og finne din favoritt her.

  Masturbatorer - finn din neste masturbator blant vårt store utvalg av sexdukker, pocket pussies, penisvibratorer og mer.

  Strap on - få mer variasjon i sexlivet med en strap on, som er egnet til både menn og kvinner, samt anal og vaginal bruk.

  Sexmaskiner - enten du liker det forsiktig og sensuelt eller vilt og hardt har vi en sexmaskin for deg.

  Analplugg - utforsk det brede sortimentet av analplugger i alle størrelser til både menn og kvinner, og begynnere såvel som erfarne brukere.

  Sexhusker - vårt brede utvalg av sexhusker inkluderer modeller som kan festes til taket, døren eller monteres i et stav.

  Klitorisvibratorer - visste du at klitorisorgasmen er den orgasmen som flest kvinner opplever første gangen de får en orgasme? Finn din nye klitorisvibrator blant vårt store utvalg.

  Klitorisstimulator - tilføy en helt ny dimensjon av nytelse til orgasmene dine med en klitorisstimulator.

  Sexspill - piff opp deres datenight med et morsomt og frekt sexspill og bli inspirert til å utforske hverandre på nye og spennende måter.

  Pocket Pussy - en Pocket Pussy er en mindre masturbator formet som en vagina og simulerer dermed følelsen av vaginalt samleie.

  Glidemiddel - her finner du et stort utvalg av glidemiddel. Velg mellom vannbasert, silikonbasert, med smak og mye mer. Vi har garantert noe som faller deg i smak.

  Kondomer - enten du foretrekker små eller store kondomer med knotter, riller eller smak, så finner du det her.

  Sexy undertøy til kvinner - sexy dameundertøy er et must have til erotiske eventyr! Hva med en frekk kjole, sensuell babydoll eller kanskje en sexy truse med fransk åpning? Ta en titt på utvalget og la deg inspirere.

  Klitorisorgasme guide- visste du at klitorisorgasmen er den orgasmen de fleste kvinner får første gang de får en orgasme? Les vårt blogginnlegg om klitorisorgasmer og hvilken klitorisvibrator du bør velge til formålet.

  Fleshlight - Fleshlight har i mange år vært verdens mest populære masturbator for menn. Sinful.no er offisiell forhandler av Fleshligt onaniprodukter, så du finner naturligvis et stort utvalg av produktene her i vår erotiske nettbutikk.

  We-Vibe - merket står bak verdens mest populære parvibrator. Vi kaller den "kjærlighetens vibrator" fordi den dyrker den seksuelle intimiteten hos elskende par.

  Mest solgte produkter

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful