Her finner du en oversikt over de viktigste gruppene med sexleketøy og lingeri på Sinful.no

Sexleketøy - du finner et stort utvalg av sexleketøy hos Sinful.no. Det er både sexleketøy til kvinner, menn og par, og blant utvalget finner du alt fra dildoer og vibratorer til glidekremer og onaniprodukter til menn.

Vibrator - en vibrator er det perfekte sexleketøy til kvinnen, uansett om hun er singel eller i et parforhold. Finn den vibratoren som passer til deg, uansett om du liker vaginal-, anal-, klitoris- eller G-punktsstimulering.   

Dildo - uansett om du liker silikon-, glass-, stål-, tre- eller designdildoer, er det her du finner den. Hver dildo har sine helt egne egenskaper, så du kan gå på oppdagelse blant det store utvalget, og finne din favoritt her.

Fleshlight - Fleshlight har i mange år vært verdens mest populære onaniprodukt for menn. Sinful.no er offisiell forhandler av Fleshligt onaniprodukter, så du finner naturligvis et stort utvalg av dem her i shoppen.

We-Vibe - den populære We-Vibevibratoren er kåret til den mest populære parvibratoren i verden. Vi kaller den "kjærlighetens vibrator", fordi den øker den seksuelle intimiteten og energien hos det elskende par.  

Glidemiddel - her finner du et stort utvalg av glidekremer. Velg mellom vannbaserte, silikonbaserte, glidekremer med smak og mye mer. Du kan være sikker på å finne noe som passer deg og ditt behov. 

Kondomer - uansett om du foretrekker kondomer med knopper, riller, store, små eller med smak, finner du dem her. På Sinful.no finner du kvalitetskondomer for enhver smak. På Sinful.no finner du kvalitetskondomer for enhver smak.

Sexy undertøy - sexy undertøy er et must for en aften i forførelsens tegn! En sexy nattkjole, en frekk babydoll eller kanskje en bunnløs truse? Ta en titt på utvalget, og bli inspirert av forførende lingeri.

Klitorisorgasme - visste du at klitorisorgasmen er den orgasmen de fleste kvinner får første gang de får en orgasme? Les store guide om klitorisorgasmer, og bli inspirert til å finne din nye klitorisvibrator.

 

Kategori linker: 

- Voksenleketøy

- Sex Toys

- Sexshop

- Erotisk Nettbutikk

- Sexbutikk

- Sexhjelpemidler

- BDSM Utstyr

- Erotiske Hjelpemidler

- Lovetoy

- Adult toys

- Dildo Shop

Vi ønsker deg god shopping på vår online sexshop, og nøl ikke med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål, tlf: 21 98 88 81.

Alle produkter

Filter

9 Vare(r)

9 Vare(r)