Womanizer

Womanizer er et nytt, innovativt brand som har tatt verden med storm. Produktenes unike design gjør at man nesten er sikker på å oppnå orgasme. Womanizer klitorisstimulator fås i flere forskjellige flotte design.

Womanizer - Ditt nye yndlingsleketøy

Womanizer - Unik teknologi og innovativt design

Wow. Så kort kan det skrives. Womanizer er intet mindre enn en fantastisk opplevelse å bruke, og det er ikke uten grunn at det lille sexleketøyet tok verden med storm da det ble lansert i 2015. Det hele startet da et tysk ektepar utviklet en ny teknologi ved navn PleasureAir Technology. PleasureAir Technology gjorde det mulig å stimulere klitoris uten berøring, ja faktisk kun med luft. Disse produktene både puster ut og suger inn luft i en utrolig høy hastighet, slik at klitoris blir pirret av pulserende trykkbølger. Derfor blir de også kaldt lufttrykksvibratorer. Det revolusjonerende leketøyet er den dag i dag fortsatt noe helt for seg selv.

På tross av det høyteknologiske og annerledes designet, er Womanizer utrolig enkel å bruke. Plasser den ganske enkelt på klitoris og la den gjør arbeidet for deg. Det kan simpelthen ikke bli bedre. Maskinen er spesielt velegnet til bruk alene, men du kan også få mye ut av den hvis du inviterer en partner med. La partneren din styre enheten og intensiteten (hvis du tør), eller bruk den mens han penetrerer deg bakfra for en pirrende sexopplevelse som med sikkerhet vil gi deg ekstra kraftfulle og intense orgasmer.

Mer enn "bare" en vibrator

Det første produktet på markedet var Womanizer W100. Den hadde en avlang form og avvek utseendemessig ikke betraktelig fra andre sexleketøyer i nattbordsskuffen. W100-modellen var en hit blant de fleste, men noen kunder meldte tilbake at den leverte for voldsom stimulering for dem. Den tyske produsenten lyttet til tilbakemeldingene og lanserte en ny versjon, en Pro W500. Og for en maskin! Den nye versjonen hadde et ergonomisk design som lå enda bedre i hånden, og best av alt var det mulig å skifte mellom åtte forskjellige intensiteter. Med den nye enheten kunne enda flere kvinner få glede den pirrende og unike stimuleringen.

"Kan man sammenligne Womanizer med et annet produkt?" Det korte svaret er "nei": Det er et unikt produkt. Akkurat som klitorisvibratoren leverer den ytre stimulering av klitoris, men dette er så mye mer enn bare en vibrator. Nettopp fordi den er så unik, må den ganske enkelt oppleves. Unn deg selv et stykke sexleketøy utenom det vanlige, eller overrask din kjæreste, kone eller mann. Din partner vil i like høy grad som deg få nytelse av produktet, når han eller hun ser deg ligge og rulle rundt i sengen i ren og skjær ekstase.

Unngå overstimulering og følelsesløshet

De fleste kvinner oppnår enklest orgasme når de blir stimulert på klitoris. Derfor er produkter som klitorisvibratorer og magic wands også blant de mest populære sexleketøyene på markedet. Ulempen ved disse type produkter er dog at de kan overstimulere klitoris. Hvis man føler at man har bruk for en høyere og høyere intensitet for å bli tilfredsstilt, kan det være en god idé å ta en pause fra sexleketøyet sitt. Det er viktig å bevare følsomheten i klitoris, slik at man også kan bli stimulert av berøringer f.eks. fra en finger eller en tunge.
Med en Womanizer unngår du at klitoris blir overstimulert og dermed ufølsom, da den ikke berører klitoris direkte, men "kun" stimulerer den med luft. Bare er selvfølgelig i satt i anførselstegn nettopp fordi alle som har prøvd Womanizer er fullstendig klare over at det er feil ord å bruke i denne konteksten. Dermed trenger du altså ikke å ta pauser fra sexleketøyet ditt. Du kan bruke den akkurat så mye du vil. Og tro oss.... Når du først har prøvd en av disse produktene, kommer du til å bruke den igjen og igjen og igjen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no