TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Womanizer

Womanizer er et innovativt sexleketøysmerke som kvinner verden over har lagt deres elsk på. Med deres revolusjonerende lufttrykksvibratorer er du nesten er garantert orgasme hver gang. Klitorisstimulatorene finnes i flere ulike design og du kan se alle variantene på denne siden.

Womanizer - ditt nye favorittleketøy

Hvorfor velge Womanizer sexleketøy?

Wow. Det er kortversjonen av det. Produktene fra Womanizer gir intet mindre enn en fantastisk opplevelse, og det er ikke uten grunn at dette lille sexleketøyet tok verden med storm da det ble lansert i 2015.

Womanizer ble oppfunnet av et tysk par som utviklet en ny teknologi kalt PleasureAir Technology. Med PleasureAir-teknologien ble det mulig å stimulere klitoris uten berøring, kun ved hjelp av luft. Produktene blåser ut og suger inn luft i en utrolig høy hastighet, slik at klitoris stimuleres av pulserende trykkbølger. Derfor blir de også kalt for lufttrykksvibratorer.

På tross av det høyteknologiske og annerledes designet, er Womanizer utrolig enkel å bruke. Plasser den ganske enkelt på klitoris og la den gjør arbeidet for deg. Det kan simpelthen ikke bli bedre. Maskinen er spesielt velegnet til bruk alene, men du kan også få mye ut av den hvis du inviterer en partner med. La partneren din styre enheten og intensiteten (hvis du tør), eller bruk den mens han penetrerer deg bakfra for en pirrende sexopplevelse som med sikkerhet vil gi deg ekstra kraftfulle og intense orgasmer.

Hvordan bruker man Womanizer?

Til tross for sitt høyteknologiske og uvanlige design er en Womanizer vibrator utrolig enkel å bruke. Det er bare å spre kjønnsleppene og plassere sugehodet på klitoris, så gjør den resten av jobben for deg.

Før du begynner å bruke produktet, er det en god idé å teste det på en finger, slik at du får en fornemmelse av hvordan det føles når det brukes riktig. Når støyen fra motoren forsvinner er den plassert korrekt, og din Womanizer vil ha en pulserende og sugende effekt, slik at du kan oppnå klimaks igjen og igjen.

Womanizer-produktene er ideelle til sololek, men du kan også få mye ut av å bruke dem sammen med en partner. La partneren din styre maskinen og intensiteten (hvis du tør), eller bruk den mens du blir tatt bakfra for en pirrende sexopplevelse som garantert vil gi deg ekstra kraftige og intense orgasmer.

I Sinful har vi gjort en grundig gjennomgang av alle modellene og skrevet en guide til de ulike Womanizer-produktene for å hjelpe deg med å velge rett modell.

Hva gjør Womanizer så spesiell?

Den første på markedet var Womanizer W100. Den hadde et avlangt design og skilte seg ikke nevneverdig fra de andre sexleketøyene i nattbordskuffen. W100-modellen falt i smak hos de fleste, men noen kunder rapporterte at stimuleringen var for intens for dem.

Det tyske merket tok tilbakemeldingene til seg og lanserte en ny og forbedret versjon, Womanizer Pro W500, med åtte ulike intensitetsnivåer og et mer ergonomisk design. Siden den gang har de utvidet kolleksjonen med flere produkter, og i dag er Womanizer Premium 2Womanizer Liberty og Womanizer Duo 2 de mest populære produktene.

Mer enn bare en vibrator

Kan du sammenligne en Womanizer vibrator med et annet produkt? Det korte svaret er nei. Den er helt unik. Akkurat som en klitorisvibrator gir den deg utvendig stimulering av klitoris, men den er så mye mer enn bare en vibrator. Fordi den er så unik, må den oppleves på egen kropp.

Vi anbefaler at du unner deg selv et ekstraordinært sexleketøy i ny og ne. Du kan enten gå til innkjøp av en klitorisstimulator på egen hånd eller gi partneren din et hint om hva du ønsker deg i bursdags-, jule- eller Valentines Day-gave. Partneren din vil helt sikkert få like mye glede av en Womanizer som deg når han, hun eller hen ser deg vri deg i ren og skjær ekstase.

Få intense orgasmer med Womanizer

De fleste kvinner har lettest for å få orgasme når de stimuleres på klitoris. Derfor er produkter som klitorisvibratorer og Magic Wands blant de mest populære sexleketøyene på markedet. Ulempen med denne typen produkter er imidlertid at de kan overstimulere klitoris hvis de brukes for ofte, fordi de stimulerer klitoris relativt kraftig.

Det er viktig å opprettholde følsomheten i klitoris, slik at du også blir stimulert av forsiktig berøring med for eksempel en finger eller tunge. Så hvis du føler at du trenger høyere og høyere intensitet for å bli stimulert, kan det være lurt å ta en pause fra sexleketøyene dine, spesielt de som vibrerer.

Womanizer kan brukes om og om igjen

Med Womanizer unngår du å overstimulere klitoris fordi den ikke berører klitoris direkte, men "bare" stimulerer den med luft. Det er imidlertid ikke noe "bare" over den, for alle som har prøvd den vet at den gir den mest fantastiske stimulering som sender deg rett til orgasmehimmelen.

Womanizer kan brukes av alle kvinner, og med et produkt som dette trenger du ikke å bekymre deg for å ta en pause fra sexleketøyet ditt. Du kan bruke den så mye du vil. Og stol på oss! Når du først har prøvd Womanizer, kommer du til å bruke den igjen og igjen og igjen...

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful