Sexy Undertøy

Gi selvtilliten din en en "boost" med et nytt sett undertøy, et rampete kostyme eller en sexy kjole hvor du fullfør utseendet med et par matchende sexy strømpebukser. Vi har et spesielt stort utvalg av sexy undertøy og outfits fra Baci Lingeri. Baci produserer stilfulle og luksuriøse klær og kostymer til fornuftige priser.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Abierta Fina (18)
Adore (2)
Allure (7)
Amorable (15)
Anal Fantasy Collection (1)
Avanua (16)
Baci (41)
BeWicked (3)
Black Level (5)
Bracli (1)
Casmir (11)
Cottelli Collection (152)
Dreamgirl (17)
Fever (6)
Fifty Shades of Grey (5)
Grey Velvet (6)
Late X (4)
Le Désir (8)
Leg Avenue (37)
Magic Silk (10)
Maze (1)
Mixed (6)
Music Legs (9)
NO:XQSE (23)
Noir Handmade (21)
Nortie (49)
Obsessive (53)
Passion (24)
Penthouse (18)
Pink Lipstick (5)
René Rofé (10)
Rimba (1)
Seven til Midnight (19)
Sheer Fantasy (5)
Vis alle 612 produkter
Du har sett 42 av 612 produkter
Vis flere

Sexy undertøy - frekke korsetter og forførende kostymer

Forfør med undertøy

Forestill deg at du kommer inn i rommet hvor partneren din sitter. Kanskje sier han eller hun et fraværende “hei”, uten å flytte blikket fra fjernsynet. Til tross for at dere ikke har sett hverandre siden dere dro hver til sitt i dag tidlig, er det jo bare nok en grå hverdag, og det skjer ikke så mye nytt. Barna skal kjøres til fotballtrening, det skal lages middag og smøres matpakker, og når det endelig er tid til voksentid, blir det kun til litt tv-titting sammen før dere dumper utslitte i seng. De fleste av oss kan nikke gjenkjennende til dette, og dessverre er det også noe som smitter av på kjærligheten og sexlivet vårt. Vi kjemper oss gjennom den trivielle hverdagen, mens vi lengter mot helg, ferie eller bare en enkelt kveld hvor det kun er dere to pluss en masse overskudd til å gjøre alt det romantiske dere en gang drømte om. Selv om dette er helt normalt, trenger det egentlig å være sånn? Hva hvis du egentlig lengter etter å få lidenskapen og romantikken til å blomstre igjen, også i hverdagen? Er det mulig? Hos Sinful er vi ikke i tvil…

Forestill deg i stedet, at du kommer inn i rommet hvor partneren din sitter, men denne gangen har du kledd deg i et forførende, sexy undertøysett og et smil som stråler av selvtillit og sexappeal. Det er nemlig ett av fordelene ved sexy undertøy - man kan blir helt oppspilt selv av å føle seg så sexy! Resten av historien kan du nok forestille deg selv. På dette tidspunktet vil partneren din selvfølgelig ha mistet interessen for fjernsynet og stirrer på deg med begjær som en tenåring. La oss bare konkludere med at det er mulig!

Sexy undertøy som avspeiler din personlighet

Det finnes selvfølgelig mange forskjellige typer undertøy som alle kan ha den effekt vi beskrev over. Hva man bør velge, avhenger både av i hvilken setting du ønsker å bruke det, men også i høy grad av din personlighet. For uansett om du er romantikeren, den sporty eller kinky typen, eller kanskje en helt tredje, så finnes det undertøysprodusenter som har spesialisert seg i å lage sexy undertøy og frekke kostymer til nettopp din type og smak.

Akkurat som med de klærne vi har på, bruker vi også undertøy til å understreke den personligheten vi har og som vi ønsker at andre skal se oss som. Man kan også si at nettopp undertøy tillater en å vise en del av ens personlighet som man normalt ikke viser frem offentlig, da det oftest kun er en selv og ens partner ser. Men det er jo slett ikke sikkert dette passer på deg. Undertøy blir ofte omtalt som et redskap til å forføre partneren din med. Og selv om dette kanskje er sant, så har elegant og sexy undertøy også en annen og mer fundamental egenskap som man ikke skal undervurdere eller nedprioritere: det er en gave til deg selv. For først og fremst handler det om å føle seg godt tilpass i sin egen kropp, om å skjemme bort seg selv. Kanskje står du alene etter et mislykket forhold, kanskje har barna nettopp flyttet hjemmefra og du har endelig tid til å finne frem kvinnen som hele tiden har vært bak mamma-rollen. Hun er der fremdeles. Og hvis hun trenger å føle seg litt sexy og sensuell, så er sexy undertøy absolutt veien frem.

Kjøp sexy undertøy hos Sinful

Alle kvinner fortjener å finne sin sexy side frem i ny og ne. Og ingen skal føle seg oversett. Derfor har vi valgt å ha et omfattende utvalg hos Sinful. Her finner du både sexy undertøy, stay up strømper. frekke kostymer, og erotisk tilbehør som passer til enhver smak og anledning. Hva med noe sexy valentine undertøy? Vi har et stort utvalg av sexy undertøy, fordi vi vet hvor vanskelig det kan være å bestemme seg for hva som passer en. Det skal være plass til å prøve ut forskjellige uttrykk og til å utfordre seg selv. Og ikke bare det - dette skal også være mulig uansett hvilke kroppstype man har. Hos Sinful finner du størrelser fra xs til plus size, og vi har kun undertøy som lever opp til de strenge kravene vi stiller til kvalitet og design.

I tillegg til at vi står klar med frekt undertøy her i den norske sexbutikken i alle mulige varianter, har vi også eksperter som sitter klar ved telefonen i kundeservice, og som har et ubegripelig godt tak på bransjen, samt en masse god og brukbar kunnskap. Vår kundeservice kan veilede deg når du skal kjøpe sexy undertøy, sånn at du får en opplevelse som er så enkel å bekvem som overhodet mulig, og finner frem til akkurat det produktet du ønsker deg. Vi leverer raskt og diskret - det gjør vi fordi vi vet hvor raskt en idé om å forføre partneren eller kaste litt glans over en grå dag kan oppstå. Så neste gang du øyner en mulighet for å la det sexy undertøyet ditt vise vei, så vet du at Sinful står klar til å hjelpe deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no