Fri frakt over 800 krFordeler ved å handle hos Sinful.no

Kjøpsbetingelser

Om selskapet

www.sinful.no eies og administreres av
Sinful ApS
Org.nr.: 913397045 MVA

Adresse:

Sinful.no
Postens Godssenter
Alfasetveien 24
0024 Oslo

Tlf: +47 21 98 88 81

Priser på produktene hos Sinful.no, oppgis inklusiv merverdiavgift, men eksklusiv forsendelse.

Man må være over 18 år for å handle hos Sinful.no.

Angrerett

Varer kan returneres for bytting eller pengene tilbake, innen 365 dager etter mottakelsen av varene. Når varer returneres i henhold til angreretten, er det en betingelse at varene returneres i vesentlig samme stand og mengde som når du mottok dem.

For produkter til intim bruk, kan du av hygeniske årsaker ikke benytte deg av angreretten, hvis varen har blitt åpnet. Varer som ikke er til intim bruk, kan returneres også hvis emballasjen har blitt brutt, såfremt varen returneres i vesentlig samme stand og mengde. Angreretten vil også bortfalle, dersom du benytter varen på en måte hvor det er åpenbart at varens salgsverdi vil bli vesentlig redusert.

Du kan returnere din vare ved å:

- Nekte mottakelse av varen. Forsendelsen vil deretter komme i retur til Sinful.no, uten at dette medfører utgifter for deg som kunde.
- Sende varene i retur til adressen: Sinful.no, Postens Godssenter, Alfasetveien 24, 0024 Oslo.

Sinful.no tar ikke imot pakker sendt med postoppkrav.

Dersom du benytter deg av angreretten, vil vi tilbakeføre kjøpesummen til ditt betalingskort eller din bankkonto, så snart vi har mottatt varen, og kontrollert at vilkårene for angrerett er oppfylt. Din eneste kostnad vil være transportkostnaden for å sende varen i retur til oss.

Reklamasjoner

Ved feil eller mangler på en vare, yter Sinful.no 2 års reklamasjonsrett i henhold til forbrukerkjøpsloven. Dette dekker omfattende mangler som har oppstått gjennom normal bruk av varen, eller ved mottak. Du kan få varen reparert, byttet til ny, pengene tilbake, eller et avslag i prisen, alt etter den konkrete situasjon.

Reklamasjonsretten dekker ikke feil, skader og slitasje, som har oppstått som en direkte eller indirekte følge av feilbetjening, manglende vedlikeholdelse, vold eller uautoriserte inngrep.

Reklamasjon av feil eller mangler skal meddeles Sinful.no innen rimelig tid etter at feilen eller mangelen har blitt oppdaget, eller burde ha blitt oppdaget. I forbindelse med reklamasjonssaker, dekker Sinful.no returkostnader i rimelig omfang.

Ved feil, mangler, eller uteblitt leveranse, ber vi deg kontakte oss. E-mail: service@sinful.no eller telefon: 21 98 88 81. 

Vi gjør oppmerksom på av Sinful.no ikke aksepterer pakker sendt som postoppkrav.

Ved nedsatte varer, returnerte varer, eller forhåndsbetalte varer, som avbestilles før varene har blitt sendt fra vårt lager, vil det ytes en hel eller delvis refusjon av kjøpesummen. Refusjon vil normalt skje gjennom tilbakeførsel til ditt betalingskort, eller i noen tilfeller, gjennom en bankoverførsel. Sinful.no vil i så tilfelle ha bruk for kontonummer til din bankkonto.

Persondatapolitikk

Ingen sensitive opplysninger registrert hos Sinful.no, vil på noe tidspunkt bli overdratt, solgt, eller på annen måte gjort tilgjengelig for en tredjepart. Alle kundeopplysninger og transaksjonsdata oppbevares forsvarlig sikret, og er utelukkende tilgjengelige for betrodde medarbeidere hos Sinful.no.

Ca. 14 dager etter man har foretatt et kjøp hos Sinful.no, mottar man en e-post med en invitasjon til å skrive en kundeserviceanmeldelse på Trustpilot eller en invitasjon til å skrive en brukeranmeldelse av produktet eller produktene du har kjøpt gjennom Sinful.no. Å skrive en brukeranmeldelse er naturligvis helt frivillig. Ved registrering av en brukeranmeldelse, kan man selv bestemme navnevisningen for anmeldelsen, og e-post adressen brukes kun til å kontakte vinneren av "Månedens beste anmeldelse", som vi belønner med et gavekort på 500 kr til bruk på vår nettside.

I forbindelse med elektroniske betalinger, bruker vi en sikker kryptert forbindelse gjennom vårt nettbutikkssystem. Nettbutikken benytter seg av "cookies" til å registrere din handlevogn. En "cookie" er betegnelsen for en liten informasjonsfil som lagres på din PC gjennom din nettleser. Denne filen lar oss gjenkjenne deg når du besøker nettsiden, og holder oversikt over hvilke varer du har i din handlevogn.

I kjøpsprosessen innhenter vi opplysninger om navn, adresse og e-post adresse. Disse opplysingene brukes kun i forbindelse med ordrebehandlingen, og for å sende ut den tidligere omtalte invitasjonen til å utfylle en produktanmeldelse. Informasjonen overføres og lagres elektronisk i kryptert form, og lagres i 5 år, i samsvar med personopplysningsloven og bokføringsloven. Selve kjøpsavtalen vil ikke lagres hos Sinful.no, på en måte som gjør det mulig å senere logge inn og se eller endre status.

Ut over overnevnte, lagrer vi også IP-adressen som anvendes ved bestilling av varer. Normalt kommer ikke denne data til anvendelse, men kan brukes i forbindelse med eventuelle politietterforskninger. IP adressen oppbevares så lenge det er nødvendig av hensyn til etterforskningen. Sinful.no politianmelder alle forsøk på svindel og falske bestillinger.

Man kan etter eget ønske registrere sin e-post adresse på mailinglisten til Sinful.no, hvilket betyr at man løpende vil motta nyheter og annen informasjon fra Sinful. DU kan når som helst av og påmelde deg denne tjenesten. Jfr. personopplysningsloven vil vi på forespørsel oversende kopi av våre registrerte kundeopplysninger, og ved eventuelle innsigelser vil vi foreta sletting av opplysninger i det omfang som ønskes.  

Daglig leder og de ansatte i MCompany ApS har tilgang til de lagrede kundeopplysninger. Som registrert kunde hos MCompany ApS, har du alltid rett til å gjøre innsigelser mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene sikres gjennom personopplysningsloven, og henvendelser i forbindelse med persondataspørsmål bes sendes til Sinful ApS via e-post til service@sinful.no.

Betaling

Sinful.no aksepterer betaling via:

- VISA, Mastercard, JCB og VISA Electron
- Klarna faktura

Ved bruk av betalingskort, vil kjøpssummen først bli trukket på din konto, når varene sendes fra oss. Sinful.no krypterer dine kortopplysninger med en SSL (secure socket layer) protokoll, hvilket betyr at det er kun er NETS som har tilgang til informasjonen. Hverken Sinful.no, eller en tredjepart, har tilgang til ditt kortnummer eller annen data fra behandling av transaksjonen.

Dersom du betaler med Mastercard eller VISA Electron, og vil heve kjøpet, kan du oppleve at beløpet er reservert hos kortutsteder i opp til 30 dager. Det kan hverken Sinful.no eller Nets gjøre noe med. Reservasjonen kan ikke slettes av andre enn din egen bank.

Nå du betaler med betalingskort, er du alltid sikret mot misbruk. Det er mulig å avvise en betaling når du mottar din betalingsoversikt. Dersom ditt betalingskort blir misbrukt i en internet-butikk som benytter seg av SSL-kryptering, har du ingen selvrisko. På den måten er du faktisk bedre sikret enn hvis ditt kort misbrukes i en fysisk butikk, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr når betalingskortet misbrukes ved bruk av PIN-koden.

Levering

Sinful.no sender bestilte varer med Bring, og velger den transportmetoden som gir hurtigst mulig leveranse i henhold til avtalen. Levering til tiden avhenger av at Bring overholder egne tidsfrister. I tilfelle forsinkelser i løpet av transporten, vil dette forsinke din mottagelse av varen tilsvarende.

Sinful.no er ikke ansvarlig for forsinkelser som skyldes transportør. I tilfeller av svært forsinkede eller uteblitte varer, vil Sinful.no naturligvis sende deg ny vare gratis.

Alle leveranser sendes med Bring, og koster 79 kr i frakt. Handler du for over 800 kr vil Sinful.no spandere fraktkostnadene.

Leveringstiden er den forventede leveringstid oppgitt fra Bring. Sinful.no fraskriver seg ansvar for forsikelser med fortolling, feilleveranser eller andre transportrelaterte problemer. 

Opplysning om klagemuligheter

En klage over en vare kjøpt hos oss eller tjenesteytelse, kan leveres til EU-Kommisjonens online klageportal. Det er særlig relevant hvis du er forbruker med bopæl i et annet EU-land.

Klage kan sendes her: http://ec.europa.eu/odr.

Ved levering av en klage skal du angi vår e-mailadresse service@sinful.no