Juicy Jewels Precious Pink Dildovibrator
Juicy Jewels Precious Pink Dildovibrator
kr 399,00
Juicy Jewels Precious Pink Dildovibrator  1
Juicy Jewels Precious Pink Dildovibrator  2
Juicy Jewels Precious Pink Dildovibrator  3

Juicy Jewels Precious Pink Dildovibrator

4.9 (3)
kr 399,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Diamanter og juveler er flotte, men Juicy Jewels er enda bedre. Spesielt når det er snakk om denne Precious Pink dildovibratoren. 

Den myke og fleksible dildovibrator, stimulerer deg innvendig med pirrende, trinnløse vibrasjoner, og fremkaller de dypeste orgasmene du ikke ante du kunne få.

Vibratoren er vanntett og perfekt å bruke i dusjen eller i badekaret. Nyt den alene eller inviter din partner med i leken. Dere finner enkelt den intensitet som passer deg best ved å dreie på knappen i bunnen av vibratoren.

Juicy Jewels er laget i ftalatfritt jelly. Den er 21,6 cm lang, og kan føres 18,3 cm inn. Med en diameter på 4 cm på det bredeste punktet er den ideell til deg som ønsker en medium fylde.

Precious Pink bruker 2 stk. AA-batterier, som kjøpes separat.

Detaljer

MATERIALE: TPE og ABS.
FTALATFRI: Ja.
VANNTETT: Ja.
LENGDE: 21,6 cm (18,3 cm kan føres inn).
DIAMETER: 4 cm (bredeste punkt).
BATTERITYPE: 2 x AA-batterier (følger ikke med).
VIBRASJONSNIVÅER: Trinnløs multispeed.
BETJENING: Dreieknapp.

VARENUMMER: 17235.
Anmeldelser
4.9
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Bra

Den er perfekt i størrelse og vibrasjoner. Det finnes ikke noe bedre

-
5 5 1
saftig kar

Dette er min første vibratordildo, men jammen om den treffer der den skal. Frekk, supermyk og fantastisk dildo som har en innebygd vibrator i enden, dens vibrasjoner hjelper deg å nå klimaks enten du bruker den på klitoris eller fører den inn. Den naturlig designet med penishode og årer som gjør den rett og slett nydelig å se på. Den storediameteren (4 cm) gjør at du blir helt fylt ut, og materialet stimulerer skjeden fint. Er stor og sterk men likevel fleksibel uten å være svak. At den går på batterier erbare et pluss, som betyr at du bare må sørge for å ha nok hjemme, eller med andre ord, du trenger ikke vente i mange timer på at den skal fungere igjen, det er bare til åbytte batteriene. Er vanntett og tåler både dusj og badekar, det gjør den litt jevnere etter mitt syn Den trinnløse vibratoren er litt stram og er litt vanskelig å viteom du har brukt nok glidemiddel, men jeg har funnet ut hvordan du bruker knottene eller å bruke den i badekaret for bedre kontroll. Bråker litt på høyeste innstilling, menOK når jeg bruker den i dusjen. Er veldig pirrende og den får jeg anbefaler produktet til både single og de med partner(e) Les mer

-
5 5 1
Bra

Den virker litt stor når du først ser den, men den er veldig bra og vibratoren er flott og kraftig. Det føles veldig naturlig når du bruker den

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no