: Vi har åpent som vanlig, og vår leveringstid er ikke endret

Naturtro Dildo med Fjernkontroll

Klikk på bildene for å forstørre

Naturtro Dildo med Fjernkontroll

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 329,00

  Beskrivelse

  Ønsker du en naturtro stimulering som du kan nyte håndsfritt? Så er denne Naturtro Dildo Med Fjernbetjening ideell for deg. Dildoen har realistisk form, farge og størrelse. Den har en sugekopp i bunnen som du kan sette fast på jevne og harde overflater, slik at du kan nyte den uten hender.

  Denne Naturtro Dildo er hudfarget og har en årete overflate, og er laget i et mykt og fleksibelt materiale som gjør at den minner veldig om den ekte varen. Du kan også nyte deilige vibrasjoner i to forskjellige intensiteter, som enkelt styres ved hjelp av fjernbetjeningen som medfølger. Vibrasjonene starter midt i skaftet og beveger seg både ut mot spissen og ned mot bunnen. Du blir dermed virkelig stimulert i takt med dildoens bevegelser.

  For å gjøre opplevelsen optimal og innføringen mest mulig behagelig, anbefaler vi at dildoen brukes sammen med et vannbasert glidemiddel.

  Mål: Denne Naturtro Dildo Med Fjernbetjening har en diameter på 4,1 cm og er 24,5 cm lang, hvor ca. 17,5 cm kan innføres.

  Merk: Vibratoren bruker 3 stk. AA batterier, som selges separat.

  Detaljer

  FTALATFRI: Ja
  DIAMETER, DILDO: 4,1 cm.
  DIAMETER, SUGEKOPP: 7,7 cm.
  TOTALLENGDE: 24,5 cm.
  INNFØRBAR LENGDE: 17,5 cm.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Mulig litt hard i kantene Prøvde denne samme med min kjære, men det var noe vanskelig å få slappet helt av for å nyte denne, var nesten så den var litt for hard for analt bruk. Det var dog gode og fyldige vibrasjoner.
  5 4 1

  Du anmelder: Naturtro Dildo med Fjernkontroll

  Hvordan bedømmer du produktet? *