Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Baci Strappy Åpen BH Sett Rød var 1

Baci Strappy Åpen BH Sett Rød

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Rød er lidenskapens farge, så med dette settet er det du som setter dagsorden. Forfør din partner iført den åpne peekaboo BH'en og pirrende G-strengen. 

Hvorfor gjemme de gode sakene bort? Vis frem barmen i all sin prakt og pirr partneren din med denne åpne BHen, hvor skålene utelukkende består av minimalistiske stropper med feminine sløyfer. Omkretsen er laget i et litt bredere stykke gjennomsiktig mesh med fine, små røde prikker. 

For den helt perfekte passformen har BH'en doble skulderstropper som kan justeres, mens den knyttes sammen bak med to enkle bånd. 

G-strengens brede forstykke, i samme myke mesh med prikker, leder tankene over på de sexy pin-ups fra 50-tallet, hvilket står i frekk kontrast til de tre justerbare stroppene om hoften, som gir trusen et mer moderne twist. På baksiden gir de abstrakte stroppene settet et fengslende og rått look. 

Sett prikken over i'en med et par flotte, selvsittende strømper, og du er utvilsomt klar til en het kveld i erotikkens tegn.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kjęresten min var i hvert fall glad ;)
Anonym - 21. oct. 2020
Jeg er vanligvis stųrrelse medium/38 i bh-stųrrelse. 75C, og med brede hofter. Jeg strakk trusen langt ut og da passet den også fint. Toppen har snorer som knyttes bak slik at den kan justeres, noe som også er fint. Kjęresten min synes settet var veldig pirrende, spesielt toppen, og det kan absolutt anbefales. Jeg drųmmer om å bruke den med brystsmykker, håper det blir bra;)
0
Utrolig at et par tau kan vęre så sexy
DirtyOldMan - 21. dec. 2018
Supert produkt, til en god pris. Hun så veldig rampete ut og det fremhevet brystene hennes. Herlig.
0
Nam!
Skyler - 27. sep. 2020
Denne rųde fargen!!! Har aldri fųlt meg så sexy og kjęresten min likte det veldig godt
0
Galle kalles
Anonymous - 11. oct. 2021
Jeg elsker den, partneren min elsker den! Sitter sexy og fint på meg, men litt for trang selv om den har stretch, jeg er størrelse S/M. Helt ok kvalitet, føles ikke "billig", men kan ikke brukes for lenge da den blir ukomfortabel.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ikke verdt pengene
Anonymous - 1. apr. 2022
BH-en passet og mannen min var superfornøyd med den. Men trusene var på den lille siden, ellers burde du ikke være mamma...
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful