Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator var 1

Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator er en oppladbar vibrator som lades via USB. Den slekter på de kjente Magic Wand-vibratorene, blant annet kjent gjennom Sex and the City. Denne varianten fra Bodywand gir svært effektive og intense vibrasjoner og har hele åtte vibrasjonsmuligheter å velge mellom, som enkelt styres med en One-Touch Speed Control.

Vibratorens fleksible hode er trukket i silikon av høy kvalitet og som føles myk og behagelig mot huden, særlig hvis du i tillegg benytter den sammen med en vannbasert glidekrem.

Aqua Mini er vanntett og kan derfor benyttes både i dusjen og badekaret. De kraftige vibrasjonene gjør også wanden som et opplagt valg til kroppsmassasje.

Vibratoren er enkel å rengjøre: skyll den enkelt under varmt vann, og bruk etterfølgende en sexleketøysrengjøring for ekstra høy hygiene.

Vibratoren er oppladbar, og etter 1,5 time med oppladning, er den klar for 45 minutters utsøkte og pirrende fornøyelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt svake vibrasjoner
Joonas - 3. aug. 2020
Min kones mening var at vibrasjonene var for svake; Satisfyer 2 er fortsatt det beste kjųpet til dags dato. Selv en av de små vibratorene på stųrrelse med en tommelfinger har mer kraft enn denne. Å slå den av er komplisert, og du må holde knappen nede lenge for å slå den av. Ellers er produktets kvalitet og materiale bra.
0
Perfect
Ej - 16. feb. 2020
Den er faktisk oppkalt etter stųrrelsen, men det betyr ikke at den er mini når det gjelder kraft. Ekstremt effektiv, akkurat passe, virkelig fin og stille. Et stort pluss for at den er vanntett og USB-lading. Jeg ville nesten ikke slå den av! Verdt hver krone!
0
Perfect
Oliivitar - 3. aug. 2019
Jeg har drųmt om en Magic Wand helt siden jeg så den i life-as-a-single serien. Den originale versjonen med ledning inspirerte meg ikke til å kjųpe den. Heldigvis ventet jeg, og nå kjųpte jeg denne ladbare dingsen i passe stųrrelse. Nydelig orgasme. Jeg fųler meg fortsatt rastlųs selv om jeg brukte den om morgenen. Silikonen fųles flųyelsmyk mot huden, og Vibratoren er heller ikke for sterk når den kjęrtegner brystene.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful