TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator var 1

Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Bodywand Aqua Mini Oppladbar Vibrator er en oppladbar vibrator som lades via USB. Den slekter på de kjente Magic Wand-vibratorene, blant annet kjent gjennom Sex and the City. Denne varianten fra Bodywand gir svært effektive og intense vibrasjoner og har hele åtte vibrasjonsmuligheter å velge mellom, som enkelt styres med en One-Touch Speed Control.

Vibratorens fleksible hode er trukket i silikon av høy kvalitet og som føles myk og behagelig mot huden, særlig hvis du i tillegg benytter den sammen med en vannbasert glidekrem.

Aqua Mini er vanntett og kan derfor benyttes både i dusjen og badekaret. De kraftige vibrasjonene gjør også wanden som et opplagt valg til kroppsmassasje.

Vibratoren er enkel å rengjøre: skyll den enkelt under varmt vann, og bruk etterfølgende en sexleketøysrengjøring for ekstra høy hygiene.

Vibratoren er oppladbar, og etter 1,5 time med oppladning, er den klar for 45 minutters utsøkte og pirrende fornøyelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Litt svake vibrasjoner
Min kones mening var at vibrasjonene var for svake; Satisfyer 2 er fortsatt det beste kjųpet til dags dato. Selv en av de små vibratorene på stųrrelse med en to... Les mer
Joonas - 3. aug. 2020
Perfect
Den er faktisk oppkalt etter stųrrelsen, men det betyr ikke at den er mini når det gjelder kraft. Ekstremt effektiv, akkurat passe, virkelig fin og stille. Et ... Les mer
Ej - 16. feb. 2020
Perfect
Jeg har drųmt om en Magic Wand helt siden jeg så den i life-as-a-single serien. Den originale versjonen med ledning inspirerte meg ikke til å kjųpe den. Heldigv... Les mer
Oliivitar - 3. aug. 2019

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful