Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Bottom Line Rubber Buttplug Small var 1

Oversikt

Vil du gjerne eksperimentere med anal stimulering og få en pirrende opplevelse - uten å bruke hendene, så er Bottom Line Rubber Buttplug i størrelsen Small et godt valg.

Buttpluggen er laget av myk gummi og stimulerer effektivt alle de følsomme områdene i og omkring anus. Den kraftige sugekoppen gir deg muligheten for å få håndfri stimulering, og åpner opp for enda flere spennende lekemuligheter.

Den har en avrundet tupp som gjør det enkelt å føre den inn. Sugekoppen fungerer også som stopper, så den både er enkel og sikker å bruke.

Bottom Line Buttplug er laget av myk gummi. Den har en full lengde på 7,5 cm, hvor 6,5 cm kan føres inn. Den er 2,5 cm på det bredeste sted.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super buttplug for anal oppvarming
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi har hatt noen utfordringer med å komme i gang med analsex, så denne buttpluggen har vært et flott tilskudd til "maskineriet" vårt. Kombinert med Sinful Anal Lubricant var den både enkel og fin å varme opp samtidig som vi kunne gjøre andre ting. "Vanlig" sex og oralsex får også et løft når denne buttpluggen er i bruk! Den har en god størrelse og er ekstremt effektiv - selv om mannen er litt over gjennomsnittet utstyrsmessig. Bare påfør glidemiddel og før den sakte og forsiktig inn, så gjør den resten! Perfekt (nei, uunnværlig) hvis du vil prøve deg på analsex. Vi har hatt mye moro med den! Dessuten er den lett å rengjøre og tar ikke så mye plass i nattbordsskuffen : )
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Gud
Anonymous - 3. oct. 2019
Mye for pengene
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Bottom Line Rubber Buttplug Small

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful