Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Boules Double Vaginakuler var 1

Boules Double Vaginakuler

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Boules Double Vaginakuler er perfekt til å gradvist styrke bekkenbunnen. Kulene kan brukes av kvinner i alle aldre, som ønsker en sundere og sterkere bekkenbunn. Treningen gir økt følsomhet i skjeden, som vil gi deg større nytelse under sex. Vekten til vaginakulene kan justeres, slik at du kan oppnå ønsket belastning. Hvis du allerede har erfaring med bekkenbunns trening, kan du bruke begge kulene. Er det første gangen du trener, anbefaler vi at du starter med én av kulene. Du kan eventuelt lese vårt blogg innlegg "Guide til bekkenbunnstrening", som gir en detaljert beskrivelse av riktig treningsmetode. Begge Boules Double kulene har en innvendig geisha-kule, som roterer når du beveger deg. Dette gjør at kroppen automatisk vil holde bedre fast rundt vaginakulen, når geisha-kulen endrer tyngdepunkt. Dette gir en mere effektiv trening, enn ved vanlige vaginakuler. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, slik at innføringen blir mere behagelig. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott design og funksjonalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Kulene er enkle å sette opp og faller ikke så lett ned. Du kan enten bruke den med én eller begge ballene samtidig. Jeg har lenge hatt lyst til å trene bekkenbunnen, da jeg hadde en følelse av at bekkenbunnen virkelig trengte det. Jeg skulle imidlertid gjerne sett at ballene veide litt mer slik at utfordringen med å holde dem oppe var litt større. :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful