Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Close2You Paso Penisvibrator var 1

Close2You Paso Penisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dolce Ami Penisringen er fortreffende dersom du er uerfaren med penisringer. Ringen vil gjøre penisen din fastere og tykkere. Ringen er laget av silikon og er derfor veldig komfortabel å bruke. På grunn av silikonmaterialet er penisringaClose2You Paso er en effektiv penisvibrator til menn, som gjerne vil stimulere penisen med kraftig stimulering. Paso føres ned over penisen og startes. De tre innebygde motorene vil deretter bortskjemme deg med pirrende vibrasjoner. Motorene vibrerer enten synkront eller på skift, avhengig av hvilket av de 7 vibrasjonsprogrammene du velger. Dermed kan både roten, skaftet og penishodet bli stimulert og du får en enda større nytelse. På innsiden av Paso er det myke nupper, som killer deg og blir mere intense når penisvibratoren er i gang. Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, slik at opplevelsen blir glattere og deiligere. Merk: Paso Penisvibrator bruker 3 stk. AAA batterier, som følger med i esken.  Den er veldig fleksibel og vil passe på nesten alle penisstørrelser.
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful