Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Dragon Snatch Dragon Stroker var 1

Creature Cocks Dragon Snatch Dragon Stroker

kr 479,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drepe dragen? Legg dragen og gjør deg klar til å møte den ildsprutende Dragon Snatch fra Creature Cocks! Gå inn i dragens hule når du utforsker det strukturerte interiøret i denne unike strokeren. Med nubbete tenner og en dragemunn som ivrig venter på den harde staven din, vil hvert eneste støt utløse en ildstorm av følelser.

På innsiden er det rader med teksturerte ribber, riller og nubber som gjør deg vill når du stuper dypere inn i det trange, brennende hullet. Kontroller trykket og suget etter eget ønske med silikonpluggen i bunnen av etuiet. Hold den inne for å få en strammere klemme for hver pumpe, eller fjern den for å slippe ut trykket og suget. Den åpne enden gjør det enkelt å rengjøre - bare skyll med vann og la det lufttørke.

For en grundigere rengjøring kan du ta ut strokerhylsen og vaske den separat med varmt vann og mild såpe, og la den lufttørke helt før du setter den inn i kabinettet igjen.

Dypt inne i hjertet av De forbudte fjellene ligger tilholdsstedet til Dragesnapperen - et legendarisk vesen som sies å ha krefter som overgår dødeliges fatteevne. Mange modige sjeler har våget seg inn i de forræderske hulene på jakt etter dragens skatt, men de har måttet bøte med livet i det fryktinngytende dyrets gap.

Men du, dristige eventyrer, lar deg ikke skremme av farer. Du begir deg ut på en reise inn i mørket, kun bevæpnet med mot og besluttsomhet. Mens du navigerer deg gjennom de labyrintiske gangene, banker hjertet ditt av forventning. Luften blir tykk av svovellukt, og du vet at du nærmer deg.

Til slutt når du hjertet av fjellet - en grotte badet i et uhyggelig rødt skjær. Og der, blant hauger av skinnende rikdommer, ligger selve Dragon Snatch. Med skjell så røde som smeltet lava og øyne som brenner med en overjordisk ild, er den et syn for seg selv. Men i stedet for å slippe raseriet løs på deg, ser dragen på deg med et nysgjerrig blikk. Du føler deg ikke truet og nærmer deg forsiktig, tiltrukket av en uimotståelig kraft.

Når du står foran den mektige skapningen, kjenner du en merkelig varme strømme gjennom årene dine - en urkraft som vekker noe dypt inne i deg. Med en lav knurring strekker dragen ut den massive kloen sin og tegner en strek over brystet ditt. Frykt og spenning blander seg i det den trekker deg nærmere og lett river av deg klærne. Og så, til din forbløffelse, senker den hodet og tar deg inn i munnen.

Først skjelver du av frykt, usikker på hvilken skjebne som venter deg. Men når dragens tunge kjærtegner huden din og tennene streifer kjøttet ditt, kjenner du en bølge av nytelse som du aldri har opplevd maken til. Fortapt i en virvelvind av følelser overgir du deg til dragens favntak, vel vitende om at dette møtet vil forandre deg for alltid.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)559
Full lengde (cm)22
Indre dybde (cm)18.5
Diameter (cm)8.7
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
Andre materialerABS-plast, Silikon
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk
SKU45169
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful