Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
MotorBunny Buck Sex Machine med Vac-U-Lock var 1

MotorBunny Buck Sex Machine med Vac-U-Lock

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Doc Johnson har laget et kunstverk innen seksuell tilfredsstillelse med denne MotorBunny hybrid salvibratoren! Den kommer med skyve- og “G-støtende” bevegelser, et musehjul med 11 nivåer for både vibrasjoner og støt, pluss ubegrensede muligheter for stimulering med Vac-U-Lock-adapteren som er kompatibel med alle Doc Johnsons produkter.

Cowgirls og cowboys er velkomne til å ta en vill tur på denne hingsten – den diskriminerer ikke mot hull, og med hele 6 ulike fester å velge mellom finnes det noe for alle.

Stol på støtene som tar deg med på ditt livs tur på en enten 17 cm lang dildo med testikler, 19,5 cm dildo uten testikler eller en 15 cm dildostimulator. Med bevegelsen "G-thrust" kan du bruke G-punktstimulatoren på 12,5 cm eller det lave festet som vil gi deg en verden av nytelse.

Hvis du blir hjulbent av all riding, legg deg på ryggen og slapp av. Eller enda bedre, legg deg ned på kne med den robuste EVA-skumformen som lar deg plassere multiorgasmemaskinen i en vinkel som passer deg.

Vibrasjonene og støtene kan styres trådløst i samme rom eller fra et helt annet sted. Stimuler partneren din via telefon når de er alene eller nyt showet fra første rad.

Fjern festene dine enkelt og rengjør med vann og mild såpe eller sexleketøysrens for optimal hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God tur
Anonymous - 1. jul. 2023
Herlig imponert over hvor bra den er. Gode vibrasjoner. Fin kjøring Godt tilbehør Dyr investering, men en god investering.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful