Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fairy Turbo Massage Wand var 1

Fairy Turbo Massage Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fairy Turbo Massage Wand er en ultra kraftig Magic Wand vibrator for deg som er på utkikk etter meget intense vibrasjoner. Denne turbo-utgaven er enda kraftigere enn den populære Fairy Original Massage Wand, og stimulerer med en intensitet som stort sett ingen andre vibratorer kan nå opp til. Sammenlignet med den originale Fairy Wand, er Fairy Turbo noe mindre i størrelsen. Velger du Fairy Turbo, er du garantert en svært effektiv og pirrende vibrator, som lever opp til forventningene gang etter gang. Slik bruker du Fairy Turbo: Sett vibratoren i stikkontakten, og velg intensitet. Du styrer intensiteten trinnløst ved hjelp av det styrkeregulerende hjulet. Fordi Fairy Turbo bruker strøm fra stikkontakten, kan du nyte vibrasjonerne så lenge du måtte ønske. Vibratoren er ideell for både intim massasje, og  dyp, avslappende kroppsmassasje. For å få den beste opplevelse med Fairy Turbo, anbefaler vi, at du bruker den sammen med et godt glidemiddel. OBS:  Fairy Turbo er IKKE vanntett, og kan ikke brukes i dusj eller bad.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nyhetsvarsel: Kraftig jordskjelv. Hyling høres.
Bjenten - 5. apr. 2018
Med et jordskjelv som dette på underlivet får man garantert kraftig utslag på richters skala. Du velger om du vil varme opp og kose lenge, eller om du vil gå for en rask og sterk orgasme. Selv fikk jeg en på topp 20 allerede ved andre forsøk! Denne gir også en rekke kraftige etterskjelv som får senga til å skrangle. Bruk den på deg selv eller din kosepartner, så åpner det seg sprekker i jorden og varm lava spruter fram. Den er svært enkel å bruke i kampens hete, med hjulet som lett kan rulles til ønsket styrke. Den laveste farten gir faktisk mer vibrasjoner enn høyere fart. Lav fart gir sterke pulser, mens høyere fart gir en mer intens during. Her har du hele skalaen til bruk etter smak og behag, både på edlere deler og resten av kroppen. Gjerne i motsatt rekkefølge... Fargen og materialet kunne vel vært mer estetisk og romantisk, men hvem bryr seg egentlig om lyd og utseende når man får det verktøyet man drømmer om. Enkel å holde ren med en fuktig klut. Super som gave!
Fantastisk
Nayamara - 25. oct. 2016
Kjempeflott utstyr for å kontrollere eller tvinge fram orgasmer, og helt magisk til vanlig kos. Bråker noe, så liker du privatlivet, bør du ha på noe musikk i bakgrunnen.
Kraftfull
Tm - 18. may. 2015
Kraftfull og brukervennlig! Den er for kraftig for min del men for samboeren er den mirakel! Hilsen lesbisk par
Brølet fra en turbo
Anonymous - 1. sep. 2019
En søt rosa vibrator som ikke går tom for strøm med en gang, og som har rikelig med strøm - fordi den kommer direkte fra veggen via en ledning! Størrelsen er utmerket, den passer godt i fotbrønnen selv om partneren din bryter i samme område. Hodet er heller ikke for stort, og vibrasjonene kan rettes akkurat dit du vil ha dem. Ekstremt enkel å bruke takket være rullens trinnløse justering. Det eneste minuset er lyden, hvis du bryr deg om hva naboene dine mener. Men du kan alltids ta en høylytt samtale i oppgangen om hvor god den nye blenderen din er til å lage grønne smoothies.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En svært kraftig vibrator som gir kraftige vibrasjoner.
Anonymous - 13. mar. 2024
Navnet på produktet er veldig beskrivende. En veldig kraftig vibrator som gir en kraftig vibrasjon. Behagelig størrelse og ledningen er i riktig lengde. Vi lette etter et produkt med trinnløs effektregulering, og her er det, og det fungerer. Rengjøring gjøres enkelt av det rilleløse massasjehodet, samtidig som massasjehodet har en behagelig størrelse. Behagelig stille i bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott for
Anonymous - 5. aug. 2020
Jeg ble overrasket over maksimal hastighet. Orgasme garanti selv med en partner selv om hun har vært litt vanskelig generelt.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ikke bare søtt
Anonymous - 13. mar. 2024
Likte veldig godt. Passet også meg som er veldig kresen og krevende. Også veldig bra med søt veske og lang ledning ;)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Magisk fe-turbo
Anonymous - 13. mar. 2024
Kona mi har aldri vært så fornøyd som etter en natt med meg og fe-turboen!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Dårlig kvalitet
Anonymous - 7. aug. 2020
Fantastiske vibber, men ledningen begynte å svikte i løpet av 6 måneder Hodet er veldig svakt, begynte å smuldre opp etter noen få bruksområder, tåler ikke mye trykk ved snøbelastning
Maskinoversettelse fra sinful.se
En flott en!
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne vibratoren er utrolig bra, helt fantastisk, hvis du har vanskelig for å komme anbefaler jeg den på det sterkeste fordi den virkelig kan gi deg en hjelpende hånd så å si. Det eneste negative er at den er litt høylytt, men det spiller ingen rolle når den er så fantastisk ellers!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful