Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Nights of Naughtiness var 1

Fifty Nights of Naughtiness

kr 189,00kr 141,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Naughtiness er perfekt til dere som er ekstra nyskjerrige og til dere som elsker å leke. Spillet inneholder terninger og 50 spillekort, med 5 frekke kategorier. På hvert kort står det en liten oppgave, eller lek, som dere skal gjøre sammen.

Kast terningen og se hvilket fargekort dere skal nyte, utføre eller leke. Blir det kanskje det uskyldige hvite, det passjonerte rosa, det forførende røde, det sexy mørkerøde eller kanskje det ekstra frekke svarte kort? Hvis terningen lander på gul kan du velge selv hvilket kort og kategori dere skal utføre.

Fifty Shades of Naughtiness gir inspirasjon til nye ideer, spennende eventyr og erotiske overraskelser. Dere blir også introdusert til nye pirrende leker, med masse av intimitet og nærhver.

Uansett om dere leter etter romantiske opplevelser, eller ønsker litt ekstra krydder til sexlivet, så vil Fifty Shades of Naughtiness ikke skuffe dere. Spillet er på lettlest engelsk. God fornøyelse!

MerkeCreative Conceptions
Produkt vekt (g)305
InkludertTerning, Konvolutter
Full lengde (cm)21
Bredde (cm)15
FargeForskjellige farger
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14603
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Moro
De nysgjerrige - 25. aug. 2020
Vi endte opp med å ikke bruke spillet, da det var ganske mange ting vi ikke likte og som du måtte planlegge. F.eks ha sex i badekaret i lųpet av uken. Vi trodde at spillet ville vęre mer en serie med små "ųvelser", men det er mer å ta et kort og gjųre det som står på det i lųpet av neste uke. Jeg har fortsatt gitt spillet en rimelig god anmeldelse ettersom vi likte å åpne konvoluttene, og det er definitivt noen ting vi vil prųve
0
Oppmerksomheten vekkes
Stinna - 4. dec. 2018
Hvis forholdet ditt er blitt litt kjedelig, er disse morsomme små konvoluttene flotte for å krydre dagen din;) Fra sųte små meldinger til oppmerksomhet og lidenskap :) Anbefales sterkt;)
0
En morsom ekstra smak for den eventyrlystne.
Anonymous - 13. mar. 2024
Kortene har oppgaver på ulike nivåer som du kan prøve ut på egen hånd, basert på din egen lyst til å eksperimentere. En morsom vri er at kortene også kan brukes til å foreslå nye ting for ektefellen din.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful