Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades Darker Delicious Tingles Oppladbar Klitoris Vibrator var 1

Fifty Shades Darker Delicious Tingles Oppladbar Klitoris Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Få kraftfulle og deilige klitorisorgasmer med den vakre Delicious Tingles klitorisvibratoren.

Vibratoren er fremstilt i silkemyk fleksibel silikon i en ergonomisk form, noe som gjør den ytterst behagelig å ta på. Ligger godt i hånden, slik at det er enkelt å treffe riktig med stimuleringen nøyaktig der det føles best for deg.

Lek med de 8 mønstrene og 12 hastighetene alene under onani, eller la partneren din overta kontrollen over lysten din og orgasmene dine f.eks. under forspill eller bondagelek.

Vanntett for frekke opplevelser i dusjen. Oppladbar via det medfølgende USB-støpslet. 90 minutters opplading gir 60 minutters leketid.

Diskré oppbevaringspose i silke-look følger med.

Del av den offisielle Fifty Shades Darker Pleasure Collection, designet i samarbeid med forfatteren bak bestselger-bøkene, E.L. James.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
PERFEKT!
Jennifer - 24. jan. 2018
Jeg kan ikke holde fingrene borte fra Fifty Shades Darker-serien - jeg synes produktene er SUPRE. Denne er ikke noe unntak! For det første er designet elegant, stilfullt og sexy. Den ligger perfekt i hånden og er enkel å betjene. Vibrasjonene er dype og intense uten at det blir for mye, og med så mange forskjellige innstillingsmuligheter er det umulig å ikke finne en god match. Det er ikke det første produktet jeg har i denne serien, og det blir absolutt ikke det siste.
PERFEKT!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan ikke slutte å skryte av Fifty Shades Darker-serien, for produktene er helt FANTASTISKE. Og dette er intet unntak! Først og fremst er designet elegant, elegant og sexy. Den ligger perfekt i hånden og er lett å kontrollere. Fargene er dype og intense uten å virke overdøvende, og det er så mange fargeinnstillinger at du ikke kan unngå å finne en som passer deg. Dette er ikke det første produktet i denne serien jeg har brukt, og det blir helt sikkert ikke det siste.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
PERFEKT!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan bare ikke få nok av Fifty Shades Darker-serien, produktene er UTROLIG deilige og denne er intet unntak! For det første er designet elegant, stilig og sexy. Den ligger perfekt i hånden og er enkel å kontrollere. Vibrasjonene er dype og intense uten å være for mye. Den har mange innstillinger, så det er nok umulig å ikke finne noe som passer. Det er ikke det første produktet jeg har eid fra denne serien, og det blir heller ikke det siste.
Maskinoversettelse fra sinful.se
PERFEKT!
Anonymous - 5. mar. 2017
Jeg kan ikke få armene mine rundt Fifty Shades Darker-serien - jeg synes produktene er VILDT deilige. Denne er intet unntak! For det første er designet elegant, stilig og sexy. Den ligger perfekt i hånden og er enkel å bruke. Vibrasjonene er dype og intense uten å være for mye, og med så mange forskjellige innstillinger er det umulig å ikke finne en god match. Det er ikke det første produktet jeg har hatt i denne serien, og det blir helt sikkert ikke det siste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful