TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Greedy Play Sett til Par var 1

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Greedy Play Sett til Par

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Vil dere ha det beste av det beste fra det populære Fifty Shades of Grey-universet? Da er det luksuriøse Pleasure Overload Greedy Play-settet som skapt for dere.

Her får dere fem forskjellige bestselgere som inviterer til timevis av lek og nytelse i soverommet. Dermed kan dere slippe deres indre Anastasia og Christian fri.

Gi henne all oppmerksomheten med den eksklusive rabittvibratoren, som kjærtegner både G-punktet og klitoris for blandede og intense orgasmer. Den lille bulletvibratoren er perfekt til å pirre et par strittende brystvorter eller andre erogene soner utenpå kroppen hennes under forspillet. 

Den fleksible og vibrerende penisringen er derimot til glede for begge to. Den gir ham nemlig en mer potent ereksjon samtidig som den stimulerer hennes klitoris når den brukes under samleie. Dermed øker sjansene for at dere begge oppnår klimaks samtidig.

Er dere også interesserte i bondage, vil det myke blindfoldet og mansjettene gi dere muligheten til å utleve de frekke fantasiene deres. Den fastbunnede har ikke annet valg enn å overgi seg til nytelsen og den dominerendes kjærlige behandling, akkurat som i bøkene og filmene. 

 

 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt kombinasjon av lek og nytelse
Produktene er lette å bruke, gir orgasme raskt og er et lekent innslag i sexlivet. B0de parter og jeg har kost oss masse og den fungerer fint med både samme kjø... Les mer
Tk - 1. mar. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful