Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Bondage Tau Dobbelt Pakke var 1

Fifty Shades of Grey Bondage Tau Dobbelt Pakke

kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades Of Grey Bondage Tau er perfekt for dere som ønsker å utforske bondage-leker. Disse tauene åpner opp en ny verden fylt med ny eksperimentell lek. De kan brukes til fastbinding av håndledd, armer, ben, ankler. - Her er det bare fantasien som setter grenser.

Tips: Før dere starter leken, bør dere avtale på forhånd hvem av dere som skal ta full kontroll, og la dere deretter forføre av det pirrende S/M universet.

Fifty Shades of Grey Bondage Tau Dobbelt Pakke består av to tau av nylon, hver på 5 meter. Produktet er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen.

MerkeFifty Shades of Grey
Produkt vekt (g)75
Full lengde (cm)500
Diameter (cm)0.6
PrimærmaterialePolypropylen
FargeForskjellige farger
Språk på emballasjeEngelsk
SKU14744
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales
NiceOne - 17. feb. 2018
Behagelige tau som fungerer for det de er tiltenkt. Perfekt sammen med mansjettene man får kjøpt her.
Nei Nei Nei
beth - 11. aug. 2017
Det var den største skuffelsen når jeg fikk disse tauene! De er myke ja, men så glorete at tenningen går av når en ser på dem.. Grøss og gru
Lekre og deilige
Willywonka - 30. jul. 2017
Tauet er mykt og godt. De er også pene og se på. Perfekt for de som vil begynne med tau.
Utrolig vakkert de fųrste gangene.
Mikkel - 15. aug. 2018
To tau i vakre farger som skinner når lyset treffer. Lengde er ikke et problem sammenlignet med enkle bånd og knuter. Dessverre, etter å ha blitt brukt noen ganger, skiller de små trådene seg og du får disse grå flekkene på tauet. Selvfųlgelig er det lettere å se på det rųde enn det svarte. Hvis du vil bruke den bare som 2 tau og ikke bryr deg om hvordan de ser ut, vil jeg absolutt anbefale dem. Men hvis du som meg selv også vil bruke det estetisk, så vil jeg anbefale deg å finne noen andre, da disse veldig fort blir 'stygge' å se på.
0
Vakker og myk
Ana - 29. aug. 2016
Disse tauene er vilt nydelige. De er vakre, myke og lange. De kan erte litt hvis du vil knyte veldig små og veldig stramme knuter, men vi har likt dem veldig godt likevel.
0
Myk og lett å håndtere
Anonymous - 11. may. 2020
De gjorde jobben sin, men overflaten led under det, og flettene begynte å "rakne" litt den første tiden... De kunne ha vært lengre... De var selvfølgelig veldig behagelige, og metallendene gjorde dem lettere å håndtere.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et behagelig produkt for lett bruk
Anonymous - 1. apr. 2018
Et fint produkt, egnet for lett bruk. Materialets overflate er glatt, behagelig på huden, men det er utfordrende å lage veldig stramme knuter. Jeg ville valgt et annet materiale for å binde kroppen, for eksempel. Brukt noen i mindre enn et år, og materialet begynner å rakne, spesielt i endene, slik at dekkmaterialet eksponerer interiøret. Lengde bra til for eksempel håndledds-/ankelbinding og tykkelse utmerket. Ikke spesielt tøyelig.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Dårlig kvalitet
Anonymous - 2. dec. 2023
Allerede etter første gangs bruk begynte tauene å revne. Trådene skilte seg fra hverandre og nå er det grå flekker over hele overflaten som ikke ser bra ut i det hele tatt. Jeg forventet en mye bedre kvalitet:-(
Maskinoversettelse fra sinful.se
Godt og stabilt tau
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig fornøyd med dette produktet!
Maskinoversettelse fra sinful.se
God kvalitet
Anonymous - 10. may. 2020
Virkelig god kvalitet og enkel å bruke. Flosser ikke opp som andre tau har en tendens til å gjøre, og striper heller ikke siden det har metallender.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful