Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fist Lube Powder 100 g var 1

Fist Lube Powder 100 g

kr 319,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på jakt etter det perfekte glidemiddelet til fisting og hardcore anallek? Hvorfor ikke blande den ut selv? 

Miks Fist Lube pulveret med vann til en tyktflytende og svært glatt krem, som er særlig utviklet til deg som ikke kun liker A4-sex. 

Den dermatologisk testede kremen er mildt mot huden og gjør intens lek enklere. 

De 100 gram med pulver er nok til hele 10 liter med Fist Lube glidekrem. Du blander kun ut den mengden du behøver for hver gang. 

Inneholder konserveringsmidler, slik at du også kan spare resten i en lufttett boks, slik at du alltid har noe for hånden når lysten melder seg. 

Kan benyttes med alt slags sexleketøy og er også kondomsikker.

MerkeFist
Produkt vekt (g)100
Volum (ml)100
IngredienserPolyethylene Oxide
GlidemiddelbaseVannbasert
Glidemiddelets funksjonAnal, Fisting
FargeKlar
EgenskaperParfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeEngelsk
SKU17081
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
My go-to lube!
Hidalgo - 2. jun. 2024
Dette er den beste luben jeg vet om. Greit nok, det er bittelitt prep.(miks med varmt vann) før den kan brukes, men det er absolutt værdt det.
Korrigering
Martina - 6. may. 2023
Jeg må korrigere forrige anmeldelse hvor jeg skrev at jeg hadde fått klynger. Det forsvant etter 2 daga. Beste glidemiddel ever.
Beste glidemiddel
Martina - 27. apr. 2023
Det er det beste glidemiddelet jeg har prøvd og jeg har prøvd mange. Den er veldig godt egnet til analt store leketøy. Eneste jeg kan si er at jeg fekk klynge når jeg har blanda den med varmt vann men allikevel er den veldig klissete og smører god. Den blir min favoritt. Anbefaler sterkt.
Kongen av glid
Assbjørn - 11. jan. 2023
Her er det bare å handle. Fist Lube Powder er så bra og så universelt at den erstatter alt annet av glidemiddel. Om noe skulle vært kritisert, så måtte det være at den kunne hatt en dæsj med olje i blandingen, men dette fikser du sjøl med litt kreativ miksing. Denne er drøy som pokker og om du ikke kjenner til produktet fra før, vil du få deg en positiv overraskelse - og ikke minst en skuffelse over alle pengene du har sløst på overprisede småtuber med "perfekt vannbasert glidemiddel".
Wow
Karm - 10. oct. 2022
Knallbra produkt, absolutt å anbefale for fisting, det er en ny tidsregning for oss, før og nå.
Fantastisk produkt
VillTøs - 8. jun. 2022
Kjøpte denne av ren nysgjerrighet etter å ha vært på jakt etter et bra glidemiddel og vurderingene var gode, så jeg lot meg friste. Merket fort at vannet godt kan være lunken/varm når det blandes med pulveret for best resultat. Og resultatet var utrolig - som kjæresten sa: dette er det mest klissete og langvarige glidemiddel et han noen gang hadde prøvd. Virkelig verdt pengene!
Beste jeg har prøvd
Pat - 15. jan. 2022
Dette er uten tvil det beste glidemiddelet jeg noen gang har prøvd. Veldig glatt og utrolig land glideevne. Et lite pump eller to holder i timesvis. Hadde lett betalt ti ganger så mye for 10 liter av dette glidemiddelet.
MYE for pengene
20 gutt - 21. may. 2021
Dritbra
Diiig
Martine - 26. sep. 2020
Fantastisk!
Et utrolig produkt.
Mr B - 11. jan. 2020
Dette er det beste glide midlet jeg noen gang har prøvd. Og du har nok for flere år, hvis du ikke skal bade i det da. Urolig lett å blande med vann, jeg brukte en tom håndsåpeflaske med pumpe på en halv liter og fulgte da anbefalt blandeforhold. Dette ble perfekt. Kjøp dette og nytt det.
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful