Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Sex In A Can Lady Lager var 1

Fleshlight Sex In A Can Lady Lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lady Lager Sex In A Can er en frekk vagina for ekte menn.   Ta av toppen på boksen, smør på litt vannbasert glidemiddel og gjør deg klar for en realistisk sexopplevelse.   Sex In A Can er trangere en de normale Fleshlight hylsene, men fremstilt av den samme Real Feel Super Skin.   Fleshlight er enkel å rense etter bruk. Dra ut hylsen og vask den i varmt vann.   Merk: Futteralet og hylsen til dette produktet kan ikke kombineres med andre Fleshlight produkter.   Når du kjøper Fleshlight Lady Lager, anbefaler vi at du i tillegg bestiller:   -Fleshlight Pudder.   -Fleshlight Wash.   -Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Utmerket produkt
Anonymous - 7. sep. 2018
Jeg ble virkelig positivt overrasket over leketøyets funksjonalitet. Materialet er veldig realistisk og veldig stimulerende. Når jeg er alene, har ikke kveldene vært så forferdelig kjedelige og triste lenger, dette er en skikkelig positivitetspumpe for de mørkere kveldene! En absolutt anbefaling til alle guttene på bakrommet! :) Den eneste ulempen er at det kan kreve litt arbeid å vedlikeholde materialet, og hvis du går tom for tøfler får du det travelt med å komme deg til butikken. Men det er bare å sette i gang!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ikke noe problem.
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt mindre og strammere enn den vanlige FL, men fungerer for oss 16-, ikke 17+. Fikk lyst til å ta den ut igjen, har også 3 vanlige FL.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nest best
Anonymous - 7. jan. 2018
Har aldri hatt en bedre FL, men lokket i bunnen er veldig løst, selv når man skrur det på. Må ta et armbånd rundt eller lignende hver gang slik at det ikke går opp av vakuumet som oppstår. Bruker selvfølgelig masse lysbilde. Jeg tror derfor at leverandøren kan redesigne selve beholderen, fordi følelsen i seg selv er den mest realistiske noensinne. Sex med en ekte kvinne føles ikke på langt nær så fin.... Litt trist nesten, men sant
Maskinoversettelse fra sinful.se
Det går bra
Anonymous - 7. mar. 2019
den er super fin hvis kjæresten ikke er hjemme men den er veldig trang og ikke så lang så hvis man har en stor en ;D så kommer man ikke helt inn eller et godt produkt
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Den 7. himmel :)
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette var mitt første Fleshlight-produkt, og jeg var i utgangspunktet litt bekymret for det. Kunne den levere alt den lovet til prisen? Svaret er JA! Sex in a Can Lady Lager er enkel å bruke og gir en fantastisk kraftig orgasme. Fleshlighten kan også brukes som et treningsverktøy, slik at du etter noen få gangers bruk kan holde lenger og lenger. Både når du bruker produktet, men også i sengen med kjæresten din :) Smøremiddel er et must når du bruker produktet, og jeg vil også sterkt anbefale at du kjøper litt fleshlight-pulver til vedlikehold etter bruk (ellers blir produktet raskt klebrig og mister sin realistiske følelse). Produktet er ellers enkelt å rengjøre - bare skyll hylsen med varmt vann og la den tørke i et par timer før du til slutt påfører litt fleshlight-pulver. Et minus med produktet er at det nok ikke passer alle, heldigvis er jeg ikke så stor at det er et problem for meg, men hvis du er mer enn 17-18 cm høy bør du nok vurdere å kjøpe en av de originale fleshlightene, ellers støter du fort i bunnen av hylsen. Min avsluttende kommentar til produktet er at det alt i alt er et veldig bra produkt som du kan bruke mange ganger uten å bli lei av det, absolutt verdt pengene!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk, fantastisk, fantastisk
Anonymous - 12. apr. 2013
Jeg har nettopp fått min Fleshlight, det er min første, og jeg må innrømme at den er fantastisk, den gjør det den trenger å gjøre, og jeg tror du får det du betaler for, jeg kan bare anbefale dette til andre =)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Den fungerer som den skal
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er ingenting å klage på her, men det er et must at du kjøper det vannbaserte smøremiddelet (det som smører godt, går bra) og ikke glem Fleshlight Powder, ellers vil det være veldig klissete etter vask
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful