Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Turbo Thrust Copper Masturbator var 1

Fleshlight Turbo Thrust Copper Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du på jakt etter det ultimate blowjob? Så er hjelpen nær. 

Det unike sleevet i Turbo Thrust Copper fra Fleshlight gir deg følelsen av å først trenge inn forbi både lepper og tunge, og deretter uhindret kunne nå langt ned i det stramme svelget. 

Turbo Copper er fremstilt i flott kobberfarget materiale, og stimulerer deg med sitt pirrende "Thrust"-mønster i takt med dine egne bevegelser.

Som med de alminnelige Fleshlights, kan du selv styre trykket rundt din penis ved å skru på lokket i bunnen av Fleshlighten. Jo strammere du skrur lokket på, jo mer vakuum dannes rundt din penis. 

Fremstilt av Real Feel SuperSkin for en ytterst deilig følelse. Vanntett og enkel å rengjøre.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flotte greier
Anonymous - 1. oct. 2019
I årenes løp har jeg prøvd et dusin forskjellige fleshlights, og noen få forskjellige falske fleshlights og torsoer. Jeg må si at denne føles som den beste jeg har opplevd så langt. Når du beveger deg sakte, føles de kjærtegnende ringene på forskjellige nivåer ved munnen veldig fine, og du kan få ganske mye vakuum ved å vri litt på hetten. En funksjon som etter min mening ikke ga den ønskede ekstra verdien eller følelsen i tidligere standard fleshes. Men denne har en veldig fin sugefølelse, og jeg vil si at det er en imponerende ingeniørkunst. Jeg ville likt utseendet på den ekte tingen mer, du kan ikke bygge denne typen følelse inn i den. En varm anbefaling for dette produktet!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ok, men ikke den beste
Anonymous - 7. jul. 2021
Jeg har hatt tre av dem, og denne er den verste. Kvaliteten på selve røret på min virket som om det var dårlig laget. Bunnstykket var tregt og stramt og vanskelig å få av og det var vanskelig å skru på igjen. Selve hylsen er som de andre i god kvalitet, men jeg synes ikke den er like stimulerende som de andre. Den første åpningen er for meg unødvendig og gjør ingenting for følelsen. Har hatt en flypilot som jeg heller vil anbefale
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful