Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fun Factory Flora Oppladbar Mini Dildovibrator var 1

Oversikt

Fun Factory Flora Mini Dildovibrator er ikke bare pen å se på, den er også en eksklusiv og lekker vibrator som gir intense stimulasjoner. Vibratoren har seks forskjellige intensitetsnivå og seks vibrasjonsmønstre. Flora er liten og diskret, og er derfor perfekt til deg som leter etter din første vibrator, eller deg som ønsker en vibrator som er enkel å ta med i vesken og på reise. Hvis du har Flora med på farten vil du helt sikkert bli glad for den nye Key-Lock funksjonen, som er en tastelås for å unngå at den plutselig vibrerer i vesken.

Dildovibratoren er 100 % vanntett og kan derfor nytes i dusjen. Motoren er en av Fun Factorys nye og kraftigere motorer som gir deg enda mer intens stimulasjon. Flora er oppladbar, og lades med den inkluderte USB-laderen. For enda større nytelse, bør du også bruke et egnet glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factory's 'Toyfluid' Glidemiddel til Sexleketøy. Når du kjøper Flora dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fun Factory Flora Oppladbar Mini Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful